Saatte 120 kilometre hız yapıyor, sürücüsü ayaklarıyla durduruyor

bakın arkadaşlar bu motor elektronık o yuzden fren agırlık yapmasın ayarsızlık olup hızı yavaslatmasın dıye kullanmamıs olabılır cunku benım yenı topladıgım motorda böle bana 1.500 mılyara mal oldu toplamak herşeyini özel getırtım ve allaha şükür hiçbir sorunu olmadan topladım 160 görüyor
bakın şimdi bu motorda fren yok ayakla durdurma derken adam ayagını sag trafta görunen elektrıge koyuyor ayak frenı gıbı kullanıyor...

bakın arkadaşlar bu motor elektronık o yuzden fren agırlık yapmasın ayarsızlık olup hızı yavaslatmasın dıye kullanmamıs olabılır cunku benım yenı topladıgım motorda böle bana 1.500 mılyara mal oldu toplamak herşeyini özel getırtım ve allaha şükür hiçbir sorunu olmadan topladım 160 görüyor
bakın şimdi bu motorda fren yok ayakla durdurma derken adam ayagını sag trafta görunen elektrıge koyuyor ayak frenı gıbı kullanıyor...

Biz istediğimiz kadar tehlikeli bulalım, kızalım, polis tedbir alsın,
bu işe ilgi azalmıyor demekki, bu çocuklara pist yapsalar onlar da
yarışacak yer bulsa.

Cahilliğime verin "sağ tarafta görünen elektrik" nedir, anlamadım?

Mersin İl Temsilcisi
Biz istediğimiz kadar tehlikeli bulalım, kızalım, polis tedbir alsın,
bu işe ilgi azalmıyor demekki, bu çocuklara pist yapsalar onlar da
yarışacak yer bulsa.

Cahilliğime verin "sağ tarafta görünen elektrik" nedir, anlamadım?

ben de ben de ben de....:wiinkk:

Arkadaşın ayakları 45-46 numara vardır heralde yoksa nasıl duracak?:mrgreen:

Abi sen 30'la giderken bisikleti durdurmaya çalış bakalım ayağınla duruyor mu..?

hortlamış ama buraası yinede yazalım bu türden hala varsa aramızda allah akıl fikir versin ne diyelim akılsısız başın cezasını anaalar balar çekiyor bu akılsıszlarda görmüyor

Frensiz bisiklete çok bindim ama 120 km hıza çıkan ve freni olmayan bir şeye asla binmem..

ben esas ayakkabı'ları çoook merak ettim...

onlarda modifiyeli olsa gerek:queen:

yeni spor ayakkabısı aldım,3-4 gün içinde topuk kısmı hemen eridi:silent:
e bu arkadaş 120 kmh'la giden motoru durduruyor....

kesin ayakkabı sponsoru vardır:queen::queen::queen:

Allah Muhafaza. Ama Kışın Mantıklı Olabilir Ayakları Isıtmak Amaçlı Sürtüne Sürtüne :)

Adamın kafa böyle birşeye çalışıyor da, frensiz yola çıkmama konusunda düşünemiyor bile. Bir çocuğa çarpsa ne olacak???

kendi tasarımıdır kesin ama fireni unutmuş olmalı durma ihtiyacı yokmuş her halde :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar