Rizla Suzuki Kızları

Hey maşallah diyelim. Abartı tepki verenler kendilerini tutsun biraz:p

arşiv mi yaptın be mübarek:queen:

fotoğrafçının bi içlerine girmediği kalmış...
... kim bilir :queen::queen::queen:

Moderatör
Utanmiyo musunuz bakiim siz boole kizlara bakmaya HIII ? alp bunlar hep senin ba$inin altindan cikmistir..

Siz şikayetinizi bence Suzuki takımına iletseniz daha yerinde olabilir. Bu görüntüler plajda veya sokakta değil bir motosiklet yarışında çekilmiş. O zaman motosiklet yarışlarına da tepki duyuyor olmalısınız.

Motor var, bide motor var tabi :)

Kızlar zati bir bu işi iyi yapıyor, aman motor kullanmak falan karıştırmasınlar. :)

bu fotolarda popo, bacak var, gögüs kısmı açılmamış.. hadi bir iki foto olsa neyse, alttan çekim dekolte foto bile var.. bunları bu forumda paylaşmak ve yetmeyip üzerine aşağıdaki mesajları yazmak bence yanlış, ve bize verilen terbiyeye ters.. erkek sitesi olsanız neyse.. alttaki arkadaşı ve benzeri zihniyette olanları, yetmeyip zihniyetlerini aşağıdaki şekilde uluorta paylaşanları kınıyorum... nette benzeri ve fazlasını bulabileceğiniz ya da yayınlayabileceğiniz nice site var, burası yeri değil...

siz ailenizden kadınların olduğu, eşinizin, çocuklarınızın olduğu yerde böyle muhabbet ediyor musunuz?

bize de aynı saygıyı gösterin...

yok aşağıdaki muhabbetleri onların yanında da çekinmeden yapıyorsanız, bişey diyemem.. o zaman burda da devam edin...

hoca bunlar kaç cc? :)) iyi olmuş koyduğun hep iki teker nereye kadar? iki de bacak görelim biraz :queen:

ve nice saçma sapan mesaj...

Zaten hava sıcak
Şunları gördüm sabah sabah ter içinde kaldım.
1 suzuki alana 1 tane verseler.
bir düzüne alırım şerefsizm
:)

.................................................

Onları bi elime geçirirsem servise gidecek halleri kalmazzzkiii ::stretche :queen:
Bu arada saat itibari ile rontcuları yazayım hehehe
Toqi, caner_37, onr.sual, torm, mysugar, banavurma, Özer024, stolga, opus, parsadan

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu fotolarda popo, bacak var, gögüs kısmı açılmamış.. hadi bir iki foto olsa neyse, alttan çekim dekolte foto bile var.. bunları bu forumda paylaşmak bence yanlış, ve bize verilen terbiyeye ters.. erkek sitesi olsanız neyse.. alttaki arkadaşı ve benzeri zihniyette olanları, yetmeyip zihniyetlerini aşağıdaki şekilde uluorta paylaşanları kınıyorum... nette benzeri ve fazlasını bulabileceğiniz ya da yayınlayabileceğiniz nice site var, burası yeri değil...
...

popo bacak var , göğüs kısmı açılmamış tespitiniz için kendi adıma teşekkür ederim, benim aldığım terbiyeye de ters de gayet güzel de bakıyorum Allah taksiratımı affetsin :queen: utanmaz terbiyesizler hem foto koymuslar hem yorum yapmıslar :farao:

kawanın da var mı bole kızları :silent::p

Bayanlar abartıyosunuz.Türkçeyi isteyen heryere çekebilir.Hani kimse zorla bakın demiyor bu topiğe , zaten sayfanın başındaki kızlardanda belli topiğin konusu.

