Sakın ha özenmeyin.İbret alabilirsiniz.

deli cesareti var bazı ınsanlarda... o anda yanından bi racing geçse yada çok hızlı bi araç geçse onun panik yapmaması içten değil bence :S

keseceksin cezayı
baktın bir daha yapıyorlar tekrar keseceksin cezayı
bak bakalım bir daha yapmaya cesaret ediyorlarmı

İzlediğiniz video hayal değil gerçektir:queen:
Korumalıkları geçtim adamın üzerinde atlet mi var:queen::queen::silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar siz işi bilmiyorsunuz onlarda manda derisi ve bizim kasklardan saglam kafa varda ondan korumaya ihtiyacları yok onlar tank onlara birşey olmaz ondan sonrada motosiklet kazası derler ben bunları motosikletci kabul etmiyom :queen:

Delinin biri bunu görse sanırım şöyle der ;
Bende kendimi deli sanıyordum :))))

İzlediğiniz video hayal değil gerçektir:queen:
Korumalıkları geçtim adamın üzerinde atlet mi var:queen::queen::silent:

yooo bence yanılıyorsun, o bez parçası motoru silmek yada yağına bakmak falan için heralde

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazık. ona yazık bize yazık. yazık yani.

bu kadar insafsızca yargılamayalım arkadaşlar. adamların korumasız bu şekilde yatarak bu tür makinalarda böyle basmalarının bi izahatı yok zaten ama bir de bu adamların dar gelirli olduğunu unutmayalım.. adamların parası olsa zaten sse binip ona 400 falan yaptırmaya çalışırlardı :) demekki kasktı monttu vs bunlara ayıracak bütçeleri yok die düşünüyorum. bir de rossi falan bunları izlese yorumu ne olurdu merak ediyorum :)

koruma olsa bile kurtulamaz ki ne yaptıgını bilmiyorki en fazla gidicegi nedir ki kendini tehlikeye atmaya deymez sonrada haberlerde kazaları duyoruz üzülüyoruz ama bu kişi kendini zaten cezalandırmıs biz üzülsek neye yarar

Kaska yada başka bi koruyucu ekipmana gerek yok, Beyaz atlet bizim için en önemli koruyucu ekipmandır, mangal yaparken yanmaya karşı , yüzerken boğulmaya karşı motosiklet kazalarında da sürtünmeye ve çarpmaya... :mrgreen:

Son düzenleme:
:mrgreen:bugun 1 tanesini maslakta gordum ilk bisiklet sandım sasırdım cok deli makas atıyodu ve cok komik gorunuyodu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar