Şahan Gökbakar'ın 30,000 $ lık oyuncağı

ulan keko ya bu adam o kadar paran var niye alıyorsun be şahanım BRF git hayabusa 1000 RR al yaa valla ağlanacak durum:(:(:(

ysf

pahalı makineye binmek israf mı oldu? bende para olsa gömerim binlerce doları motora. yakışır şahan birader. Allah kaza bela vermesin. iki teker alsan daha iyiydi ama, neyse, rapçisin, kredin war bizde.

KUVVETMİRA sadece alkıslıyorum senı agzına saglık KAF-KEF DIYORUM:wiinkk:

arkadaşlar bu alet türkiyede ilk alan recep ivedik :queen:

2008 Can-Am Spyder Review

Şahan bu siteye üye değil galiba :p hayrınıza şahanı siteye üye yapında oda fikirlerini söylesin böyle tek taraflı olmuyor :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam bi recebin tavuğu dedi o kadar biz bütün çiftliği söylesek hava :queen:

abi ondan değil
filmden kazanmış 3 milyon $...
benim de o kadar param olsa customun allahını yaparım. böyle abidik kubidik tipte aletler almam :)

Olayı Bence Deişik bakımdan degerlendiriorsunuz.

3 tekerli motosiklet 2 tekere göre kullanımı daha rahat dur kalkta motoru tutma derdin yok.

Biri hayabusa 1000cc demiş.

Hayabusa 1300cc arkadaşım,Ve O Motosikleti Sıf Zenginler almıo bence Şahan Kendine Oturan Boga Misali Aracını Bulmuş :D

benim de bukadar param olsa hiç kıymam gider en kral motora binerim..şahan kendini taşıyacak motoru bulmuş zaten..hayırlısı olsun diyelim..

Bu şişko ancak buna sığar zaten...:p

Hehe..Para var,motor var..Şişko mişko ama 30.000 dolarlık 3 tekerliye biniyor neticede..Paraya bakıyor her şey..125'lik çakma süpersport değil ama bakarsın kafasına eser alır da bi YZF R1..Sadece kemik kurularına mı özel motor denen icat?Yakışır Recep İvedik'e..Yürrrüüü Şahan,kim tutar seni...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar