Sakın ha özenmeyin.İbret alabilirsiniz.

Bu videolari yurt disindaki insanlarda izleyecek sonra diyecekler su cahil ulkeye bak orda motorcular boyle seyler yapiyorlar. yazik diyorum boyle cehalet olmaz olsun , utaniyorum cidden:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sola sola Çekio Girmezki o Yeşilliğe

one öyle yaa yuhh.. bi düşse ne ağız kalır ne burun tabi kendide kalmaz 150 km ne demek ya..

:queen::queen: artık hiç şaşırmıyorum burası hatay bunlardan ben hergün görüyorum :mrgreen: bizim burdaki sanayide çoğu motosiklet tamircisinin dükkanında vardır bir tane bunlardan :cherry: bide buralarda böyle ünlü olan mobiletlerde var akıl akıl gel k..ıma takıl :queen::queen:

@ Saxofon
erzinliymiş elemanlar osmaniyeye 15km
desenki nerelisin osmaniyeliyim demez hataylımısın desen onada yok
nerelisin
erzinliyiz

olmamı ama bazı polis amcalar çok iyi:cherry:
polis ne yapsın bıkmış bunlardan adam motoru kucaklıyor elinde motora binmiyom abi ben diyor ehliyet yok plaka yok motoru atıp kaçar icabında
zaten polis pusuda bekliyor
bunlarda pusuda polis bekliyor gitsede binsek diye
yakaladımı polis bazen iyi zopalıyor ama :queen:

jr.

model ucak motoru gibi sesi war =) ama kullananda zerre kadar akıl yok =( (ayakları da bilekten bukerse daha hıznı gider)
(bi de buyuk kapışmadan onceki son deneme yazdıktan hemen soora polis cewirmesi gibi bişiyden geciyo gibi)

Son düzenleme:
bu dingiller bildiğimiz safkan gerizekalı cinsten, izleyince gülmemek elde değil... apaçiliği de geçmiş bu kazmalar, komançi falan olmuşlar artık bu ne ya hayatımda görmedim böyle salaklık ben... hadi beyin yok tamam da , azcık bişey de mi yok bi parçacık bi beyin de mi olmaz insanda... bunların hepsini yakalıycan gaz odalarına kapatıcan.... ooooooof of....

Neye Güvenerek Bu Kadar Risk Alınır Bilmiyorum..... Ya çok Cesaretl,iler Yada çok Salaklar.....

biz bunu milli sporumuz haline getirmeliyiz bence o kadar çok var ki kesin dünya şampiyonu oluruz belki resmi bir spor olursa kask felan takarlar

ya bunlar daha hayalle gerçeği ayırt edememişler ki hehe ''yarışta yaşananlar hayal değil gerçektir''... ne yarışı ne hayali sığır bunlar sığırrr ... bir de 57. saniyedeki OTABAN yazısına takıldım .... komik bunlar komik :) :)

herkesin zevki ayrı bu tür arkadaşlar mobilet pejo hastaları karşılarına 2 tür motor koysalar biri kawasaki olsun biri yarış için hazırlanmıs mobilet olsun mobileti alırlar yanı huylu huyundan vazgeçmez

Şu çılgın Türkler...

Birilerinin bu Türkleri değerlendirmesi lazım bence. Artık Yamaha motosikletlerini geliştirmek için mi değerlendirir, Honda MotoGP de mi değerlendirir bilmem :queen:

Aslında zor bi işi başarıyorlar ama bir de doğru düzgün yapsalar... böyle otobanlarda, hiçbir güvenlik önlemi olmadan...... sonu kötü!!

Son düzenleme:
Öff be bunları gecen okuldan dönerken izmir çeşme otobanında gördüm vay be izmirdede türemişler dedim.

Heralde göç ediorlar :p

Moderatör
Ha horoz dövüşü, ha bunların yarışı.. İkiside aynı gereksiz aptallık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar