Saatte Ki Hızı 440 Km...Fiyatı 500 Bin Dolar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önümüsü nası görjezz ki bununla beraber ilginç bişi saolasın

bildiğim kadarıyla bu motorda(eger motosiklet sınıfına giriyorsa) canavar kamyon motoru olduğunu biliyorum.

adamlar okadar motoru koycak düzen bulamamışlar biizm lambaların yerini kayış almış....

herkes bi fantazisini soylemis,kimisi ucmaya calisiyo kimisi cros deniyo,emin olun o motor onunuze geldiginde cogumuzun seyi yemez o motora binmeye :)

:queen: :p fites topuzuynan depriyajı göremedim ama, iyi motur, kışın binmesine, firac almasına, cross yapmasına doyum olmayacağı belli:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
severek izliyürüz................ :p

harcamaya yer bulamıcak kadar para kazanırsam eger kı ole bişi imkansız(not:harcayamam durumu) bahcede cay bardagını ustune koymak için alırdım

Son derece fuzuli bir alet, estetik sıfır. Kalas gibi bişey :mrgreen: Ayrıca buna 500 bin dolar veren adamı sokakta döverler. :mrgreen:

ya bu ıcat yolda gıdebılıyormu acaba :silent: motosıklet dıye hangı akıllı ıcat etmıs bu odunu :queen:

bu arkadaki lastikle virajlara nasıl gireceksin onu anlamadım

sen motor musun arkadaş :silent: :) ben boyle bıseyı harbıyedekı fuarda gormustum ama tabı bu kadar ınsan dısı deıldı arka lastıklerı falan benzıyodu el yapımı dıe tanıtıyolardı... acayıp bı makına onunda kendıne gore bı zewklı tarafı wardır herhalde yoksa adamlar neden yapsın bole bısı:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar