Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben baglarbaşındayım altunizadede ondan sordum hocam
Sormanın bir mahzuru yok şu an Müreftedeyim bu ayın 14 ü hastane randevum var 15-16 sı Üsküdardayım istersen tanışırız yazıştığımız arkadaşlarla tanışmak isterim sonuçta hepimiz aynı kafadanız motor sevdalısı:)

Motorun kitapçığında jantlarla ilgili bir bilgi bulamadım,gittim motorun jantlara baktım sadece bunlar yazıyor ön:max.1290N --1.5x18 arka:max1800--2.15x18 zannedersem ön arka 18 inç yardımcı olabildiysem:)

ybr 125 ebadında ise 18 olmasi lazım benim jantta çok ufak bir yamukluk varda gerek duyarsam değiştireceğim duruna göre en azından fiyatlarina bakim dedim bilen varsa yazarsa iyi olur..

Eski ve yeni motorlarım.
resim038ep.jpg
[/IMG]
resim039v.jpg
[/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

ybr 125 ebadında ise 18 olmasi lazım benim jantta çok ufak bir yamukluk varda gerek duyarsam değiştireceğim duruna göre en azından fiyatlarina bakim dedim bilen varsa yazarsa iyi olur..
Bildiğim kadarıyla ufak tefek jant eğrilerinin tamirleri yapılabiliyor bir araştır istersen boşuna masraf etme...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------

YBR ön jant siyah kdv dahil 96.58tl
http://www.rialli.com/urunler/yamaha-ybr-motorsiklet-yedek-parca/303_teker-grubu/

Eski ve yeni motorlarım.
[url]http://imageshack.us/a/img836/411/resim038ep.jpg[/url]
[url]http://imageshack.us/a/img845/5152/resim039v.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

Bildiğim kadarıyla ufak tefek jant eğrilerinin tamirleri yapılabiliyor bir araştır istersen boşuna masraf etme...

abi ön tekeri tubeless yaptırmamışsın ?
hoş ben yaptırdım da neoldu. dandik sibop iğnesi taktıktalarından 2 kere yolda kaldım :)

abi ön tekeri tubeless yaptırmamışsın ?
hoş ben yaptırdım da neoldu. dandik sibop iğnesi taktıktalarından 2 kere yolda kaldım :)
Nasılsın Tahsin,ya daha rodajda olduğumdan tubelesleri takmadım aldığım gibi duruyor değiştiricemde rodaj bitince diye düşünüyorum zaten hızlı gitmiyorum onun için şimdilik değişmedim...Lastikleri aldığım site 2 tane tubeles sibop hediye gönderdi görünümleri güzel taktığım zaman kendini belli etcek.

Sayfa 387 de soruna cevap yazmıştım ama gözünden kaçmış herhalde.Ayrıca motor servise değil sizemi geldi?

Evet hemşehrim, direk bana geldi makine. Eve teslim. :bounce: Belgeleride aldım çok şükür. Şimdi plaka ruhsat işlemleri var sırada. Tekirdağ'da halledicez onlarıda kısmetse. Bu arada senin koruma demiri direk Ybr125 koruma demiri mi? Bu şekilde olanlarını çok beğeniyorumda, bende taktırmak istiyorum.

Evet hemşehrim, direk bana geldi makine. Eve teslim. :bounce: Belgeleride aldım çok şükür. Şimdi plaka ruhsat işlemleri var sırada. Tekirdağ'da halledicez onlarıda kısmetse. Bu arada senin koruma demiri direk Ybr125 koruma demiri mi? Bu şekilde olanlarını çok beğeniyorumda, bende taktırmak istiyorum.
Evet arkadaşım ybr nin fakat salcanoya uymuyor uyduruyoruz:) neyseki benim elimden geliyor kaynak makinesi var kendim uydurdum fakat araştır belki direk uyan vardır aldığım yerdeki satıcı uyar demişti ama uymadı uydurdum yakınlarda olsaydın inan yardımcı olurdum yardımı severim sağlıcakla:)Ha unuttum bizim forumda koruma demirini nasıl uydurduğumu resimli anlatmıştım istersen aratıver.

Rapora başlıyorum resimlerin gelmesi yakındır :mrgreen: Adem Abi senin nasıl o kadar çok yatırdığını anladım.Lastikler zaten çok güzel ama en önemlisi motor rahat gidişi ile virajda o güveni fazlasıyla veriyor.309 resim var.Gerçe çoğu yol ama ne yapalım.

çok atma özet fotoları at murat. Yarısı olsun hiç olmazsa. Cepten açamıyorum. :pr: murat sen bana dümdüz taban lastikli bi motor getir, nası yatırıyom gör ::winkwink

arkadaşlar küba xcg 150 almayı planlıyorum. 2150 tl imiş bayilerde. Şimdi 2005 titan es, 2000 kırmızı titan, yamaha r1, salcano wolf, hero honda sleek 100 var evimin önünde. Bide xcg 150 planlıyorum bunlara artı olarak. Yanlız yamaha r1 ve 2005 tıtan es i satacam. Geriye xcg 150, salcano wolf, 2000 titan, hero honda 100 kalacak. Hero honda ya babam biniyor, 2000 tıtana kardeşim binecek. Xcg ve wolf bana kalacak. 2 ay sonra kayınco gelecek xcg yi veya wolfu yani birini kayınçoya vercem. Bana 1tane kalacak. Ben bu kafayla pek yaşamam :santa:

çok atma özet fotoları at murat. Yarısı olsun hiç olmazsa. Cepten açamıyorum. :pr: murat sen bana dümdüz taban lastikli bi motor getir, nası yatırıyom gör ::winkwink

arkadaşlar küba xcg 150 almayı planlıyorum. 2150 tl imiş bayilerde. Şimdi 2005 titan es, 2000 kırmızı titan, yamaha r1, salcano wolf, hero honda sleek 100 var evimin önünde. Bide xcg 150 planlıyorum bunlara artı olarak. Yanlız yamaha r1 ve 2005 tıtan es i satacam. Geriye xcg 150, salcano wolf, 2000 titan, hero honda 100 kalacak. Hero honda ya babam biniyor, 2000 tıtana kardeşim binecek. Xcg ve wolf bana kalacak. 2 ay sonra kayınco gelecek xcg yi veya wolfu yani birini kayınçoya vercem. Bana 1tane kalacak. Ben bu kafayla pek yaşamam :santa:

Adem abi bi sonraki motosiklet fuarına ev sahipliği yapacaksın gibi gözüküyor :queen:

Adem abi babama motor arıyoduk İstanbul'da olsan belki senin titan esi alırdık yav.

titan es şu anda konjektörü değişecek. Konjektör bozuk olduğu için ön, arka ampül yandı, değişecek, arka jant göbeği değişmişti, usta aynı kendısi gibi takmış, biraz ufaktan yamukluk var. Ama o kadar kötü değil. Bide çok devirli kullanıldığında klasik honda yağ yakma var. Segmanlar değişse biraz keser yağ yakmayı. Zaten kayınçonun üstüne ruhsat. 2 ay sonra gelecek. O zaman satacam. Ruhsat, sigorta, vize, vergi hepsi tam. Uğraşamıcam artık. Onun yerine xcg alıcam.

tsubasanın motoru var tertemiz. Tavsiye ederim.

hedef kitle farklı benim, nedense benim yaşlarımdaki insanlar classic motosikletlere yönelmiyorlar..
ancak senin yaş ve üstü insanlar ilgileniyor abi.
bugun biri aradı pamukkale otobüslerinde şöförmüş :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar