servise uğradım fiyat almak için ilk bakım 25 tl diğer bakımlar için 65 lira fiyat verdiler ilk bakımda km bazında anlaşamadık ama bakım kağıdında ilk bakım için 500 km 800 km ikinci bakım 2000 2500 arası yazıyordu servisçi arkadaşın dediğide 300 de ilk bakım 1000 de sadece yağ bakım 2000 de de ağır bakım dediler sonunda bakım kağıdını getirde bir bakalım abi ile sonuçlandı...
İlk bakımını 650 km de yaptırdım, ilk başta sesi hoş gelmişti fakat soğukken hafif çalışma problemleri oluşmaya başladı. Servise hangi yaği koyduğunu sordum. Castrol dedi (O KADAR BİLİYOR). 10-40 mı dedim, EVET dedi, ActEvo mu koydun dedim, ACTİVO koydum dedi (Bu arada ActEvo nun 10w-40 yağı yok). Bi 200 km daha yapıp Shell Advance Ultra (Tam Sentetik) 15w-50 ile sözde mevcut Castrol yağı motorcuda değiştirttim. Motorcu değişimden sonra motosikletimi inceledi ve kullandı.Yamaha / Hondadan hiç bir farkı yok dedi çok beğendi. Tam sentetik 15-50 koyduktan sonra gerçekten titreşim filan kalmadı. Hatay da olduğum için 15w-50 kullanıyorum Mayıs ayında. Daha soğuk yerlerde tam sentetik 10w/40 tavsiye ederim. Tam sentetik biraz pahalı ama uzun vadede size daha ucuza gelir. Hemde Motorunuzu korursunuz.Tam sentetik debriyaj kaçırıyor diyen arkadaşlar çıkıyor. Tamamen şehir efsanesi. Yağa kabahat bulmayın. Ben sakin kullanımda en az 3000 km gitmeyi düşünüyorum. Tabi düzenli kontrol ederek. Koyduğum yağ 29 TL. 3000 km kullansam 1000 km bakımı 11,50 TL ye gelir. Servis her 1000 km de 65 TL istiyor hemde ne olduğu belirsiz yağı sözde Castrol diye kakalıyor. 5000 km de bir de fren, filtre vs bakımları yaptırırsanız tadından yenmez. Garantisi umurumda değil zaten kilometre teli dışında herşeye kullanıcı hatası diyorlar