Sakarya'dan Bolu'ya Günübirlik Gezimiz

IMG_5943.jpg

Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra güzel bir gezi yapmak nasip oldu. Ramazanın verdiği boşlukla beraber ne yapalım ne edelim diye düşünürken uzun zamandır Bolu'ya motosikletle gitme planım vardı, geçtiğimiz pazar gününe nasipmiş, havalar da düzelmeye başlayınca bu fırsatı değerlendirelim dedik. Sakarya'dan 2 bajaj pulsar, 1 ybr 125 ile sabahın erken saatlerinde düştük yollara. Hem gezip görmek, hem eğlenmek, hem de vakit geçirmek için sakin bir gezi yaptık, hızımız olsun, kullanımımız olsun hepsi çok güzeldi, görerek, eğlenerek gezdik.

Uzun bir süre part part gopro ile çekim yaptım, tüm gün çekim yapacak şarjım ve hafıza kartım olmadığı için kısa kısa çekimler yaptım, aynı zamanda fotoğraf ta çektik elimizden geldiğince. Videoları düzenledikten sonra youtube'ye atarım, eğer merak eden olursa, aynı zamanda diğer videolarımı izlemek isteyen olursa youtube adresim: https://www.youtube.com/user/54by1302

Sabah 8:30da Sakarya'dan hareket ettik, ilk hedefimiz abant gölüydü saat 12.20de abant gölüne ulaştık, tabi yolda belki 3-4 kez durup hem mola verdik, hem beğendiğimiz yerlerde fotoğraflar çektik. Abanatı bir 360 yaptık görmek için, daha sonra oturup dinlenmek istedik fakat günlük güneşlik hava yerini bulutlara ve sise bıraktı, biraz da rüzgar çıkınca yağmur yağabilir diye hemen kalkıp Bolu merkeze doğru yola çıktık, 14.30da bolu merkeze vardık, kısa bir tur yaptık baktık bize göre birşey yok dedik aksiyonsuz bu işler olmaz Yedigöller'e gidelim, gelmişken gezmek lazım dedik ve düştük yola.

Yedigöller hakkında gitmeden önce gidenlere sormuştum nasıl nedir diye ama kendimiz görmeyince olmuyormuş :D toprak dediler bozuk dediler biz umursamadık. Abi orası nasıl bir yol gözünü seveyim ya :D toprak ve mıcır karışımı yol, artı çukurlarla dolu, üzerine bir de sis eklendi yol yolluktan çıktı zaten, saatteki hızımı 20-40km/hıza düştü, koltuk zaten sert, oldu taş, alttan vura vura bi hal oldu :D 40km yolu tam 2 saatte gittik. 17.15te yedigöllere vardık çok şükür ama o yollar bizi bitirdi, sis var biraz çiğ yağıyo zemin de bozuk toz toprak çiğle birleşince bildiğin çamur oluyo, kaskın camı devredışı kaldı zaten :D yüzümüz gözümüz çamur toz oldu.

Yedigöller gerçekten dedikleri kadar güzel bir yer, fakat ramazan olduğundan vakit sorunumuz vardı, biraz dolaşıp mecburen geri dönmek zorunda kaldık, çünkü dönüş yolu sıkıntılı, allah'tan dönerken 1.30saat sürdü sat 19:30da merkeze döndük tekrar, iftarımızı merkezde biryerde açıp tekrar Sakarya'mıza geri yola düştük.

Yola çıkarken depoyu fullemiştim, akşam dönerken tekrar fulledim 38tl yakıt aldı, yaptığım km 260, toplamda yaptığım km 370km, yani o günlük yakıtım yaklaşık 55-60tl, ilk kez bu kadar az yaktım gerçekten iyiydi, arkadaşım da benden 5tl fazla yakmış nasıl iş çözemedik :D

Fotoğrafları ekliyorum aralarına yazı yazmak zor hepsini burda yazdım o yüzden,aynı zamanda fotoğraflar zaman akış sırasına göredir. video yakında youtubede olur. Buraya kadar zahmet edip okuduysanız gerçekten teşekkürler, sıkmadan sizlerle geziyi güzelcene paylaşmak istedim. İnşallah tekrar böyle gezi yapmak nasip olur çünkü çok iyi geldi :) teşekkür ederim..

IMG_5941.jpg

IMG_5942.jpg

IMG_5943.jpg

IMG_5947.jpg

IMG_5949.jpg

IMG_5953.jpg

IMG_5958.jpg

IMG_5959.jpg

IMG_5969.jpg

IMG_5971.jpg

IMG_5983.jpg

IMG_5985.jpg

IMG_5993.jpg

IMG_5994.jpg

IMG_5997.jpg

IMG_6004.jpg

IMG_6012.jpg

IMG_6013.jpg

IMG_6023.jpg

IMG_6023.jpg

IMG_6038.jpg

IMG_6041.jpg

IMG_6048.jpg

IMG_6050.jpg

IMG_6051.jpg

IMG_6053.jpg

IMG_6055.jpg

TEŞEKKÜR EDERİM..

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Güzel yerler. Nicelerine ulaşmanızı dilerim :wiinkk:

Güzel bi gezi olmuş,özellikle sis li resimler çok güzel.

teşekkür ederim, aslında çok güzel fotoğraflık yerler vardı da , fotoğraf makinasını çıkar koy, dur kalk biraz zahmetli oldu :) o yüzden fazla fotoğraf çekemedik..

fotolar çok guzel ama yazı için durumumuz yoktu okuyamadık kardeş :(

Her fotoğrafta motosiklet var . Güzel gezi. Gezmiş kadar oldum. Teşekkürler :)

:rendeer:

Hani sizin "SAKARYA MOTOSİKLETÇİLER SPOR KLÜBÜ" armalarınız?

:rendeer:Yazmayı unutmuşum:
Fotoğraflarınız çok güzel. :rendeer:

resimler harika olmuş,memlekette ne yerler var yahu,güzel bir doğa gezisi olmuş teşekkürler arkadaşlar,saygılar...

teşekkür ederim elimden geldiğince fotoğraf konusunda titiz davranmaya çalıştım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------

resimler harika olmuş,memlekette ne yerler var yahu,güzel bir doğa gezisi olmuş teşekkürler arkadaşlar,saygılar...

gerçekten de öyle, inanılmaz yerler var insan görünce şaşırıyor. taşımız toprağımız gerçekten de altın gibi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar