Haklisin aslinda

Once bir beverly 500 denedim (16"-14" lastik), o kadar guclu olmasi gereken motora gore cekisi 100km'ye kadar benimki gibi geldi, sonra daha iyi gidiyordu ama virajlarda falan hic guven vermedi, sanki salliyotr gibiydi. Engin beyin denettigi X7 ise benim runner'dan (12") cok farkliydi (14"-13") denge olarak, hatta Vespa Academy'de denedigim Beverly 250 bile daha dengeli gelmemisti (kisa pist ve Beverly 250 eskiydi).
Acaba Runner St200'e de baksam mi derken (X7 gibi on 14", arka 13"), aslinda benden sonraki Runner VXRin da ayni lastikleri kullandigini ogrendim (14"-13"). 2. El olarak da benimkinin ustune 1200-1500 koyarak 2006 model falan alabiliyordum. Dun aksam da 2006 model deneme firsatim oldu ve denge olarak inanilmaz farkettigini gordum, X7nin verdigi guveni aynen veriyordu. Benim 2004 runner'in 2. bir problemi de cok yuksek olmasi, ayaklarim zor yere deyiyordu, artci ile durdugunda bu daha onemli tabi. Denedigim kasa runner yere daha yakin, ayaklarimi neredeyse full yere koyabiliyorum. Beverly 250 - X7 ile karsilastirdiginda bir avantaj da agirlik, 127 kiloya karsilik digerleri 160 kilo. Nisanlim da ilerde ogrenmek istiyor, belki hafiflik avantaj olabilir onun icin.
2 kisi icin yine Beverly daha avantajli galiba ama yeni runner goruntu ve denge olarak cok hosuma gitti...
Hala tam karar vermedim ama ikinci el runner, yeni runner (vxr), yeni beverly arasinda gidip geliyorum...
Hani şöyle biraz daha büyük,artçının rahat edeceği, geniş tekerlekli birşeyler arayışındaydın:silent:Eski kasa runner'dan yeni kasa da olsa runner'a geçmek istediğine emin misin abi?