parayı buldun bedellimi yapıyon len fatih ?
efsane dönüyor. 70 gün sayılı gün geçer.
en buyuk asker bızım asker.....ha gayret az kaldı....
Fatih hoşgeldin adamımtopic seni özledi yafs
telefonunu aldın demi:silent:
Fatihcim askerliğide yemiş bitirmişsin , bir şey kalmamışHayırlı tezkereler
![]()
Bu gün Salcanonun havaları kontrol ettim bende en son geçen hafta pazar günü çıkardığımda kontrol etmiştim tam 1 hafta sonra tekrar kontrol ettim ön 26 arka 28 psı çıktı 28-30 olması gerekiyordu 1 haftada 2 psı lık bir kayıp söz konusu yani :sunny: çokda kafaya takılacak bi değer değil ama düzenli kontrol etmek gerek :cat:
Ayrıca bu gün scoterın plakayıda taktık :cat:
[url]http://img145.imageshack.us/img145/7007/fotoraf0191h.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
iridyum veya platinyum buji kullanan varmı soruma 1 cevap geldi. Kimse kullanmıyo, herkes orjinal kullanıyo gibi.
Neyse. Günün BOMBA sorusu geliyor. Arka AMARTİSÖR ayarlarınız hangi kademede? En sert, en yumuşak? Neden?
Benimki en yumuşakta. 2 kişiyle bile vurmuyor. Hem daha komforlu, tıs tıs.![]()
abi wolf çok dağa taşa gelmiyor. Altı vuruyor. Eksoz borusu en çok temas eden yeri. Bigün kucaklıyacam motoru. Hergün en az bikaç kere vuruyorum. Ayda 1000 km yol yapıyorum ortalama. Kolay değil. Bazı aylar 2 bin falan yapıyorum. 32 binde aldım 6 ayda 37500 oldu. Yaz başı 40 bin. Seneye kısmet olursa bu zamanlar 50 bin deyim. Senin motor gibi yatmıyor benim motor. Her gün tepesindeyim. Seninki kaç km de?
merhaba arkadaşlar. 2000 tl yi geçmeyen kredi kartına taksitle ankara civarında wolf 125 arıyorum.