omzuna çarptığı için bişe olmamış . kaskına çarpsaydı ölürdüale:
omzuna çarptığı için bişe olmamış . kaskına çarpsaydı ölürdüale:
SmirnouF helal valla, şaşkınlığımı biraz aldın.
Aman arkadaşlar bir kuş ölünce bişey olmaz ama bana bişey olunca çok şey olur. doğaya sevgimiz sonsuz ama lütfen![]()
Syriana;
o türü görmediğin mi? yoksa türünün son örneğini de sen mi halletttinhayvansevenler derneği duymasın özellikle kaplan bi kadın vadı ya o! 200 le giderken kuş çarpmışa çevirir adamı valla:queen:
:mrgreen::mrgreen: çok tatlı oluyorlar taze etiçime giriyorlar zaten gıdıklanmaktan zorzar duruyorum pirinç tarlalarından çıkıyorlar e denizin yoluda pirinç tarlalarının arasından geçiyo neyapayım :mrgreen: biraz katliyam yaptıktan sonra denizde alıyorum soluğu :cherry:
çarptımı osmanlı tokadı gbi geliyor. inşallah yaşamazsın, inşallah ama öyle minnacık göründüklerine bakma saatte kaç km hızla geliyor o minnacık(!) şeyler
![]()
lem iyibari seni zevkinden mahrum etmeyeyim hem taze et diyosun asıl protein onda..:mrgreen:
evet hocam ankaraya otobüsle giderken bi kuş ön cama çarptı nasıl olduysa öncam boydan boya çatladı hayvanın tüyleri dışkısı kanları ön camı kapladı yazık oldu hayvana..![]()
Evet garip ama gerçek,
sabah saat ereken kalktım, motorla 60 -70 gibi giderken sağ omuzuma, herlade daha uyanamamış yada akşamdan kalma, kuş çarptı, ''nooluyolan'' demeye kalmadan sendeledim ama toparladım.
Aman sabahları sersem kuşlara dikkat :queen:
Tecrübeyle sabit desene,
ön koltukta oturanlar yememiştir 2 gün bişey![]()
aksilik şöförün arkasında ben oturuyodum yol boyunca hayvanın silecekteki tüylerini izledim cam birden bire çatladı hertarafı kan ve sarı sarı dışkı oldu..![]()