Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar 45 gün sonunda birçarşı iznine çıktıminternete anca girdim attık bir dahaki sefere askerlik bitmiş olur zaten şafak 70 nasılsa
k.i.b. gelişim muhteşem olcak a.e.olun

slm arkadaşlar 45 gün sonunda birçarşı iznine çıktıminternete anca girdim attık bir dahaki sefere askerlik bitmiş olur zaten şafak 70 nasılsa

parayı buldun bedellimi yapıyon len fatih ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------

snn1903;

hayırlı olsun arkadaşım. Allah(c.c) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

İyi dilekleriniz içinde hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Makine dün geldi. Üçerler göndermiş araçla. Ancak belgeleri hazırlamamışlar. Ödemeyi falanda yapmıştım oysa.. :cyclopsan
Bugün nişanlımla abisi gidip alacak belgeleri. İnşallah bir sorun çıkmaz. Çıkarsa çok sinirlenicem çünkü.

Bu arada makineyi gece vakti çok detaylı inceleyemedim ama fiziki olarak bir sorun görünmüyordu.
Vites göstergeside çalışıyor çok şükür. Bi sıkıntı yok.

belgelerde sorun çıkmaz merak etme. ama gecikecektir illa.
yıl olmuş 2013 adamlar halen elle yazarak fatura kesiyolar :)

karışıklık olmaması için şase no isteyecekler senden.. sonra 1 hafta içinde yollarlar evrakları.

500km kadar plakasız gezmiştim ben.. tavsiye etmesemde..

sizlerinkide hayırlı olsun arkadaşlar
istanbulda kaya motordan aldım..ankaradaki bayiler 2013 lerin nisanda gelecegini 2900 den aşagı olmayacagını söylediler. ankarada 2900 olursa ücerlerde 2700 belki daha aşşagı olur diye düşünüyorum.kaya motorda şuan 2700 den satılıyor.
salı yada çarşamba gelecek.

efsane dönüyor. 70 gün sayılı gün geçer.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

istanbulda kaya motordan aldım..ankaradaki bayiler 2013 lerin nisanda gelecegini 2900 den aşagı olmayacagını söylediler. ankarada 2900 olursa ücerlerde 2700 belki daha aşşagı olur diye düşünüyorum.kaya motorda şuan 2700 den satılıyor.

yeni motorun hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Kazasız belasız inşallah.

Tekrar hayırlı olsun. Valla o fiyatı duyunca içim biraz buruklaştı doğrusu :D

Fatih hoşgeldin adamım :) topic seni özledi yafs :p telefonunu aldın demi:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
snn1903;

hayırlı olsun arkadaşım. Allah(c.c) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

İyi dilekleriniz içinde hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Makine dün geldi. Üçerler göndermiş araçla. Ancak belgeleri hazırlamamışlar. Ödemeyi falanda yapmıştım oysa.. :cyclopsan
Bugün nişanlımla abisi gidip alacak belgeleri. İnşallah bir sorun çıkmaz. Çıkarsa çok sinirlenicem çünkü.

Bu arada makineyi gece vakti çok detaylı inceleyemedim ama fiziki olarak bir sorun görünmüyordu.
Vites göstergeside çalışıyor çok şükür. Bi sıkıntı yok.
Sayfa 387 de soruna cevap yazmıştım ama gözünden kaçmış herhalde.Ayrıca motor servise değil sizemi geldi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------

Deliyle zengin bildiğini işlermiş inanırım aga :) birde bakmışız topic açmışın xcg aldım deye :)

scooter istiyom ben aga severim ben scoterı ş.içi bincem debriyaj vites cart curt uğraşmıcam ayakkabılarımı boyucam marşa bascam vırrrr yağmurda çamurda bincem alcam birde givi hani böle şapka gibi kasklardan 10 tlye vardığım yerde asıvercem aynaya uğraşamıcam öyle dur kaskı çıkar topcaseye koy kitle falan filan :sunny: amaç pratiklik yani :cherry: hem yengende bincek arada sırada :wiinkk:
7 senelik scooter kullanmış biri olarak sana hak veriyorum scooterde bagaj bol sele altı ,ön boşluk birde topcase takarsan dünyanın yükünü taşır,ben markete gittiğimde ön boşluğa 4-5 poşet koyabiliyorum sele altınada 1 poşet 6 poşet az değil:) benimki 150cc biraz yaktığından salcanoyu aldım :) daha önceden orjinal alman 150 cc (5 sene)Mz etz kullanmışlığım var viteslinin zevki başka tabi:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------

arkadaşlar bende oladım wolfu tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim.
2013 model 2695 tl ye aldım.
Hayırlı olsun kazasız belasız ...

