arkadaşlar bende bu motor hakkında çok bilgi aradım bulamayarak bu siteye üye oldum en azından bu paylaşımdan sonra arayanlar birkaç şey ögrenirler umarım şirketimiz bu cuplardan bayağı bi adetlen alarak bizlere devretti şuan plaka işlemleri devam ediyor pazartesi elimize gececek ve dahada geniş olarak izlenimlerimi sizlerlen paylaşacagım,,
ilk olarak motorlarlan tanışmaya gittik ve ilk bakışta memnnun ayrıldım diğer cub modellerinin kralı diyebilecegim kuba kee 100 den daha ufak bir kasası var ama fazla bir fark yok bildiğiniz gibi yarı otomatik kee 100 den önceki modelde vitesi 4 e aldıktan sonra yanlışlıklan ayak ufaltma yerine buyutme refkeksi veriirse motor direk 1 e düşüyordu boşa düşmektense buda çakılma gibi sıkıntı yaratıyordu anladığım kadarıylan bu sorun jaguar 100 cupta yok vitesi 4 e attığınızda daha ileri gitmiyor motorda cikle mevcut ellen manuel olarak kendiniz ayarlıyorsunuz ihtiyac duyulmuyor ama genede koymuşlar

frenler ön disk arka kampana frenler scooter larlan farklı sadece elciklerde ön fren var arka fren ayaklan kullanılıyor ön sinyaller kasaya bitişik arka sinyaller motordan dışarı çıkmış ama rahatsızlık vermez sürtmeyi basaramassınız yakıta gelince 10 kuruş km de broşürlerde anlatıldığı gibi 8 kuruş değil belki ilk bakımdan sonra düşer çünkü motor euro3!!!!!!!!!!