slm arkadaşlar 45 gün sonunda birçarşı iznine çıktıminternete anca girdim attık bir dahaki sefere askerlik bitmiş olur zaten şafak 70 nasılsa
k.i.b. gelişim muhteşem olcak a.e.olun
snn1903;
hayırlı olsun arkadaşım. Allah(c.c) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
İyi dilekleriniz içinde hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Makine dün geldi. Üçerler göndermiş araçla. Ancak belgeleri hazırlamamışlar. Ödemeyi falanda yapmıştım oysa.. :cyclopsan
Bugün nişanlımla abisi gidip alacak belgeleri. İnşallah bir sorun çıkmaz. Çıkarsa çok sinirlenicem çünkü.
Bu arada makineyi gece vakti çok detaylı inceleyemedim ama fiziki olarak bir sorun görünmüyordu.
Vites göstergeside çalışıyor çok şükür. Bi sıkıntı yok.
Hayırlı olsun. 2013 model için iyi fiyat doğrusu. Nereden aldınız?arkadaşlar bende oladım wolfu tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim.
2013 model 2695 tl ye aldım.
slm arkadaşlar 45 gün sonunda birçarşı iznine çıktıminternete anca girdim attık bir dahaki sefere askerlik bitmiş olur zaten şafak 70 nasılsa
sizlerinkide hayırlı olsun arkadaşlar
istanbulda kaya motordan aldım..ankaradaki bayiler 2013 lerin nisanda gelecegini 2900 den aşagı olmayacagını söylediler. ankarada 2900 olursa ücerlerde 2700 belki daha aşşagı olur diye düşünüyorum.kaya motorda şuan 2700 den satılıyor.
salı yada çarşamba gelecek.
Tekrar hayırlı olsun. Valla o fiyatı duyunca içim biraz buruklaştı doğrususizlerinkide hayırlı olsun arkadaşlar
istanbulda kaya motordan aldım..ankaradaki bayiler 2013 lerin nisanda gelecegini 2900 den aşagı olmayacagını söylediler. ankarada 2900 olursa ücerlerde 2700 belki daha aşşagı olur diye düşünüyorum.kaya motorda şuan 2700 den satılıyor.
salı yada çarşamba gelecek.
en buyuk asker bızım asker.....ha gayret az kaldı....slm arkadaşlar 45 gün sonunda birçarşı iznine çıktıminternete anca girdim attık bir dahaki sefere askerlik bitmiş olur zaten şafak 70 nasılsa
Sayfa 387 de soruna cevap yazmıştım ama gözünden kaçmış herhalde.Ayrıca motor servise değil sizemi geldi?snn1903;
hayırlı olsun arkadaşım. Allah(c.c) kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
İyi dilekleriniz içinde hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Makine dün geldi. Üçerler göndermiş araçla. Ancak belgeleri hazırlamamışlar. Ödemeyi falanda yapmıştım oysa.. :cyclopsan
Bugün nişanlımla abisi gidip alacak belgeleri. İnşallah bir sorun çıkmaz. Çıkarsa çok sinirlenicem çünkü.
Bu arada makineyi gece vakti çok detaylı inceleyemedim ama fiziki olarak bir sorun görünmüyordu.
Vites göstergeside çalışıyor çok şükür. Bi sıkıntı yok.
7 senelik scooter kullanmış biri olarak sana hak veriyorum scooterde bagaj bol sele altı ,ön boşluk birde topcase takarsan dünyanın yükünü taşır,ben markete gittiğimde ön boşluğa 4-5 poşet koyabiliyorum sele altınada 1 poşet 6 poşet az değilDeliyle zengin bildiğini işlermiş inanırım agabirde bakmışız topic açmışın xcg aldım deye
![]()
scooter istiyom ben aga severim ben scoterı ş.içi bincem debriyaj vites cart curt uğraşmıcam ayakkabılarımı boyucam marşa bascam vırrrr yağmurda çamurda bincem alcam birde givi hani böle şapka gibi kasklardan 10 tlye vardığım yerde asıvercem aynaya uğraşamıcam öyle dur kaskı çıkar topcaseye koy kitle falan filan :sunny: amaç pratiklik yani :cherry: hem yengende bincek arada sırada :wiinkk:
Hayırlı olsun kazasız belasız ...arkadaşlar bende oladım wolfu tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ederim.
2013 model 2695 tl ye aldım.
VİTESLİ MOTOR UN TADI BAŞKA
herseyden evvel kontrol elının altında.b hıs ayrıca guven verıcı.bılmem ne derece haklıyım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
arkadaslar daha once sahıbınden de yayınlanan ılanımı kaldırmıstım.tekrar yayına koydum.ılan nosu;117723595...sımdıden alıcısına hayırlı olması dılegımle...
Aynen yazdığınız gibi motorcu olmayan anlayamaz bu duyguyu,çamur su eğer yolda çok su ve yağmurda bindiyseniz atar.İyi akşamlar cümlete.Ne zamandır bakamıyorum malum iş yoğunluğu çok bu ara bende.
Yarın bulutlu hafta içide güneşli gösteriyor hadi buradan yakr:
Sabah bakıcam kafama yatarsa bir dolanacam.Hem fotoğraf makinasınıda denemiş oluruz.Hem kız arkadaşımıda gezdiririm az.
Bugün tamir kiti, yeni zincir yağı spreyi aldım.Adem Abininki gibi çakmak girişli kompresörde almıştım geçen hafta.Tam takım gezicem güven içinde inşallah.Çakma girişi çok önemli bence herkese tavsite ederim.Bugün yağmurda binme şansım oldu, 100 e yapıştırdım yine ortakent yolunda artçımla güzel gidiyor kerata :mrgreen: Ama neden anlamadım kız arkadaşımın arka paçalarına çamur ve su atıyor, oysaki çamurlukta büyükçe.
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/09/fGNqe.jpg
Yine dalga geçtiler benimle motoru yeni geçtiğim odanın önüne koydum diye.HEr saniye gözümün önünde, Honda'yada böyle muamele yapmıştım millet bu tutkuyu anlayamıyorDokunanın elini yakarım:queen:
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/09/vQBAu.jpg
BEnde Google Earth rota olayına bağladım :thumleft:
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/03/09/6dp3k.jpg
bugun bırı aradı karacabeyden.yarın 13:00 te şehir stadında maç var kaymkamlık kupası fınal maçı.bakacak bakalım.2100 dedım fıyat bıseyler yaparmısın dedı motor basında konusuruz dedım.sahıbındene de bu yuzden koydum ılanı.