Fatihcim askerliğide yemiş bitirmişsin , bir şey kalmamış :) Hayırlı tezkereler :)

herseyden evvel kontrol elının altında.b hıs ayrıca guven verıcı.bılmem ne derece haklıyım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

arkadaslar daha once sahıbınden de yayınlanan ılanımı kaldırmıstım.tekrar yayına koydum.ılan nosu;117723595...sımdıden alıcısına hayırlı olması dılegımle...

herseyden evvel kontrol elının altında.b hıs ayrıca guven verıcı.bılmem ne derece haklıyım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

arkadaslar daha once sahıbınden de yayınlanan ılanımı kaldırmıstım.tekrar yayına koydum.ılan nosu;117723595...sımdıden alıcısına hayırlı olması dılegımle...

mutlu arkadaşım 15-20 güne satılmazsa bakalım dediğim arkadaş bütçeyi denkleştirebilirse alacaktı. Genede müşteri bulursan sat. Bekleme yani.

bugun bırı aradı karacabeyden.yarın 13:00 te şehir stadında maç var kaymkamlık kupası fınal maçı.bakacak bakalım.2100 dedım fıyat bıseyler yaparmısın dedı motor basında konusuruz dedım.sahıbındene de bu yuzden koydum ılanı.

İyi akşamlar cümlete.Ne zamandır bakamıyorum malum iş yoğunluğu çok bu ara bende.

Yarın bulutlu hafta içide güneşli gösteriyor hadi buradan yak :pr:

Sabah bakıcam kafama yatarsa bir dolanacam.Hem fotoğraf makinasınıda denemiş oluruz.Hem kız arkadaşımıda gezdiririm az.

Bugün tamir kiti, yeni zincir yağı spreyi aldım.Adem Abininki gibi çakmak girişli kompresörde almıştım geçen hafta.Tam takım gezicem güven içinde inşallah.Çakma girişi çok önemli bence herkese tavsite ederim.Bugün yağmurda binme şansım oldu, 100 e yapıştırdım yine ortakent yolunda artçımla güzel gidiyor kerata :mrgreen: Ama neden anlamadım kız arkadaşımın arka paçalarına çamur ve su atıyor, oysaki çamurlukta büyükçe.

fGNqe.jpg

Yine dalga geçtiler benimle motoru yeni geçtiğim odanın önüne koydum diye.HEr saniye gözümün önünde, Honda'yada böyle muamele yapmıştım millet bu tutkuyu anlayamıyor :)Dokunanın elini yakarım:queen:

vQBAu.jpg

BEnde Google Earth rota olayına bağladım :thumleft:

6dp3k.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi akşamlar cümlete.Ne zamandır bakamıyorum malum iş yoğunluğu çok bu ara bende.

Yarın bulutlu hafta içide güneşli gösteriyor hadi buradan yak :pr:

Sabah bakıcam kafama yatarsa bir dolanacam.Hem fotoğraf makinasınıda denemiş oluruz.Hem kız arkadaşımıda gezdiririm az.

Bugün tamir kiti, yeni zincir yağı spreyi aldım.Adem Abininki gibi çakmak girişli kompresörde almıştım geçen hafta.Tam takım gezicem güven içinde inşallah.Çakma girişi çok önemli bence herkese tavsite ederim.Bugün yağmurda binme şansım oldu, 100 e yapıştırdım yine ortakent yolunda artçımla güzel gidiyor kerata :mrgreen: Ama neden anlamadım kız arkadaşımın arka paçalarına çamur ve su atıyor, oysaki çamurlukta büyükçe.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/09/fGNqe.jpg

Yine dalga geçtiler benimle motoru yeni geçtiğim odanın önüne koydum diye.HEr saniye gözümün önünde, Honda'yada böyle muamele yapmıştım millet bu tutkuyu anlayamıyor :)Dokunanın elini yakarım:queen:

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/09/vQBAu.jpg

BEnde Google Earth rota olayına bağladım :thumleft:

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/09/6dp3k.jpg
Aynen yazdığınız gibi motorcu olmayan anlayamaz bu duyguyu,çamur su eğer yolda çok su ve yağmurda bindiyseniz atar.

bugun bırı aradı karacabeyden.yarın 13:00 te şehir stadında maç var kaymkamlık kupası fınal maçı.bakacak bakalım.2100 dedım fıyat bıseyler yaparmısın dedı motor basında konusuruz dedım.sahıbındene de bu yuzden koydum ılanı.

nefret ettim abi yemin ederim nefret ettim
ölücüsünden bıktım salagından bıktım..
ilanda herşeyi yazdım
hala şu kadar olmaz mı bu kadar olmaz mı ustaya getirsene
breton veririm üste para veririm..
abi telefon susmaz oldu.. bizim motorların piyasası yok
adama ne kadar anlatırsan anlat motoru
nato anlamıyorlar.. markası ney diyorlar

murat benimkide atıyor. Tek değilsin yani. Yeni rotan hayırlı olsun. Uyku vadisi en son gittiğimde tadilattaydı. Bitmişmidir bilemem. Yarın bende sahilden balık tutmayı planlıyorum. Bakam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar