Sabah mtorla giderken kuş çarptı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
thaii_vtec ne diyosun, karga mı kovaladı,

bana çarptı diye piyango bileti al dedi babçi, heralde senin durumun için piyasada nekadar şans oyunu varsa git oyna demek en iyisi, baksana uğur seni kovalamış :queen:

sorma ya öle tam kovalamadı tabi yalan olmasın :p peşime takılmadıda =) karşıdan aynı yukseklıkten gelıyodu kafamı eydim geri döndü:p şans oyunlarında şanslı olsam valla alırım hepsini:p

aman thaii_vtec geçmiş olsun, boşver parayı pulu sağlık ve motor yerinde olsun yeter :cat:

Mini mini bir kuş doğmuştu,
Pencere konmuştu.
Aldım onu içeriye
cik cik cik ötsün diye
Pır pır ederken canladı
Ellerim bak boş kaldı.

hepinizi çok seviyommmm.

Mini mini bir kuş doğmuştu,
Pencere konmuştu.
Aldım onu içeriye
cik cik cik ötsün diye
Pır pır ederken canladı
Ellerim bak boş kaldı.

hepinizi çok seviyommmm.
konu ile alakası yok ama balıkları bitirdin sanırım.bu arada MT DE RAMBOLU yum zeki abi görüşürüz iyi akşamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
::koop::::koop::::koop::sabah sabah kim sohtulan bu serçeyi :queen::queen:

milletin nekadar kuş macerası var yaw bi kuşum bileyok :p arada bizimde evin camına çarpıyorlar korkutuyorlar bigün evin camını alıcaklar ama nezaman :mrgreen:

taylan eğill lem arkadan bitane daha geliyo :queen:

okay sende motora bostan korkuluğu taktın galiba..

harbi he sabah sabah kim sohtu lan bu serçeyi..:queen:

yok yaw motora değilde eve lazım bitane bostan korkuluğu :) kuş değilde büyük böceklerden çarpıyor körsinek sürüsüne bir dalıyorum kendimi sağa zor atıyorum

Geçmiş olsun kardeşim...:pale:
Zarar almadan olaydan kurtulman sevindirici..:rendeer:

serçeye inşallah birşey olmamıştır...:):pale:

Acaba serçede de kask varmıydı diye düşündüm biran?..:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok yaw motora değilde eve lazım bitane bostan korkuluğu :) kuş değilde büyük böceklerden çarpıyor körsinek sürüsüne bir dalıyorum kendimi sağa zor atıyorum

ıyygghhhkkk lem yutmuşsundur bide onları kaskın vizörünü kapasan boynundan içeri giriyor sinek sürüsü..:cat:

körsinek ne yaw? köryılan duydum ama, o büyük uçan böcekler kaskın camına vurunca paramparça oluyor bide sarı sıvı akıyor aman diyorum bunun yüzüme vurduğunu düşünsene, kör olur mazallah insan!:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok tehlikeli bir olay kuş çarpması..boş bir anına gelirse insanın kaza bile yaptırabilir..motosikleti kullanırken her'an,herşeye hazırlıklı olmak lazım..

halimmm geçmiş olsun arkadaşım, ama merak etme yalnız değilsin bugün 60-70 ile giderken benimde ön kafa grenajına türünü göremediğim bir kuş çarptı. :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben çok korkarım kuşlardan
yolda kuş sürüsü fln görsem yerde yem yerken yolumu değiştiririm
gerçek bu :)
bisikletle giderken ya da yürürken hep kuş çarpardı bana.
motosiklete geçtim kafada kask var tanıyamıyolar galiba artık.

Sağolun sağolun, herkeze geçmiş olsun

eet dikkat etmek gerek, bi kuş sürüsü falan görünce gazı kesmek lazım. Allah korusun birden yön değiştiriyorlar.

Anlamdığım bazen yakın bile uçuyorlar acaba hava akımına girip uçmak onların hoşuna mı gidiyor.

Syriana;

o türü görmediğin mi? yoksa türünün son örneğini de sen mi halletttin :) hayvansevenler derneği duymasın özellikle kaplan bi kadın vadı ya o! 200 le giderken kuş çarpmışa çevirir adamı valla:queen:

Halim kardeşim,geçen sene bir gece bizimde başımıza geldi ama bize çarpan salak kuş ağzındaki örümceğide düşürmüştü . Kuşun carpışı değil ama motosikleti kullanan arkadaşın örümcekten çok korkuyo olması bizi düşürecekti :)

Son düzenleme:
ıyygghhhkkk lem yutmuşsundur bide onları kaskın vizörünü kapasan boynundan içeri giriyor sinek sürüsü..:cat:

:mrgreen::mrgreen: çok tatlı oluyorlar taze et :p içime giriyorlar zaten gıdıklanmaktan zorzar duruyorum pirinç tarlalarından çıkıyorlar e denizin yoluda pirinç tarlalarının arasından geçiyo neyapayım :mrgreen: biraz katliyam yaptıktan sonra denizde alıyorum soluğu :cherry:

Evet garip ama gerçek,

sabah saat ereken kalktım, motorla 60 -70 gibi giderken sağ omuzuma, herlade daha uyanamamış yada akşamdan kalma, kuş çarptı, ''nooluyolan'' demeye kalmadan sendeledim ama toparladım.

Aman sabahları sersem kuşlara dikkat :queen:

KARDEŞİM HEM KUŞA HEMSANA GEÇMIŞOLSUN TRAFIK POLISI CAĞIRSAYDIN :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun, boynuna gagası çarpsaydı bayağı tehlikeli olabilirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar