way anasını aplalarıma bak.. :queen::queen:
Feminizm duygularımı biliyorsunuz, çok yüksek derecede feminist olduğumu da.. Bu resimleri ve yorumları gördüğümde o pozları veren, kadınlığını bu şekilde kullanan o yaratıklardan nefret ediyorum.. Eğer kızılması gereken geren birisi var ise o da o pozları veren kızlardır.. Yoksa ben de yakışıklı bi erkek gördüğüm zaman bakarım, kimse de engelleyemez.. Bunun ahlaki boyutlarını tartışacak olursak da " Elif ciğim, İstanbul'a geldiğimde bi parti vardı ve gecenin 24,00 ında dışardaydın.. Bunun için seni yargılayamam, ama ben akşamları çıkan bi insan değilim.. Eğer bu şekilde tepki gösterip, mazeret olarakta ahlaktan bahsedeceksen önce kendi hayatına bakacaksın... " Herkese keyifli sohbetler, takılın arkadaşlar, eminim o kızlar siz bu yorumları yapın diye vermiştir o pozları.. Yolda birisi bana yan gözle baktımı oyuyorum o adamı, herkesin yapısı işte.. :wiinkk:
Sizler gibi üyeleri olan bir motosiklet sitesine üye olduğum için kendimden utanıyorum!
yazıklar olsun size!
Koptum kız....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Şşşşt sende bakma bakeemmm yakışıklılara......:cat::cat: Biz bakınca kabahatli oluyoz.....Ne iş?....:queen::queen::queen: