- Katılım
- 23 Tem 2008
- Mesajlar
- 226
- Konu Yazar
- #1
Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra güzel bir gezi yapmak nasip oldu. Ramazanın verdiği boşlukla beraber ne yapalım ne edelim diye düşünürken uzun zamandır Bolu'ya motosikletle gitme planım vardı, geçtiğimiz pazar gününe nasipmiş, havalar da düzelmeye başlayınca bu fırsatı değerlendirelim dedik. Sakarya'dan 2 bajaj pulsar, 1 ybr 125 ile sabahın erken saatlerinde düştük yollara. Hem gezip görmek, hem eğlenmek, hem de vakit geçirmek için sakin bir gezi yaptık, hızımız olsun, kullanımımız olsun hepsi çok güzeldi, görerek, eğlenerek gezdik.
Uzun bir süre part part gopro ile çekim yaptım, tüm gün çekim yapacak şarjım ve hafıza kartım olmadığı için kısa kısa çekimler yaptım, aynı zamanda fotoğraf ta çektik elimizden geldiğince. Videoları düzenledikten sonra youtube'ye atarım, eğer merak eden olursa, aynı zamanda diğer videolarımı izlemek isteyen olursa youtube adresim: https://www.youtube.com/user/54by1302
Sabah 8:30da Sakarya'dan hareket ettik, ilk hedefimiz abant gölüydü saat 12.20de abant gölüne ulaştık, tabi yolda belki 3-4 kez durup hem mola verdik, hem beğendiğimiz yerlerde fotoğraflar çektik. Abanatı bir 360 yaptık görmek için, daha sonra oturup dinlenmek istedik fakat günlük güneşlik hava yerini bulutlara ve sise bıraktı, biraz da rüzgar çıkınca yağmur yağabilir diye hemen kalkıp Bolu merkeze doğru yola çıktık, 14.30da bolu merkeze vardık, kısa bir tur yaptık baktık bize göre birşey yok dedik aksiyonsuz bu işler olmaz Yedigöller'e gidelim, gelmişken gezmek lazım dedik ve düştük yola.
Yedigöller hakkında gitmeden önce gidenlere sormuştum nasıl nedir diye ama kendimiz görmeyince olmuyormuş
Yedigöller gerçekten dedikleri kadar güzel bir yer, fakat ramazan olduğundan vakit sorunumuz vardı, biraz dolaşıp mecburen geri dönmek zorunda kaldık, çünkü dönüş yolu sıkıntılı, allah'tan dönerken 1.30saat sürdü sat 19:30da merkeze döndük tekrar, iftarımızı merkezde biryerde açıp tekrar Sakarya'mıza geri yola düştük.
Yola çıkarken depoyu fullemiştim, akşam dönerken tekrar fulledim 38tl yakıt aldı, yaptığım km 260, toplamda yaptığım km 370km, yani o günlük yakıtım yaklaşık 55-60tl, ilk kez bu kadar az yaktım gerçekten iyiydi, arkadaşım da benden 5tl fazla yakmış nasıl iş çözemedik
Fotoğrafları ekliyorum aralarına yazı yazmak zor hepsini burda yazdım o yüzden,aynı zamanda fotoğraflar zaman akış sırasına göredir. video yakında youtubede olur. Buraya kadar zahmet edip okuduysanız gerçekten teşekkürler, sıkmadan sizlerle geziyi güzelcene paylaşmak istedim. İnşallah tekrar böyle gezi yapmak nasip olur çünkü çok iyi geldi
TEŞEKKÜR EDERİM..