Hyosung tek egzantrik li demem mi itham. Ve bilgi birikimi mi bu? vay be. Herhangi bir markanın bir teknik özelliğini bilmek bilgi birikimi öyle mi? ve benim insanlara bilgiyi aktarma yetim de yok. Yaşım 35 ama bir hyosung un çift egzantrik li olduğunu bilmiyorum daha.
Bu konuya artık cevap yazmayacağım .
Artı şunu söyleyim. Zaten benim motoru aldığım bayi kanuni bayii değil anlatamadım kimseye. yeni s&t kanuni bayi. Motoru imal eden de kanuni değil. benim derdim izlenimlerimi anlatmak sizin derdiniz marka yarışı, marka kötülemek. Umrumda değil isteyen istediğini düşünsün. Motoruna binsin. Herkese büyük bilgi birikimiyle ve motosikletiyle mutluluklar. Benim gibi cahillerin! burda işi yok. Sizi büyük bilgi birikimli! arkadaşla baş başa bırakıyorum.
Yaw jedimaster kusura bakmada bencede sen ne dedıgını bılmıyorsun kanuniden almadıgın motosikletini s&t kanuniden aldın oylemi iki bayi arasındaki farkı bana solermisin :bounce: aldıgın bayi kesın sana ben kanuni bayisi deilim demiştir st bayisiyim demiştir degılmi? Once şunu bir ogren Kanuni de S&T Kanunide aynı FİRMA arkadasım gereksiz laf kalabalıgı yapma nolur herkesin adı gibi bildigi kanuninin ne kadar kötu oldugu ve muşterıyı nasıl mal kakaladıklarına birde sende şahit olduk yeni motor alıyorsun devir saati bozuk ve hala yapılmamış .Kusura bakma bu saatten sonra sana geçmiş olsun arkadaşım demek düşer bize...
Yaw jedimaster kusura bakmada bencede sen ne dedıgını bılmıyorsun kanuniden almadıgın motosikletini s&t kanuniden aldın oylemi iki bayi arasındaki farkı bana solermisin :bounce: aldıgın bayi kesın sana ben kanuni bayisi deilim demiştir st bayisiyim demiştir degılmi? Once şunu bir ogren Kanuni de S&T Kanunide aynı FİRMA arkadasım gereksiz laf kalabalıgı yapma nolur herkesin adı gibi bildigi kanuninin ne kadar kötu oldugu ve muşterıyı nasıl mal kakaladıklarına birde sende şahit olduk yeni motor alıyorsun devir saati bozuk ve hala yapılmamış .Kusura bakma bu saatten sonra sana geçmiş olsun arkadaşım demek düşer bize...
senin altındaki truvanın serviside boldur parçasıda bir sürü ilgili insanlarda vardır motorda taş gibidir.bırakın arkadaşlar bu fesatlığı.kanuni denince nerdeyse çatlıycaksınız
Benim Truvanın serviside garantiside gayet iyi arkadasım yedek parca sorunum yok aynı motor Turkıyede 5 farklı firma tarafından satılıyor ve ewet parca sorunum yok en azından hangısının servısıne gıtsem Kanuni servisleri gibi parca yok deyıp gerı yollamıyorlar bu arada bu zamana kadar sadece marş otomatigine ihtiyacım oldu aldıgımdan beri onuda hanı kanunının mahkemelık oldugu global fırması kı benım truva motorumuda o getırtıp satıyor sadece 2 saatte moto kurye ıle kapıma kadar yolladı.İşte kanuni ile globalin müşterıye yaklaşım farkı burada bir cok kanuni kullanan arkadaşım magdur olurken parca konusunda ben o sorunu yaşamıyorum altımdakı çinli bir motor olmasına ragmen cunku o Kanuni degil...İşte şikayet ettigimiz yada rahatsızlık duydugumuz kanunide olan olay bu yedek parca ve servis adamarda sıfır servıse gırdınmı 2 ayda cıkıyorsun ve adamlar sana acıklama bıle yapmıyor tek soylenen parca gelecek gemıde yolda beklıyoruz demek oluyor...
Bu motor hakkında adam gibi bilgi alabileceğimiz tek kişiyi de kaçırdık el birliğiyle...
Bu motor hakkında adam gibi bilgi alabileceğimiz tek kişiyi de kaçırdık el birliğiyle...
Sonunda birisinin durumu farketmiş olması güzel![]()
tüm umudumuz sensin unikj06 =)))
vasco kardeş senınle zevkler aynı senı bi ara cbr 125 topıgınde bolca gordüm bi ara scooter moturla izmirden yalovaya gıttın ki bu ciddi bişeydir.şimdide hyo peşindesin bende 1 aydır bu motoru araştırıom...

yarim enjeksiyon sistemi diye bir sey yoktur.teknik olarak 3 cesit enjeksiyon vardirŞu yarım enjeksiyon sistemini bilen varsa bi anlatsın lütfen. Euro3 standartlı bir enjeksiyonlu motor nasıl tam enjeksiyon olmuyor ne oluyor bir anlayamadım.