Feminizm duygularımı biliyorsunuz, çok yüksek derecede feminist olduğumu da.. Bu resimleri ve yorumları gördüğümde o pozları veren, kadınlığını bu şekilde kullanan o yaratıklardan nefret ediyorum.. Eğer kızılması gereken geren birisi var ise o da o pozları veren kızlardır.. Yoksa ben de yakışıklı bi erkek gördüğüm zaman bakarım, kimse de engelleyemez.. Bunun ahlaki boyutlarını tartışacak olursak da " Elif ciğim, İstanbul'a geldiğimde bi parti vardı ve gecenin 24,00 ında dışardaydın.. Bunun için seni yargılayamam, ama ben akşamları çıkan bi insan değilim.. Eğer bu şekilde tepki gösterip, mazeret olarakta ahlaktan bahsedeceksen önce kendi hayatına bakacaksın... " Herkese keyifli sohbetler, takılın arkadaşlar, eminim o kızlar siz bu yorumları yapın diye vermiştir o pozları.. Yolda birisi bana yan gözle baktımı oyuyorum o adamı, herkesin yapısı işte.. :wiinkk:

Kadın erkek tartışmasına dönmese ya bu. Yapılan yorumların bazıları yanlış olabilir ama insaları bazı kimyasallar yönetir, çoğu zaman erkekler böyle resimler gördüklerinde beyinlerine yollanan bazı hormanlar (testeron) onları bu hale getirebilir. Kimisi içinden geçirir, kimisi tutar buraya yazar ama üç aşağı beş yukarı hepside içinden birşeyler geçirir, istemsiz bir şekilde heyecanlanır. Sebep manyaklık değil tamamen hormoneldir. Eğer bunları hissetmeseydik üreyemezdik, çoğalamaz varlığımızı sürdüremezdik. Şimdi lütfen bayan arkadaşlar biraz sakin olsunlar kimse kimseden utanmasın. Bunlar insan tabiatıyla ilgili. bazı arkadaşlar cümlelerine dikkat etmemiş olabilirler ama o da bir anlık gazın dışa vurumudur en fazla. Biraz daha anlayışlı olalım birbirimize karşı. Bayan arkadaşlar bunu anlayamayabilirler bunu da normal karşılıyorum çünkü çoğu bayan görsel nesnelere hemen hormonel tepki vermez ayrıca toplum baskısı ile daha kontrollüdür. Biz öyle değiliz kusura bakmayın ama daha kontrollü şeyler yazarsak hanım arkadaşlarımızı da rahatsız etmiş olmayız... Amacım kesinlikle bir tarafı yüceltip haklı çıkarmak veya bir tarafı küçültüp haksız çıkarmak değil. Karşı cinsler arasında bazı anlaşılamayan şeyleri anlatmaya çalışmak limden geldiğince... Umarım kimsenin kimseden utanmasına gerek kalmamıştır. Fotolar hakkında benimö yorumuma gelince gerçekten hoş hatunlar... Ama fazla bakıp da "esas" hatundan azar işitmektense yorum yapmam daha iyi...

Böyle geyik bir konuda bu kadar ciddi birşey yazdığıma inanamıyorum....

Kadın vucudu Yuz yıllardır sanatsal bir obje olarak kullanılıyor. vucudu diyorum. beyni demiyorum. yuzlerce resim vardır. yuzlerce heykel. tabi bu tip organizsayonlarda dikkat cekmek icin kullanılır guzel vucudlar. fuarlarda bile boyledir bu. kadınlar bile bakar boyle hatunlara. hatta erkeklerden daha fazla bir merakla.

konu açılırken daha ilk bi kaç resme bakınca başlayacak yorumları, geyikleri, espirileri bence herkes tahmin edebilir, ben burda bi kaç resmin koyulmasına tepki gösteren familyadan olsaydım daha ilk yorumu okumadan çıkardım konudan, burda herkes ilgisini çeken konulara msj yazıyor, kimsenin her yere cvp verme gibi bi mecburiyeti yok, ben kendi msjımı yazana kadar bir çok yoruma güldüm ve eğlendim güzel geyik dönmüştü 3.ncü sayfaya kadar, ilk resimden rahatsız olanlar nasıl bir duyguyla acaba bütün msjları okuyup içinden cümleler seçip bunlara abartılı tepkiler verdiler merak ediyorum, ben sevmediğim bi konuyu okumam çıkarım,

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kadın erkek tartışmasına dönmese ya bu. Yapılan yorumların bazıları yanlış olabilir ama insaları bazı kimyasallar yönetir, çoğu zaman erkekler böyle resimler gördüklerinde beyinlerine yollanan bazı hormanlar (testeron) onları bu hale getirebilir. Kimisi içinden geçirir, kimisi tutar buraya yazar ama üç aşağı beş yukarı hepside içinden birşeyler geçirir, istemsiz bir şekilde heyecanlanır. Sebep manyaklık değil tamamen hormoneldir. Eğer bunları hissetmeseydik üreyemezdik, çoğalamaz varlığımızı sürdüremezdik. Şimdi lütfen bayan arkadaşlar biraz sakin olsunlar kimse kimseden utanmasın. Bunlar insan tabiatıyla ilgili. bazı arkadaşlar cümlelerine dikkat etmemiş olabilirler ama o da bir anlık gazın dışa vurumudur en fazla. Biraz daha anlayışlı olalım birbirimize karşı. Bayan arkadaşlar bunu anlayamayabilirler bunu da normal karşılıyorum çünkü çoğu bayan görsel nesnelere hemen hormonel tepki vermez ayrıca toplum baskısı ile daha kontrollüdür. Biz öyle değiliz kusura bakmayın ama daha kontrollü şeyler yazarsak hanım arkadaşlarımızı da rahatsız etmiş olmayız... Amacım kesinlikle bir tarafı yüceltip haklı çıkarmak veya bir tarafı küçültüp haksız çıkarmak değil. Karşı cinsler arasında bazı anlaşılamayan şeyleri anlatmaya çalışmak limden geldiğince... Umarım kimsenin kimseden utanmasına gerek kalmamıştır. Fotolar hakkında benimö yorumuma gelince gerçekten hoş hatunlar... Ama fazla bakıp da "esas" hatundan azar işitmektense yorum yapmam daha iyi...

güzel açıklama olmuş, ilham verici :)

Kadın vucudu Yuz yıllardır sanatsal bir obje olarak kullanılıyor. vucudu diyorum. beyni demiyorum. yuzlerce resim vardır. yuzlerce heykel. tabi bu tip organizsayonlarda dikkat cekmek icin kullanılır guzel vucudlar. fuarlarda bile boyledir bu. kadınlar bile bakar boyle hatunlara. hatta erkeklerden daha fazla bir merakla.

İşte budur. :cat:
Hem de 25 kere :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Utanmiyo musunuz bakiim siz boole kizlara bakmaya HIII ? alp bunlar hep senin ba$inin altindan cikmistir..

Adın çıkmasın bi kerem.....

Valla ben masumum.......

Feminizm duygularımı biliyorsunuz, çok yüksek derecede feminist olduğumu da.. Bu resimleri ve yorumları gördüğümde o pozları veren, kadınlığını bu şekilde kullanan o yaratıklardan nefret ediyorum.. Eğer kızılması gereken geren birisi var ise o da o pozları veren kızlardır.. Yoksa ben de yakışıklı bi erkek gördüğüm zaman bakarım, kimse de engelleyemez.. Bunun ahlaki boyutlarını tartışacak olursak da " Elif ciğim, İstanbul'a geldiğimde bi parti vardı ve gecenin 24,00 ında dışardaydın.. Bunun için seni yargılayamam, ama ben akşamları çıkan bi insan değilim.. Eğer bu şekilde tepki gösterip, mazeret olarakta ahlaktan bahsedeceksen önce kendi hayatına bakacaksın... " Herkese keyifli sohbetler, takılın arkadaşlar, eminim o kızlar siz bu yorumları yapın diye vermiştir o pozları.. Yolda birisi bana yan gözle baktımı oyuyorum o adamı, herkesin yapısı işte.. :wiinkk:

Koptum kız....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Şşşşt sende bakma bakeemmm yakışıklılara......:cat::cat: Biz bakınca kabahatli oluyoz.....Ne iş?....:queen::queen::queen:

Yav bunların hepsi birbirinden güzel ama favorim gözlüklüler oldu

cevap hakkı...

hoca bunlar kaç cc? :)) iyi olmuş koyduğun hep iki teker nereye kadar? iki de bacak görelim biraz :queen:

ben orada o cümleyi kurarken teşbih ve tezat sanatını bir arada kullanıp geyik yapmak istedim ama sen ne anlarsın ki.... (turuncu'ya)

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
ben anladddııııımm, kazanana bunları verecez diyolar millet ondan böyle hızlı gidyoooooooo. zekiyim ben zekiiiiiiiiii

kaç fotoğraf var burda böyle ya... yeter valla.. RIZLA SUZUKI kusucam.... :)

Kızlar değil de ben Vermeulen'in şapkaya hastayım, balıkçı işi.. :)

fetişistsin anlaşılan :p demek balık fazntazisi ha, pullu pullu :queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar