Allah fakitre esegini kaybettirir, semersiz buldurur,
sevindirirmis.:mrgreen:
Sizinki de o hesap.
Bunun neresi sevindirici haber?
Araç alim satiminda aracinin kaldirilmasi gerekirken, hükümet eski usule devam karari aliyor diye seviniyorsunuz?
Tabi sevinilecek bi detay var.
O da masrafin dusmesi.
Ama yine de araç alim satiminda araci soygununa dur demek lazim.
Satin alinirken vergisi odenmis araç, her satista tekrar tekrar vergilendiriliyor.
Kaziga bak....
Kesin baska bir yerden fazlasi ile cikacak bir kazik geliyor. Yaa muayne yada OTV firlayacak hazir olunDevlet durduk yere kazancini kismaz.
Helal olsun sana ... Çakmışsın köfteyi.. Bende bunu bi yerde yazdım...:cat::cat: ben de bunu yazacaktım abi...:wiinkk:
30.000 tl lik aracın noter masrafı 20 tl 1.000 tl lik motorun da noter masrafı 20 tl kime yaradı şimdi bu uygulama.bir diğeri kgs indirimli geçişler kalkıcakmış .ocak ayından itibaren kgs komple kalkıp ogs kullanılacakmış ve motorlar için olmiyacakmış.motor sürücüleri de otomobil fiyatına geçiş yapacaklarmış(motorları taşıt yerine koyan yok zaten). + değerli evraklara % 60 zam geliyormuş hayırlı olsun vatana millete.ya bunların vergiden başka bildikleri başka bir şey varmı sorarım.bir araç 10 sefer de el değiştirse yine alım satım vergisi ver ver dur.:silent:
KGS gidince OGS'yi neremize takacakmışız?
(biz eşek olunca semer vuran çok olur)
Kesin baska bir yerden fazlasi ile cikacak bir kazik geliyor. Yaa muayne yada OTV firlayacak hazir olunDevlet durduk yere kazancini kismaz.