Sabah mtorla giderken kuş çarptı

Evet garip ama gerçek,

sabah saat ereken kalktım, motorla 60 -70 gibi giderken sağ omuzuma, herlade daha uyanamamış yada akşamdan kalma, kuş çarptı, ''nooluyolan'' demeye kalmadan sendeledim ama toparladım.

Aman sabahları sersem kuşlara dikkat :queen:

sağol mhyen
yakalasaydım olacaktı ama şerefsizler uçabiliyor :cherry:

Yapma dostum kıyma yine hayvancağız bilerek çarpmamıştır merak etme:cat:
Valla kuşları motorlardan da çok seviyorum nedense:queen:

Yapma dostum kıyma yine hayvancağız bilerek çarpmamıştır merak etme:cat:
Valla kuşları motorlardan da çok seviyorum nedense:queen:

kediye benziyon burdan ondan heralde :queen:

geçmiş olsun iyi kurtarmışsın :cherry:

bende de kaska çarpmıştı kuş. :) yolda giderken ıssız sakin bi öğlen saati, kenarda kaldırımda yerden bişeyler yiyen güvercinler ben yaklaşınca bi havalandılar hobaaaa yol kuş oldu bi anda :queen: bitanesi alçaktan uçuyodu paat diye kaska bi kondurdu :queen: neye uradığıma şaşırdım bende :) düşüyodum nerdeyse :)

evet kafası dalgındı galiba :) evde karıyla mı atışmış artık, neyse,

digi_boy26 geçmiş olsun sanada, yavaş giderken sorun yokta hızlıyken kötü olur valla, eşek arısı kaska vurunca bile o haa diyesim geliyor ve kaskı bulan arkadaşa bir dua ediveriyorum:cat: kuş neler yapmaz

Son düzenleme:
piyango bileti alın hemen :)

motorla giderken kuş çarpması uğurdur derler:p

geçmiş olsun düşmemişsiniz ya yeter:rendeer:

Arkadaşlar size bu konu üzerine bir fıkra anlatmak istiyorum.
Serçe yoldan yarım metre yukarıda uçarken bir motosikletliyle çarpışır ve serçe yolun kenarına düşer. Motosikletli durur ve yaralı serçeyi yanına alır ve evine götürür. Evinde bulunan bir kafesin içine serçe için bir yatak yapar, suyunu ve yemini koyar. sercenin yaralarına ilaç sürer, kafesin içine koyar ve evden çıkar. Bir süre sonra serçe kendine gelmeye başlar. Gözlerini açtığında şaşırır ve kendi kendine der : Eyvah, yandık. Motorlu rahmete kavuştu galiba...

HRC

3 gün önce az daha güvercin çarpıyordu banada, bende aynı hızdaydım yaklaşık

aman geçmiş olsun hrc,
güvercinde sağlamdır çarptımı mazallah iyi çarpar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecen sabah işe gidiyordum daha afyonum patlamamış gözümü kaşımak için vizörü açtım tam o sırada içeri bi serçe girdi şaşkın şakın hayvanı izliyom panik oldum kaska vuruyom çıksın diye zavallı bi türlü çıkmıyoda durdurdum motoru kaskı cıkardım kuş uçup gitti cırk cırk öterekden kayboldu heralde eyvallah birader diyordu..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa şelepsizim siz şanslısınız ya baba beni bi kere ufaktan karga kovaladı bitanede karga bana çarpıyodu kafamı eydimde kurtuldum =)):p

thaii_vtec ne diyosun, karga mı kovaladı,

bana çarptı diye piyango bileti al dedi babçi, heralde senin durumun için piyasada nekadar şans oyunu varsa git oyna demek en iyisi, baksana uğur seni kovalamış :queen:

Bu siteden bir arkadaşa da martı çarpmıştı ve kolu kırılmıştı yanılmıyorsam.

Geçmiş olsun.

gecen sabah işe gidiyordum daha afyonum patlamamış gözümü kaşımak için vizörü açtım tam o sırada içeri bi serçe girdi şaşkın şakın hayvanı izliyom panik oldum kaska vuruyom çıksın diye zavallı bi türlü çıkmıyoda durdurdum motoru kaskı cıkardım kuş uçup gitti cırk cırk öterekden kayboldu heralde eyvallah birader diyordu..:mrgreen:

::koop::::koop::::koop::sabah sabah kim sohtulan bu serçeyi :queen::queen:

milletin nekadar kuş macerası var yaw bi kuşum bileyok :p arada bizimde evin camına çarpıyorlar korkutuyorlar bigün evin camını alıcaklar ama nezaman :mrgreen:

taylan eğill lem arkadan bitane daha geliyo :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar