Runner VXR200 acil yardım!!!

isimini wermek istemiorum aldıım yerin cünkü ciddi bi terbiyesizlik yasadım motorumu alırken !

bugun ilk işim ferconun ana yeri (istinye sanırım) oraya gitmek olcak!

Çok haklısın aslında. Ben işin o kısmını düşünmedim. :cat: Ama bu adamlar yine motor sattıkları kişilere bunu demeye devam edecekler. Motorunu hallettirdikten sonra kimliğini bildirmeden şikayet edersin istersen...

En mantıklısı o olur zaten:cat:
Servisler benim şu 1 senelik takibime göre en ufak fasoda alıcıyı suçluyorlar.Satan yer şunu demiş bunu demiş adamları bağlamıyor resmen. Eğerki arkadaş rodajda bastım ben derse kesin felaket olur.Çıkaracakları faturayı düşünmek bile istemiyorum:cyclopsan

isimini wermek istemiorum aldıım yerin cünkü ciddi bi terbiyesizlik yasadım motorumu alırken !

bugun ilk işim ferconun ana yeri (istinye sanırım) oraya gitmek olcak!

Sen yine de aman motoru fazla zorlamadan 7-8 bin devirde git dostum:cat:

Son düzenleme:

Basbayağı motoru zorlamadan aman 120-130 yapiyim demeden ağır ağır git işte.Ayrıca aldığın yerin rodajı salla yapıştır demesini sakın söyleme.Sorarlarsa rodajı düzgün yaptım dersin.Sonrası da sorununu anlatırsın.Zor mu:)

Motorun sonuçta garanti sürecinde.Yapılması için diret bence boşver şimdilik varyatörü falan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı sorun bendede var usta bas git dedi bende onu dinledim şimdi 110 basan motor 75 in üstüne çıkmıyo :) hadi o servise götürücek ben napıyım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor şu an 600km de

illa kawga et diosun yani seni mi kıracam dostum ya :)

Hayır dostum mesele kavga etmek değil.Aldığın motorun sıfırı 7 milyar ne bir paraydı.Benim 2006 model yeni kasasının 2. eline param yetmedi gidip dylan almıştım.Demek istediğim o motoru almak için verdiğin az bir para değil bana ve birçok insana göre.Eğerki bende para çok ne uğraşıcam diyorsan senin tercihin ama paranın hakkını istemek de hakkın:cat:
Tabi motoru rodajda zorlayıp da o hale sen getirmediysen:cat:

ya tabiki az para wermedim kolay da kazanmıorum parayı hakkımı sonuna kadar alıcam ama merak ettiim rodaj bu kadar etkiler mi motoru !

Birkaç mesaj üstünde erdemd okuduysan ne kadar etkilediğini yazmış:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bakalım bende delirdim heralde segmanları değiştiricem bu anlamayan ustalar delirtiyo beni sırf inadına bastım ispat olsun diye. arkadaşımın motoruda 600 km basmadı onun motor 110 göruyo benmim yokuş aşşağı 80 :) usta bide abi bu bu kadar gider normal demezmi işte delirdiğim an aldım motoru ellerine sağlık dedim çıktım :)

hadi dielim rodajdan kayanaklanıo!!!

ozaman yapmam gereken ne neyi değişecem !

Forumdan Uzaklaştırıldı
söküp bakmak lazım belki segmanı yemişsindir. belki gömleği.

Arkadaşlar hemen teşhisi yaptınız "rodajda çok basmışsın" diye =) bence runner'da rodaj için 7000 devir çok da fazla değil. kaldı ki rodajda biraz bastı diye motorun gücünde %30 düşüş olmaz (%30 diyerek salladım tabi ama 135-140 basan motor 120 basıyorsa yaklaşık o kadar bir güç kaybı vardır) Arkadaşı da yanlış yönlendirmeyelim, büyük ihtimalle rodajdan olmamıştır. Tamam rodaj çok önemli ve gereklidir ama hatalı rodajın bedeli de bu değildir.

Yukarıda Zeda 3000 çok güzel listelemiş olası problemleri.
Kayis
Buji
Fren balatarinin sikiligi
Karburator

söküp bakmak lazım belki segmanı yemişsindir. belki gömleği.

"motorumun son hızı düşük" diye bir şikayet geliyor, cevabı "ya segmanı yemişsindir ya da gömleği" oluyor. bu kadar kesin ve mübalağalı konuşmasak? :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
özür dilerim ne demek ben rodaj için yazmadım o cevabı motoru bitik olan bir motorda nelere bakılması gerektiğini yazdım.

kafam karıştı ya !!!

en ii si bugun servise gidip görüşmek olmadı ferco motora başwurucam!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
en iyisini servisi bilir zaten ama Runner gibi bi motorun gerçekten gitmemesi enteresan bişey. hadi benimki hakiki çin işide runnerda durum farklı :)

Motor devir yapıp gitmiyorsa sorun kayıştadır arkadaşım, rodajla filan yorma kafanı. Ferco merkez servisine gidip kayışa baktır. O motorun 7000 devirde 140'ı geçmesi lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar