Şaka Gibi! ER 5 Aldım :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Valla kış - mış / yağış - mağış demeyeceğim ve ilk fırsatta İstanbul'a geleceğim sadece MT sayesinde tanıdığım sizlerle buluşmak için:cat:
Ümmet Beyde bana refakat eder mutlaka:mrgreen:
hiç şüphen olmasın kesinlikle,ama şuan izmirdeyim sen gidene kadar gelirim istanbula.:cat:

barış hayırlı olsun.çok güzel olmuş valla. güle güle kullan . bizim mct forumun sessizliğinden belli.yokluğunu ararız valla. Allah kazasız sürüşler nasip etsin.

hacım hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler tekerin hep düz bassın . valla kendim almış kadar sevindim , macit abi nin papucunu dama atma sakın o yürüyen efsane

en kısa zamanda eskişehire çiğbörek yemeye bekliyorum

Mikey
Hayırlıolsun..Çok sevindim. En ince parçasına kadar söker takarsın bilirim.:) Nereden aldın kaça aldın? PM den atar mısın. Bende bakınıyorum. Vstrom-fazer-bandit-er5-gs500 bakalım kısmet ... Ben tırtılı paketlerim diyordum ama yapamadım biniyorum halen...Gayet güzel gidiyor kerata:)))

GKN

hayurlı uğurlu olsun.. güzel bi makina nasip olmuş, güle güle kullan kazasız belasız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bende er 5'e çok niyetlendim ama yine başka bahara kaldı bikaç kare resim koysaydın keşke

hayırlı olsun.:rendeer: güle güle kullan.
foto isterük. bilgine :wiinkk:

Barış Hayırlı Uğurlu Olsun Allah Kaza Bela Vermesin Hayırlı ve Zevkli Sürüşler

hayırlı olsun kardeşim.inş yeni motorsikletim için banada senin gibi bir destek çıkar :cherry:

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Mikey
Hayırlıolsun..Çok sevindim. En ince parçasına kadar söker takarsın bilirim.:) Nereden aldın kaça aldın? PM den atar mısın. Bende bakınıyorum. Vstrom-fazer-bandit-er5-gs500 bakalım kısmet ... Ben tırtılı paketlerim diyordum ama yapamadım biniyorum halen...Gayet güzel gidiyor kerata:)))
Nasılda biliyorsun beni :) Dün akşam motor tekledi Bujiyi değiştirdim düzeldi. :)

hacım hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler tekerin hep düz bassın . valla kendim almış kadar sevindim , macit abi nin papucunu dama atma sakın o yürüyen efsane

en kısa zamanda eskişehire çiğbörek yemeye bekliyorum

Maciti Atar mıyım hiç. Dün benzin bitti Macit kurtardı bizi walla :)

Son düzenleme:
Arbetus hayırlı olsun arkadaşım....Bende benim uçan tenekeyi satsam terfi edeceğim:mrgreen:

Uzun km'leri kazasız belasız yapman dileklerimle

amanın pek bi güzelmiş allah sahibine bağışlasın kazasız belasız sürüşler...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar