rüzgarın estiği yöne gidelim gezisi 27,03,2011

evet... kumburgaz tarafına dogru gidiyorduk .. gördüm sizleri ama çıkaramadım :) kısmet bidahaki sefere artık.. güzel gezmişsiniz..

evet... kumburgaz tarafına dogru gidiyorduk .. gördüm sizleri ama çıkaramadım :) kısmet bidahaki sefere artık.. güzel gezmişsiniz..
tanışsaydık güzel olurdu ya :) bundan sonra ninjalara dikkat edicem
teşekkürler :rendeer:

selamın aleyküm arkadaşlar bende düm motosikletime atladım bastım gaza nereye olursa bi baktım mecidiyeköydeyim orda cevahir e girdim biraz takıldım ordan taksım e geçtim meydanda 20 dk takıldım ordan direk eminönüne orda bi yarım ekmek döner yedim ve bakırköy sahil e gideyim dedim girdim transit yola önümdede 2 motosikletçi gidiyodu siz olabilirmisinizpek emin degilim ama gordügüm arkadaşlardaki motosikletlerin teki otomatik vites digeri ise manuel idi arkalarından gidiyodum hep transit yola onlarda girmişti onumden gidiyolardı hızları 60 km idi benimde öyle idi sonra ben geçtim onları dahada görmedim bayagı geride kaldılar önümüzdeki pazarda nereye gitsem diye düşünüyorum bir planım yok davet ederseniz seve seve gelirim :rendeer:

çok güzel bı gezi olmuş özellıkle bende küçükcekmecede oturuyorum bıldığım yerler ama ben bu hafta sonu boğaza garıpceye gıttım full motorcu vardı zaten yollarda umarım aynı yerde oturuyoruz galıba umarım denk gelırız selamlar:)

hey kardeşler ben sizi gördüm :)
filorya Atatürk köşkünün önünde can çekişen iki pisiketli den biri benşm :):):):):)
gördüm sizi gördüm :)

:queen::queen::queen::queen:

Farukxtm
a.s birdahaki gezimize bekleriz o zaman :) biz değildik o motorcular,biz floryadan sonra e-5 e çıkıp e-5ten k.çekmeceye girdik tekrar sonrada yine e-5 ten b.çekmeceye kadar gittik :)

betobeto
görürseniz selam verin tanışırız:cat:

eyüb

ogün bisikletcilerde çok vardı ama bende bi 2li hatırlıyorum büyük ihtimalle sizdiniz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ali bir daha ki sefere maratoncuların göğüs numarası gibi bizde üzerimize nickimizi yazalım. :mrgreen: Baksana forumdan bir sürü insanla karşılaşmışız da haberimiz yokmuş.

Ali bir daha ki sefere maratoncuların göğüs numarası gibi bizde üzerimize nickimizi yazalım. :mrgreen: Baksana forumdan bir sürü insanla karşılaşmışız da haberimiz yokmuş.

evet yada en azından şu ufak motosiklet.net stickerlarından yapıştırmamız lazım :)
sitede bazı motosiklet resimlerinde görüyorum böyle küçük yuvarlar bi sticker onlardan nasıl edinebiliriz acaba?

Farklı tarzda olmalarına rağmen motorlar birbiriyle uyumlu ve sevimli olmuş. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet yada en azından şu ufak motosiklet.net stickerlarından yapıştırmamız lazım :)
sitede bazı motosiklet resimlerinde görüyorum böyle küçük yuvarlar bi sticker onlardan nasıl edinebiliriz acaba?

Yuvarlak olanlardan değil de şeffaf etiket şeklinde www.motosiklet.net yazısından ve motosikletleri farkedin etiketinden tişört vs. siparişimle beraber yollamışlardı. Etiketlerin ikisi arabamda, diğerleri eski motorumda olduğundan bana da lazım aslında. Bu arada MotoRsikletleri farkedin etiketinde fazladan bir R kullanmışlar. Geçen gün farkettim.

Farklı tarzda olmalarına rağmen motorlar birbiriyle uyumlu ve sevimli olmuş. :)

saolun hocam:rendeer:
Slayerrr
motorsiklet nedir ya ben o r yi gördükce kafama takarım olmaz :mrgreen:
www.motosiklet.net yazısı güzelse istiyorum bi tanesini :mrgreen: ama o dediğim stickerlardanda bulalım.arka sol grenajda çizik olan bi yer var oraya yapıştırabilirim yada ön çamurluktaki çiziğin üstüne :queen:

Güzel gezmişsiniz güzel kareler.Çıkmadan önce burda paylaşsaydınız bende gelip sizle tanışmak isterdim.Birgün beraber gaz açma dileğiyle tekerinize taş deymesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Etiketler arabada derken yapıştırılmaya hazır bir şekilde değil. Artık bütünleşmiş bir şekildeler. :mrgreen: Biri 3. fren lambasını biri de arka camımı süslüyor.

Super Moderator
güzel bi gezi olmuş elinize yüreğinize sağlık
az daha geleydiniz bakırköyde banada uğrar çiğköftelerinizi yerdiniz
jesse size söylememiş ama kendisi artçısıyla uğrayıp köftelerini yedi o akşam :mrgreen:

havalar az ısınsında bende başlatıcam artık organizasyonları
toplanıp tanışalım artık ne dersiniz :wiinkk:

tek tek inceledim...ekşın dolu bir gezi...:p

bende K.Çekmecede 3-4 yıl yaşadım 1986-1990 zamanıydı galiba...çok severim oraları...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel gezmişsiniz güzel kareler.Çıkmadan önce burda paylaşsaydınız bende gelip sizle tanışmak isterdim.Birgün beraber gaz açma dileğiyle tekerinize taş deymesin.

Çıkmadan önce paylaşma durumu pek olmadı. Felon beni saat 13.00 sıralarından uykumdan uyandırıp kalk gezelim dedi. :mrgreen: Yataktan kalktıktan yaklaşık yarım saat sonra kendimi motorun üzerinde buldum. Gideceğimiz yere de zaten yolda karar verdik. :) Bir daha ki sefere artık. Hem fotoğraf makinesi de alırız daha güzel fotoğraflar çekeriz.

saol hocam:rendeer: öyle bir konu hiç aklıma gelmedi ama birdahaki gezimizde forumda konu açmayı düşünüyorum :)tekeriniz düz bassın görüşmek üzere:)
Slayerrr
ehehe bende yapıştırılmamış sandım:queen:

alper_tim
aa ben çiğköfteye hayır demem keşke haberimiz olsaydı :) :mrgreen:
toplanalım hocam yaz geldi verelim coşkuyu verelim coşkuyu :mrgreen:
mete_han
saol abi ekşın olmazsa olmaz zaten :)

Son düzenleme:
ben sizin yerinizde olsam Karaburuna giderdim...Hadımköyden gidip gelirdiniz oh mis...

Motosikleti
750x
güzel bi gezi olmuş elinize yüreğinize sağlık
az daha geleydiniz bakırköyde banada uğrar çiğköftelerinizi yerdiniz
jesse size söylememiş ama kendisi artçısıyla uğrayıp köftelerini yedi o akşam :mrgreen:

havalar az ısınsında bende başlatıcam artık organizasyonları
toplanıp tanışalım artık ne dersiniz :wiinkk:

Bakırköyün neresinde hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar