tanışsaydık güzel olurdu yaevet... kumburgaz tarafına dogru gidiyorduk .. gördüm sizleri ama çıkaramadımkısmet bidahaki sefere artık.. güzel gezmişsiniz..
Ali bir daha ki sefere maratoncuların göğüs numarası gibi bizde üzerimize nickimizi yazalım. :mrgreen: Baksana forumdan bir sürü insanla karşılaşmışız da haberimiz yokmuş.
evet yada en azından şu ufak motosiklet.net stickerlarından yapıştırmamız lazım
sitede bazı motosiklet resimlerinde görüyorum böyle küçük yuvarlar bi sticker onlardan nasıl edinebiliriz acaba?
Farklı tarzda olmalarına rağmen motorlar birbiriyle uyumlu ve sevimli olmuş.![]()
Güzel gezmişsiniz güzel kareler.Çıkmadan önce burda paylaşsaydınız bende gelip sizle tanışmak isterdim.Birgün beraber gaz açma dileğiyle tekerinize taş deymesin.
Güzel gezmişsiniz güzel kareler.Çıkmadan önce burda paylaşsaydınız bende gelip sizle tanışmak isterdim.Birgün beraber gaz açma dileğiyle tekerinize taş deymesin.
ben sizin yerinizde olsam Karaburuna giderdim...Hadımköyden gidip gelirdiniz oh mis...
güzel bi gezi olmuş elinize yüreğinize sağlık
az daha geleydiniz bakırköyde banada uğrar çiğköftelerinizi yerdiniz
jesse size söylememiş ama kendisi artçısıyla uğrayıp köftelerini yedi o akşam :mrgreen:
havalar az ısınsında bende başlatıcam artık organizasyonları
toplanıp tanışalım artık ne dersiniz :wiinkk: