[Sakarya - MT]

ah be murat senin lastik değişiminde ne işin var motorcuyla git lastikçi ye ayarlar işi..
usta istiyorsan bu memlekette pek yok

Lastikçi tekeri sökebilse keşke hiç uğramam da. Hadi onu geçtim, adamın bir tavırlar karşı dağları ben yarattım tarzı. Yamaha montu da geçirmiş sırtına bir havalarda. Lastiklere laf etti ne biçim bunlar diye sonra parasına laf etti, en son işi aştı motosikletin egzosuna da ne gereksiz uzun yapmışlar bunu diye laf etti adam. Anlar gibi de lastikler tubeless değil diye de tutturdu beni de şüpheye düşürdü adam. Sonra lastik alınca da ona soracakmışım. İlla karışacaklar fikirlerini soran var sanki. Bir insan motosikleti nasıl gidip böyle adamlara emanet eder? Bir daha önünden bile geçmem o dükkanın. Tamam usta diye geçinen adamların hemen hepsi tırt da ben bir sakaryada gördüm böyle narsist kendini üstün görür tepeden bakar davranışlar bir halttan anlamazken. Neyse ders oldu sakaryada yolda filan kalıp mecbur kalmazsam hiçbir tamirciye uğramam.

Yeni motor da yakıyor fiti fiti. Hayırlı olsun yakınlarda aldıysan. :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Lastikçi tekeri sökebilse keşke hiç uğramam da. Hadi onu geçtim, adamın bir tavırlar karşı dağları ben yarattım tarzı. Yamaha montu da geçirmiş sırtına bir havalarda. Lastiklere laf etti ne biçim bunlar diye sonra parasına laf etti, en son işi aştı motosikletin egzosuna da ne gereksiz uzun yapmışlar bunu diye laf etti adam. Anlar gibi de lastikler tubeless değil diye de tutturdu beni de şüpheye düşürdü adam. Sonra lastik alınca da ona soracakmışım. İlla karışacaklar fikirlerini soran var sanki. Bir insan motosikleti nasıl gidip böyle adamlara emanet eder? Bir daha önünden bile geçmem o dükkanın. Tamam usta diye geçinen adamların hemen hepsi tırt da ben bir sakaryada gördüm böyle narsist kendini üstün görür tepeden bakar davranışlar bir halttan anlamazken. Neyse ders oldu sakaryada yolda filan kalıp mecbur kalmazsam hiçbir tamirciye uğramam.

Ben ilk motorumu Eray'a götürmüştüm. Sonrasında bir daha uğramadım ona.. Kimseye şimdi eleştiri yapmak istemem, ama dediğim gibi bir daha gitmedim. Şimdi doğru yolu buldum, vazgeçmiyorum ve çok memnunum.. :cat:

Ben ilk motorumu Eray'a götürmüştüm. Sonrasında bir daha uğramadım ona.. Kimseye şimdi eleştiri yapmak istemem, ama dediğim gibi bir daha gitmedim. Şimdi doğru yolu buldum, vazgeçmiyorum ve çok memnunum.. :cat:

Keşke daha baştan sizlerden doğru dürüst fikir alsaydım da canım sıkılmayaydı. Neyse çok ciddi birşey için gitmedim en azından, düzeltilir bir şekilde.

F54

o usta diye geçinen vatandaş honda dan başka marka bilmem dedi sym kymco caçık dedi ne kadar usta gerisini var sen düşün...

bence önyargılı ve kulaktan dolma bilgilerle yaklaşıyorsunuz duruma. ben iki motoru da ( gsxr 1000 ve er6f ) bakım ve tamir için eray ustaya götürdüm. ve sağlam referans da aldım. özellikle 1000 lik racingi tamir için götürürken ciddi endişelerim vardı. fakat birkaç kişiye danıştıktan sonra gönül rahatlığı ile götürdüm bıraktım.

lastik durumuna gelince ise ; en son ihtimal lastiğin yanaklarında, tubeless ise yazması gerek. belli ki bir talihsizlik yaşamışsınız fakat bunu ustaya mâl etmenize gerek yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

abicim ne önemi var motorun gezemedikten sonra:cat:

benden çok gezen var mı acaba fatih çayır abim :D onu bana değil sadece haftasonu binenlere söyle bence :D

bence önyargılı ve kulaktan dolma bilgilerle yaklaşıyorsunuz duruma. ben iki motoru da ( gsxr 1000 ve er6f ) bakım ve tamir için eray ustaya götürdüm. ve sağlam referans da aldım. özellikle 1000 lik racingi tamir için götürürken ciddi endişelerim vardı. fakat birkaç kişiye danıştıktan sonra gönül rahatlığı ile götürdüm bıraktım.

lastik durumuna gelince ise ; en son ihtimal lastiğin yanaklarında, tubeless ise yazması gerek. belli ki bir talihsizlik yaşamışsınız fakat bunu ustaya mâl etmenize gerek yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

benden çok gezen var mı acaba fatih çayır abim :D onu bana değil sadece haftasonu binenlere söyle bence :D

Ne kulaktan dolması? Birebir yaşadığım olayı anlatıyorum. Adamın yanlış yapması değil asıl tepeden bakar üstünlük taslar tavırları sıkıntı yaratan daha ilk kez gördüğü birisine bilip bilmeden. İşim olmaz bir daha öyle egoları tavan yapmış pek de bir şeyden anlamayan insanlarla. Asıl siz bir talih yaşamışsınız bence, daha kötüsü de olabilirdi pek rahat.

Tekrar diyorum sorun yanlış iş yapmış olması değil, bilip bilmeden yanlış işi işi tekerleri de söktükten sonra ben dükkana geldiğimde saçma sapan üstelemesi ve anlamadığı, fikir sahibi olmadığı konularda açık açık maval okuması, atıp tutması. Uzak olsun, hem bütçeye hem sinirlere zarar. Lego sanki motosiklet, tekeri sök çıkar geri tak. Bu kadar basit bişeyi bu kadar göz göre göre sıvayan motorun kendisine neler yapar? Lastiği, ben tubeless bu dememe rağmen tubeless değil bu diye tutturup içine şambrel takan bu adam, ne mal etmiycem? Ne talihsizliği? Birebir sorumlusu kendisi.

Son düzenleme:

F54

hoşgeldin mega perşembe akşamları sedat kırtetepe de buluşuyoruz steak house ta bekleriz..

tumblr_l5xl1r9wWV1qzy0kyo1_500.jpg

bende köpeğim için böyle birşey yaptırmak istiyorum.Adada kime yaptırabilirim?tahmini maliyeti ne olur? yardımcı olursanız sevinirim.

F54

toprağam senin köpek ne cins?
konu ile alakasız ama bende yavru bi köpek almak istiyorum da bakalım...

İyi de kopek durucak mi bunun icinde ? Bir de bununla ugrasmaz kimse sanmiyorum.

Bende alman kurdu var.yaza dogru guzel yavrular alicaz fiyatta guzellik yaparim.

1526966_571982002891113_367119004_n.jpg

fatih cinsi golden ahanda bu :)petra durur durmasına da en son ben yapacam heralde malzemeleri alıp.

selamlar dostlar.. pazar günü bolu mt olarak göynük üzerinden Sakarya ya gelmeyi düşünüyoruz.müsait olan varsa buluşup tanışmak isteriz

F54

mesut hocam hava biraz bozuk olduğundan kimsecikleri bulamaya bilirsin malesef ki bende geceden çıkmış olacağım evde mışıl uyuyacağım...

o usta diye geçinen vatandaş honda dan başka marka bilmem dedi sym kymco caçık dedi ne kadar usta gerisini var sen düşün...

Doğru demiş adam birader :)

Bu arada ben bütün motorlarımı ona götürdüm herhangi bir sıkıntı olmadı. 10 numarada işçiliği var. Scooterdan racing e kadar tüm makinalardan anlıyor. Belki o gün ters tarafına mı denk geldiler acaba :)

F54

perşembe akşamları eski ofis yani kantin cafe de toplanıyoruz gelirsen gezilerden haberdar olursun
veya face den smsk ya üye ol tlf numarını falan ver bilgi mesajları gelir..

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Motora yeni başlayacağım yani ilk motorum olacak bütçe fazla yok o yüzden kanuni caracal 200 ile başlamak istiyorum sorun olur mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar