[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hoşgeldin. Dikkat ettikten sonra sıkıntı olmaz. Zaten yeni başlıyorsan ufak cc'den başlaman mantıklı, bu mantaliteyi yakalaman sevindirici.. Bizim aramızda da sevdiğimiz kardeşlerimizden birinde var bu motor. İstersen her perşembe yaptığımız çay buluşmalarımızdan birine gel, hem kullanıcısından motor hakkında fikir alırsın, hem de genel sorularını elimizden geldiğince cevaplamaya; yardımcı olmaya çalışırız.

Hoşgeldin. Dikkat ettikten sonra sıkıntı olmaz. Zaten yeni başlıyorsan ufak cc'den başlaman mantıklı, bu mantaliteyi yakalaman sevindirici.. Bizim aramızda da sevdiğimiz kardeşlerimizden birinde var bu motor. İstersen her perşembe yaptığımız çay buluşmalarımızdan birine gel, hem kullanıcısından motor hakkında fikir alırsın, hem de genel sorularını elimizden geldiğince cevaplamaya; yardımcı olmaya çalışırız.
Çok teşekkürler cihan bey motorumu aldım ehliyete yazıldım bu gün arka sokaklarda turladım şimdilik bir sıkıntı yok dediğiniz gibi bir perşembe günü çay buluşmasına gelmek isterim.

Motosikleti
Çok teşekkürler cihan bey motorumu aldım ehliyete yazıldım bu gün arka sokaklarda turladım şimdilik bir sıkıntı yok dediğiniz gibi bir perşembe günü çay buluşmasına gelmek isterim.

Facebook'ta "Sakarya motosikletçiler spor kulübü" sayfasına katıl. Oradan da duyuruyorum buluşmaları.. :cat:

Hocam ''Aramanla eşleşen bir sonuç bulunamadı.'' diyor :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

Bu galiba https://www.facebook.com/groups/280676365310573/

cıhan hocam şu perşembe buluşmalaarını bıızede soylede oğrenelım hem tanışmış oluruz haberını beklıyorum

Motosikleti
Oke, bu haftaki duyuruyu sizlere de yapayım. Gelmeyen olursa sonraki hafta çayları öder :mrgreen:

Arkadaşlar. Bu haftaki SMSK geleneksel çay akşamlar buluşması, bu hafta da 26 Haziran Perşembe günü 19:30'da Kanteen Cafe'de olacaktır. Kanteen Cade, 1. hemzemin geçittedir. (Işıklarda hemen köşedeki açık hava çay bahçesi).

İstediğiniz saatte katılım gösterip yine dilediğiniz saatte ayrılabiliyorsunuz.

Herhangi bir sorunuz için 0555 705 60 50 numarasından ulaşabilirsiniz. :cat:

Görüşmek üzere. ::sm_smile

Oke, bu haftaki duyuruyu sizlere de yapayım. Gelmeyen olursa sonraki hafta çayları öder :mrgreen:

Arkadaşlar. Bu haftaki SMSK geleneksel çay akşamlar buluşması, bu hafta da 26 Haziran Perşembe günü 19:30'da Kanteen Cafe'de olacaktır. Kanteen Cade, 1. hemzemin geçittedir. (Işıklarda hemen köşedeki açık hava çay bahçesi).

İstediğiniz saatte katılım gösterip yine dilediğiniz saatte ayrılabiliyorsunuz.

Herhangi bir sorunuz için 0555 705 60 50 numarasından ulaşabilirsiniz. :cat:

Görüşmek üzere. ::sm_smile
tamam cıhan 19.30 da orda olurum beyaz xmax gorduğun vakıt onumu kesebılırsın plaka e 2862 sınan

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------

arkadaşlar bu akşamkı buluşmamaızda kı cekılen fotolar nerde

Motosikleti
Bilgi, duyuru ve fotolar sayfamızda yayınlanıyor. TIKLA ::sm_smile

cıhan faceboka gırdım baktım ama goremedım uye olmadığım ıcın olabılırmı acaba

selam arkadaşlar
motosiklertin sol aynasının içi düştü. Ayna kestirmek için nereye gidebilirim.Bir kaç yere gittim iş ufak diye uğraşmak istemediler gibi geldi Atatürk sanayide. Bana modern sanayiye git dediler.Nerede işimi halledebilirim?

selam arkadaşlar
motosiklertin sol aynasının içi düştü. Ayna kestirmek için nereye gidebilirim.Bir kaç yere gittim iş ufak diye uğraşmak istemediler gibi geldi Atatürk sanayide. Bana modern sanayiye git dediler.Nerede işimi halledebilirim?
Normalde ben arabanın cam işi olduğunca malçok cam var ona giderim ama ayna işine de bakıyorlar mı bilemicem :pale: Bir uğra istersen :wiinkk:

s.a bende bolu göynüklyüm ama motorumu saaryada yaptırcam bildiqiniz iyi usta warmı

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

motorumun şanzımanı ve silindir deyiştirmek istiyom

F54

parça değişecekse iyi ustaya gerek yok herkes yapabilir
iyi usta herhangibir arıza da gerekli olur
sana tavsiye yetkili servis e git
veya turanoğluda benim usta var orası da yamaha yetkili servisi
ama yetkili servislerde fiyatlar biraz uçuk olur haberin olsun

Herkeze merhaba.

Forumun yeni üyesiyim.

Sakarya'lı olmama rağmen üniversiteden sonra İstanbul'da yaşamaya başladım.Ancak ailem halen Sakarya'da olduğundan her hafta sonu gidip geliyorum.

Hazır buradan ilk mesajımı yazmışken sorayım.

İstanbul-Sakarya/Pamukova arası yolculuğu için tavsiye edebileceğiniz İstanbul için de uygun motosiklet var mıdır?Kaç cc kullanmak uygundur?

Bu arada kendimi de anlatmam faydalı olacaktır;

Motosiklet kullanmayı arkadaşlarımın vitesli motosikletini kullandığım kadar biliyorum.Ona da biliyorum demek doğru değil.

Henüz motosiklet almadım.Ancak yönlendirmelerinizle alacağım.

Tabii bununla birlikte motosiklet eğitimi de almak istiyorum.Honda eğitim veriyormuş.Web sayfalarını falan buldum.Ancak sanırım ilk önce bir motosiklet almak ve eğitime öyle katılmak daha akıllıca olur.Yoksa tam tersini yapıp önce eğitim sonra motosiklet mi olmalı sizce?

Teşekkürler.

Herkese hayırlı Ramazanlar

Motosikleti
s.a bende bolu göynüklyüm ama motorumu saaryada yaptırcam bildiqiniz iyi usta warmı
motorumun şanzımanı ve silindir deyiştirmek istiyom

Senin motorun tarzında motorlar için Reşat ustayı öneririm. Adapazarı, Zirai Aletler sanayiindedir.. Eser Motor :cat:

Herkeze merhaba.

Forumun yeni üyesiyim.

Sakarya'lı olmama rağmen üniversiteden sonra İstanbul'da yaşamaya başladım.Ancak ailem halen Sakarya'da olduğundan her hafta sonu gidip geliyorum.

Hazır buradan ilk mesajımı yazmışken sorayım.

İstanbul-Sakarya/Pamukova arası yolculuğu için tavsiye edebileceğiniz İstanbul için de uygun motosiklet var mıdır?Kaç cc kullanmak uygundur?

Bu arada kendimi de anlatmam faydalı olacaktır;

Motosiklet kullanmayı arkadaşlarımın vitesli motosikletini kullandığım kadar biliyorum.Ona da biliyorum demek doğru değil.

Henüz motosiklet almadım.Ancak yönlendirmelerinizle alacağım.

Tabii bununla birlikte motosiklet eğitimi de almak istiyorum.Honda eğitim veriyormuş.Web sayfalarını falan buldum.Ancak sanırım ilk önce bir motosiklet almak ve eğitime öyle katılmak daha akıllıca olur.Yoksa tam tersini yapıp önce eğitim sonra motosiklet mi olmalı sizce?

Teşekkürler.

Herkese hayırlı Ramazanlar

Beğendiğin tarzı söyleseydin ve bütçeni söyleseydin daha iyi olurdu aslında.. Eğitim de alacakmışsın, CBR250 ısınma turları için uygun ve yeterli bir motor olacaktır sana.. Motoru almadan eğitim almanı tavsiye edebilirim. :cat:

Selamlar, Atilla Yılmaz, MT07 Kırmızı, beraber gezelim :D

Hoşgeldin Atilla hayırlı olsun motorun. Perşembe akşamları toplanıyoruz, seni de bekleriz. Sakarya motosikletçiler spor kulübü yaz Facebook'a.. Oradan sayfayı takip ederek irtibat halinde olabilirsin..

Keyifli sürüşler dilerim. ::sm_smile

slm arkadaşlar bende aranıza yeni geldim...zati burdaki birçok arkadaşı mutlaka tanıyorumdur...ismim seçkin...cbr 250 aldım ..bide bunu deneyelim dedik...son 1 ayda kız arkadaşımla 3 bin km yol yaptık....etkinliklere ara ara bakcam gene....görüşmek üzere iyi muhabbetler herkese...

Motosikleti
Hayırlı olsun Seçkin.. Temiz temiz kullan inşallah. Perşembe akşamları seni de bekleriz.. Görüşmek üzere :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar