Motosikleti yeni aldım. 350 km.de şu an. Bakım periyodu değişmiş ilk 500-800 arası daha sonra her 1000 km.de bir. daha önce 2000 km.de bir bakımı vardı. Rodaj döneminde olmasına rağmen 1,8 litre/100km (benzin 5,06 TL iken km.de 9 kuruş) yakıt tüketimi var. Lastiklerini alırken tubeless ve ön 2,75- 17inç arka 90/80-17 inç yaptırdım. Bu haliyle gayet memnunum. Yüksek devirde titreşim var fakat rahatsız edici değil. Farları yeterli fakat nasip olursa Philips CityVision (H4 35/35 watt) takmayı düşünüyorum. Daha önce denemedim ama Philips'in araba far ampullerinden tecrübem var, tavsiye ederim. Yağ olarak Mobil'in uygun yağını(10-40 yada 15/50) kullanın derim. Coca Cola gibi diğerleri ona benzetmeye çalışıyor

.Ben 15/50 kullanmayı düşünüyorum hem sıcak memleketteyim hemde debriyaj aksamıda aynı yağı kullanıyor, o yüzden. Performansına gelince bilmiyorum hiç zorlamadım ama hissettiğim kadarıyla çok bişey beklememek gerekli. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Hem az yaksın hem hayabusa gibi gitsin olmaz:mrgreen:. Bu kadar yazdığıma bakmayın bu benim ilk motosikletim fakat "motor"a yabancı değilim. Servislerin bir çoğu bisikletçilikten geçmiş gördüğüm kadarıyla:cherry: Çoğu cahil cühela yada işlerine öyle geliyor. Bence internette araştırmadan bilmediğiniz konuda o adamlara güvenmeyin. "Yağ" diyorsunuz kimya mühendisi, "lastik" diyorsunuz MotoGP Pilotu edasıyla konuşuyorlar hemen. Lastik Kask Yağ vs. her ürünün Avrupa, US, Japon standartlarında test sonuçları var hemen hemen. Araştırın bulursunuz. Geyiğine kask soruyorum 25 liralık, yere bırakıp EuroNCAP testi yapmaya kalkıyor amcam:queen:. Sorusu olan arkadaş olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.