Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla herkezin borusu kendine aga :p takıl kafana göre :cherry: ben çoktan asfalt hatta uzun yol motürü yaptım bile wolfü :cat: şu an evin altında scoter bekliyo wolf ise yıkandı paklandı misler gibi Ambarda yatıyo :wiinkk:

abi wolf çok dağa taşa gelmiyor. Altı vuruyor. Eksoz borusu en çok temas eden yeri. Bigün kucaklıyacam motoru. Hergün en az bikaç kere vuruyorum. Ayda 1000 km yol yapıyorum ortalama. Kolay değil. Bazı aylar 2 bin falan yapıyorum. 32 binde aldım 6 ayda 37500 oldu. Yaz başı 40 bin. Seneye kısmet olursa bu zamanlar 50 bin deyim. Senin motor gibi yatmıyor benim motor. Her gün tepesindeyim. Seninki kaç km de?

Ben geçen sene Mayıs ayında 12binde aldım şu an 19985 miydi neydi 20 bine ramak kaldı yani 10 ayda 8 bin yapmışım bende :cat: yattığı pek söylenemez yani :cat: ama senin gibi dağ tepe kır bayır kullanmıyorum sadece uzun yol :cat:

seninki tazeymiş daha.en yaşlı ve ençok km yapmış wolf bende. Tabi ençok yakan ve ençok kaçanıda bende. Vur gitsin yollara, dağlara, taşlara :cat:

Valla benimki Varaderogillerden :cat: ve genleri gereği uzun yolu seviyo :mrgreen: seninkide crf gillerden o halde :mrgreen: yapılcak bi şey yok hepsi soyuna çekiyo demekki :queen:

O zaman sende CRF gillerdensin Adem :queen: keçimin olm sen ne işin var la dağda :p ama haklısın yolun keyfini alamayan dağda alıyo soluğu :wiinkk:

Neyse ben yatıyom gayrı eyi çalışmalar sana aga tikkatli ol :rendeer:

parayı buldun bedellimi yapıyon len fatih ?

abi ben bedelliye o kadar para vermem zaten vermedimde paşa paşa yapıyoruz

efsane dönüyor. 70 gün sayılı gün geçer.

en buyuk asker bızım asker.....ha gayret az kaldı....

Fatih hoşgeldin adamım :) topic seni özledi yafs :p telefonunu aldın demi:silent:

Fatihcim askerliğide yemiş bitirmişsin , bir şey kalmamış :) Hayırlı tezkereler :)

sağolun arkadaşlar evet yedik atarsa 46 kaldı gün gün eriyor Allah ın izniyle :)

ahmet abi aldım teli sağol her şey için

Bu gün Salcanonun havaları kontrol ettim bende en son geçen hafta pazar günü çıkardığımda kontrol etmiştim tam 1 hafta sonra tekrar kontrol ettim ön 26 arka 28 psı çıktı 28-30 olması gerekiyordu 1 haftada 2 psı lık bir kayıp söz konusu yani :sunny: çokda kafaya takılacak bi değer değil ama düzenli kontrol etmek gerek :cat:

Ayrıca bu gün scoterın plakayıda taktık :cat:

[url]http://img145.imageshack.us/img145/7007/fotoraf0191h.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

ahmet abi hayırlı olsun güle güle kullan scooterini :)

iridyum veya platinyum buji kullanan varmı soruma 1 cevap geldi. Kimse kullanmıyo, herkes orjinal kullanıyo gibi.
Neyse. Günün BOMBA sorusu geliyor. Arka AMARTİSÖR ayarlarınız hangi kademede? En sert, en yumuşak? Neden?
Benimki en yumuşakta. 2 kişiyle bile vurmuyor. Hem daha komforlu, tıs tıs. :)

ahmet abi ben iridyum takmıştım benim açımdan iyi idi takman da bir zarar olmaz tersine iyi olacağına inanıyorum yakıt azda olsa düşer

abi wolf çok dağa taşa gelmiyor. Altı vuruyor. Eksoz borusu en çok temas eden yeri. Bigün kucaklıyacam motoru. Hergün en az bikaç kere vuruyorum. Ayda 1000 km yol yapıyorum ortalama. Kolay değil. Bazı aylar 2 bin falan yapıyorum. 32 binde aldım 6 ayda 37500 oldu. Yaz başı 40 bin. Seneye kısmet olursa bu zamanlar 50 bin deyim. Senin motor gibi yatmıyor benim motor. Her gün tepesindeyim. Seninki kaç km de?

amortisör ayarını bence ortaya getir yani 3 e ne sert ne yumuşak olsun abi motoruma da iyi bak bu arada birde altı vuruyor demişsin senin altında of road yok abi vurması normal çok dağlara çıkıyorsun :)

fatih hoşgeldin. :rendeer: iyi bakıyom motoruna. Asker ağa. Yumuşak ayar iyi. Arada vuruyor ama genelde eksoz altı vuruyor. Sag ayaklığın altı. Motorun altını hiç vurmadım daha.

Merhaba ahali,

Dün 17:00 gibi geldim Aydın'a.Bugünde Nazilli'ye gittim geldim.17:00 de yola çıkıcam tekrar Bodrum'a.Kesinlikle bu motoru 250 lik almayacaksam satmam onu bir pekiştirmiş oldum.Çok iyi çekti bizi, hiç şişmedi, konforundan ödün vermedi.Sabah 100 kilo kardeşim, 109 kilo ben 80 Km yol gittik 85km stabil.Gerçi arkamda şişko varken az biraz depoya oturmuş gibi oldum ama deposu bile çok rahat geldi:mrgreen: dönmeden bir fulleyip 200 kilo ile sarfiyatını, dönüştede tek kişi sarfiyatını inceleyecem, fotoğraflarla geliyorum akşam.

Hadi bakam bekliyoruz akşama :wiinkk: fotoları düzenlemeyi unutma :cat: pcler kitlenmesin gene :)

merhaba arkadaşlar. 2000 tl yi geçmeyen kredi kartına taksitle ankara civarında wolf 125 arıyorum.

murat 250cc iyi hoşta , çinlilerin 250cc olanları 100km/5lt den aşağı düşmez. hatta 7lt ye çıkanlar var.
japon lardada kalmadı 250cc.
125cc commuter ilaç bize ilaç :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam millet .Haklısın Tahsin 250cc.ler çok yakıyo, 125 lik işimizi gördükten sonra gerisi boş :mrgreen:

Evet beyler aracıma 1.5 aydan beri kontak basmadım bugun biraz.. calıstırdım biraz deyil baya bi ..Benzinde aldı gazda aldıramadım.. attım 30 tl lik gaz ver yansın..Biraz alıstırma ver otobana 185 i cevirdim..Gazda..Benzine almadım..Ahmet abi geliyorum :)

250 cc de alınacak 2.5-3,5 litre arasında yakan motorlar, suzuki inazuma 250, honda cbr 250, kawa ninja 250, sym 250, ktm 200 yakıt ve performans konusunda bu motorlar alınır. Çinliler hem çok yakar, hemde gitmez. Para verilecek motor bunlar. Diğerleri tırt.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar