Şahan Gökbakar'ın 30,000 $ lık oyuncağı

Şahan, Etiler'de takıldığı trafikte objektiflere yakalandı. [/QUOTE]

Ne anladık bu işten?

adamın parası var almış hayırlı olsun inşallah kaza görmesin.
fiziksel durumu bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum

şahanı çekiyomu bu makine :D

zevkler renkler tartışılmaz derlerde görüntü kirliliği yarattığı kesin...

boğazından kesse 1 senede heralde 2 tane daha alır bundan :D

Valla Ben onu bunu bilmem,sırf son filmi yüzünden ver veriştir yapıyosanız pek hoş olmadı."Dikkat Şahan çıkabilir programında saçmalayanları şeyin şeyine sokup çıkarıyodu valla.Espri yapmak zeki adam işidir.Bu arada parada kazansa fenamı olur?
Yalnız aldığı makine jetsky'ye benziyor daha çok.İnşallah iki teker'e terfi eder dombili arkadaşımız:mrgreen:.Dombili demişken Mete kardeşimide anmadan geçemeyeceğim:cherry:.Neredesin be kekocan?

3 tekerden motor mu olur motor dediğin 2 teker olur bu daha çok çocukluğumdaki 3 tekerli plastik bisikletimi hatırlattı bana hiç unutamam o bisikleti:po da yakında bıkar o aletle trafikten değiştirir(en azından ben öyle yapardım):mrgreen:

Hehe..Para var,motor var..Şişko mişko ama 30.000 dolarlık 3 tekerliye biniyor neticede..Paraya bakıyor her şey..125'lik çakma süpersport değil ama bakarsın kafasına eser alır da bi YZF R1..Sadece kemik kurularına mı özel motor denen icat?Yakışır Recep İvedik'e..Yürrrüüü Şahan,kim tutar seni...

Aynen katılıyorum:cat:
Şişko olabilir ama neticede PARA var ve adam da cesarette var!
ben öyle,ben böyle demek kolay sanırım! burada atıp tutan bir çok arkadaşım Şahan verlığının yarısına sahip olsa kim bilir neler alırdı:bounce:

Afferin ve kazasız belasız demek en doğrusu:cat:

Para B.. :) HAyırlı olsun.... Ama onu o almadıkı nıye kızıyoruz gıtmeyın Recep İvedik e almasın demı :) :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar