Rizla Suzuki Kızları

ahhh ahhhhh

Feminizm duygularımı biliyorsunuz, çok yüksek derecede feminist olduğumu da.. Bu resimleri ve yorumları gördüğümde o pozları veren, kadınlığını bu şekilde kullanan o yaratıklardan nefret ediyorum.. Eğer kızılması gereken geren birisi var ise o da o pozları veren kızlardır.. Yoksa ben de yakışıklı bi erkek gördüğüm zaman bakarım, kimse de engelleyemez.. Bunun ahlaki boyutlarını tartışacak olursak da " Elif ciğim, İstanbul'a geldiğimde bi parti vardı ve gecenin 24,00 ında dışardaydın.. Bunun için seni yargılayamam, ama ben akşamları çıkan bi insan değilim.. Eğer bu şekilde tepki gösterip, mazeret olarakta ahlaktan bahsedeceksen önce kendi hayatına bakacaksın... " Herkese keyifli sohbetler, takılın arkadaşlar, eminim o kızlar siz bu yorumları yapın diye vermiştir o pozları.. Yolda birisi bana yan gözle baktımı oyuyorum o adamı, herkesin yapısı işte.. :wiinkk:

sevgili tubicim sen ailenden izin alamıyorsun ki gece 12'de sokakta partide gezesin..
lütfen yanlış örnekler verme!
ayrıca konumuz kimsenin özel hayatını gezip tozmasını alakadar etmiyor.
konuları saptırmak yakışmıyor sana.
sonuçta rahatsız olan insanlar varsa buna saygı göstermek gerekir.sen olmuyorsan o senin problemin bizim değil.
kimsenin özel hayatıyla alakalı yorum yapmana sebep değil bunlar.
konumuz Turuncunun gece hayatı değil!!!!!!

Burada yaşanan durum özel hayata değil toplum kurallarına saygısızlıktır.
eğer MOTOSİKLET.NET bir topluluksa ona göre davranmak icab eder.
bu topluluğun içinde dogma ile ben gibi 62 yaşında bir baba ve kızı varsa,turuncu gibi,ya da vınvın gibi bayanlar varsa ona göre davranılması gerekir.
canı isteyen xyz kızları diye bir blog açar orda paylaşır tüm motorlu kadın fotoğraflarını.
BURASI MOTOSİKLET.NET!

Sizler gibi üyeleri olan bir motosiklet sitesine üye olduğum için kendimden utanıyorum!
yazıklar olsun size!

arab.gif

big_grid_girls_ten_kate_v01.jpg

big_corona_girls_alstare_04.jpg

big_ragazze_paddock_sbk_monza_12.jpg

big_corona_girls_misano_v_02.jpg

big_corona_girls_misano_04.jpg

big_dfxtreme_girls_6.jpg

big_kawasaki_girls_02.jpg

big_ragazze_paddock_sbk_monza_07.jpg

big_konica_minolta_girls_03.jpg

big_modello_alstare_suzuki_monza_11.jpg

insan motosiklete,yarışlarına,kızlarına bilerce cc aşık oluyo :queen:

arkadaşlar bu konuya bole davranmayalım güncelleyelim ltf:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Varsa elinde fotoları olan lütfen paylaşsın.....:p

Rızla tütün kağıdı benim bildiğim,başka amaçlarda kullanlarda war malesef :pale:

Bide anlamadığım bakan memnun bakılan memnun,memnun olmayan bakmaz uzatacak ne war ?

nerede honda kızlarıı.......:queen: cagırın onları buraya ybr 125 e gelmezler orada sewımlı seker honda today durukene :p:queen:

bu başlığa gösterdiğiniz ilgiyi Kadıköydeki buluşmaya da gösterin.. gerçek erkekliğinizi görelim :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sahi şemşiye olayı ne ayak, geyşalığı mı vurgulamışlar :silent:

Bide bu rizla dediğiniz kişi fakir kanımca, kızlarına adam gibi elbise bile alamamış :queen:

Yokluğun gözü körolsun yaz günü çizmeyle geziyolar, tıh tıh tıh:salut:

site bizi diskoya götür :p yahu Pascal Nouma için söyleniyordu :) fotograflar on numara olmuş.Hondadan dönüp suzukiyemi geçsem:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar