Sabah mtorla giderken kuş çarptı

sağolun,

trafik polisi mi:bounce: valla cezayı ona keserdi o ters şeritten geliyodu valla doğru :)

iyi kurtarmışsın , geçmiş olsun.Benim bir tanıdığımın yüzüne çarpmıştı.Kaskının her tarafı kan olmuş.Kuş parçalanmış resmen.Çok korkunç.Tekrar geçmiş olsun

sağolasın miyo,

evet hızlı yakalanmak çok kötü olur, ben yavaş gidiyordum birde sabah olduğu için de yol boştu. asıl tehlike yoğun trafikte böyle bir durumun olması, düşünce allah korusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
omzuna çarptığı için bişe olmamış . kaskına çarpsaydı ölürdü :pale:

SmirnouF helal valla, şaşkınlığımı biraz aldın.

Aman arkadaşlar bir kuş ölünce bişey olmaz ama bana bişey olunca çok şey olur. doğaya sevgimiz sonsuz ama lütfen :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
SmirnouF helal valla, şaşkınlığımı biraz aldın.

Aman arkadaşlar bir kuş ölünce bişey olmaz ama bana bişey olunca çok şey olur. doğaya sevgimiz sonsuz ama lütfen :)

ya tabiki o kadar da değil . ama o minnacık :pale:

çarptımı osmanlı tokadı gbi geliyor. inşallah yaşamazsın, inşallah ama öyle minnacık göründüklerine bakma saatte kaç km hızla geliyor o minnacık(!) şeyler

:)

Syriana;

o türü görmediğin mi? yoksa türünün son örneğini de sen mi halletttin :) hayvansevenler derneği duymasın özellikle kaplan bi kadın vadı ya o! 200 le giderken kuş çarpmışa çevirir adamı valla:queen:

Dostum inan herşey çok ani oldu bir baktım soldan kafa hizamdan yaklaştı sonra aşşağıya doğru ani bir manevra yaptı ve kafa grenajına çarpıp sağa doğru savruldu.

İyiki kaska veya boynuma falan çarpmadı kesin kaza yapardık heralde. :pale:

aman geçmiş olsun,

bir daha yaşamaman dileğiyle, kimsenin yaşamaması dileğiyle...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:mrgreen::mrgreen: çok tatlı oluyorlar taze et :p içime giriyorlar zaten gıdıklanmaktan zorzar duruyorum pirinç tarlalarından çıkıyorlar e denizin yoluda pirinç tarlalarının arasından geçiyo neyapayım :mrgreen: biraz katliyam yaptıktan sonra denizde alıyorum soluğu :cherry:

lem iyibari seni zevkinden mahrum etmeyeyim hem taze et diyosun asıl protein onda..:mrgreen:

çarptımı osmanlı tokadı gbi geliyor. inşallah yaşamazsın, inşallah ama öyle minnacık göründüklerine bakma saatte kaç km hızla geliyor o minnacık(!) şeyler

:)

evet hocam ankaraya otobüsle giderken bi kuş ön cama çarptı nasıl olduysa öncam boydan boya çatladı hayvanın tüyleri dışkısı kanları ön camı kapladı yazık oldu hayvana..:p

Son düzenleme:
lem iyibari seni zevkinden mahrum etmeyeyim hem taze et diyosun asıl protein onda..:mrgreen:

evet hocam ankaraya otobüsle giderken bi kuş ön cama çarptı nasıl olduysa öncam boydan boya çatladı hayvanın tüyleri dışkısı kanları ön camı kapladı yazık oldu hayvana..:p

Tecrübeyle sabit desene,

ön koltukta oturanlar yememiştir 2 gün bişey:)

Miyo anla artık....

Dostum geçmiş olsun...

Kuş muş ama kaza belaya sebep olur...

Son düzenleme:
sağolasın argues doğru söylüyorsun hafife almamak lazım :cat:

Evet garip ama gerçek,

sabah saat ereken kalktım, motorla 60 -70 gibi giderken sağ omuzuma, herlade daha uyanamamış yada akşamdan kalma, kuş çarptı, ''nooluyolan'' demeye kalmadan sendeledim ama toparladım.

Aman sabahları sersem kuşlara dikkat :queen:

Dikkatli olmak gerek:wiinkk:
Kuş bu, omuzada çarpabilir, kafaya da.....
Fakat kafaya çarpması durumunda kaskın takılı olması ve camın da kapalı olması iyi olur:cat: açık camdan girerde surata çarparsa hiç bir şans yok arkadaşlar!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tecrübeyle sabit desene,

ön koltukta oturanlar yememiştir 2 gün bişey:)

aksilik şöförün arkasında ben oturuyodum yol boyunca hayvanın silecekteki tüylerini izledim cam birden bire çatladı hertarafı kan ve sarı sarı dışkı oldu..:p

aksilik şöförün arkasında ben oturuyodum yol boyunca hayvanın silecekteki tüylerini izledim cam birden bire çatladı hertarafı kan ve sarı sarı dışkı oldu..:p

Valla açtım ama şimdi değilim! aklımda canlandırdım istem dışı olarak ee birde onun yüzünde patlaması var...::eek:hmy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar