Sahin Birinci ile aynı yerde askerlik yaptım

Slm motosiklet dostları Sahin Birinci ile aynı yerde askerlik yaptım sitede aktif degildim artık aktif olarak bulunacagım

Eskişehirliyim Muglaya mutlaka gidecegim....

caner kardeşim aramıza hoşgeldin....askerliktede motosiklet.net ailesi buluşuyor illaki.

sabah saat 6dan itibaren silah nöbeti tuttuğum kardeşim sana yeni görev yerinde başarılar dilerim.2008 eylülündeki karadeniz turunda görüşmek üzere

Gaziantep İl Temsilcisi
aramıza hoşgeldın şahın kardeşim mugla mt nın göz bebegıdır ..

umarım kalıcı olursun selamlar....

sağolasın aydemir abi....Canerde askerden sonra eminim Eskişehir Mt nin vazgeçilmezleri arasına girecektir.Bol yemekli geziler düzenlenir artık ha caner:queen:

Alparslan selamımı aldığına sevindim Asım zeren de benim askerlik arkadaşı.Askerde de elimizden geldiğince Motosiklet tutkumuzu devrelerime anlatmaya çalışıyorum.

Sağlıcakla kal askerden sonra umarım yüzyüzede tanışırız:rendeer:Usta birliği imzamda yazıyor

inşallah emok festivalinde muglalılarla beraberdik inşallah seninlede 2008 in kinde buluşuruz.

2008de de yokum sanırım gelecek sene bu zamanlar askerden dönmüş olacağım.ama bu senekini kaçırdığıma çok içerledim:salut:. 2008den sonra fırtına gibi döneceğim :)

Sağlıcakla kal Alparslan

eskısehır mt ile askerden gelince tanısacagım sımdı daha cok mugla mt ıle tanısıyorum ama gelınce bende gezıler duzenlıyecem tabi once tanısmam lazım eskişehir mt ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar