hoca bunlar kaç cc?) iyi olmuş koyduğun hep iki teker nereye kadar? iki de bacak görelim biraz :queen:
Zaten hava sıcak
Şunları gördüm sabah sabah ter içinde kaldım.
1 suzuki alana 1 tane verseler.
bir düzüne alırım şerefsizm
![]()
Onları bi elime geçirirsem servise gidecek halleri kalmazzzkiii ::stretche :queen:
Bu arada saat itibari ile rontcuları yazayım hehehe
Toqi, caner_37, onr.sual, torm, mysugar, banavurma, Özer024, stolga, opus, parsadan
bu fotolarda popo, bacak var, gögüs kısmı açılmamış.. hadi bir iki foto olsa neyse, alttan çekim dekolte foto bile var.. bunları bu forumda paylaşmak bence yanlış, ve bize verilen terbiyeye ters.. erkek sitesi olsanız neyse.. alttaki arkadaşı ve benzeri zihniyette olanları, yetmeyip zihniyetlerini aşağıdaki şekilde uluorta paylaşanları kınıyorum... nette benzeri ve fazlasını bulabileceğiniz ya da yayınlayabileceğiniz nice site var, burası yeri değil...
...
Kadın erkek tartışmasına dönmese ya bu. Yapılan yorumların bazıları yanlış olabilir ama insaları bazı kimyasallar yönetir, çoğu zaman erkekler böyle resimler gördüklerinde beyinlerine yollanan bazı hormanlar (testeron) onları bu hale getirebilir. Kimisi içinden geçirir, kimisi tutar buraya yazar ama üç aşağı beş yukarı hepside içinden birşeyler geçirir, istemsiz bir şekilde heyecanlanır. Sebep manyaklık değil tamamen hormoneldir. Eğer bunları hissetmeseydik üreyemezdik, çoğalamaz varlığımızı sürdüremezdik. Şimdi lütfen bayan arkadaşlar biraz sakin olsunlar kimse kimseden utanmasın. Bunlar insan tabiatıyla ilgili. bazı arkadaşlar cümlelerine dikkat etmemiş olabilirler ama o da bir anlık gazın dışa vurumudur en fazla. Biraz daha anlayışlı olalım birbirimize karşı. Bayan arkadaşlar bunu anlayamayabilirler bunu da normal karşılıyorum çünkü çoğu bayan görsel nesnelere hemen hormonel tepki vermez ayrıca toplum baskısı ile daha kontrollüdür. Biz öyle değiliz kusura bakmayın ama daha kontrollü şeyler yazarsak hanım arkadaşlarımızı da rahatsız etmiş olmayız... Amacım kesinlikle bir tarafı yüceltip haklı çıkarmak veya bir tarafı küçültüp haksız çıkarmak değil. Karşı cinsler arasında bazı anlaşılamayan şeyleri anlatmaya çalışmak limden geldiğince... Umarım kimsenin kimseden utanmasına gerek kalmamıştır. Fotolar hakkında benimö yorumuma gelince gerçekten hoş hatunlar... Ama fazla bakıp da "esas" hatundan azar işitmektense yorum yapmam daha iyi...
Böyle geyik bir konuda bu kadar ciddi birşey yazdığıma inanamıyorum....
Kadın erkek tartışmasına dönmese ya bu. Yapılan yorumların bazıları yanlış olabilir ama insaları bazı kimyasallar yönetir, çoğu zaman erkekler böyle resimler gördüklerinde beyinlerine yollanan bazı hormanlar (testeron) onları bu hale getirebilir. Kimisi içinden geçirir, kimisi tutar buraya yazar ama üç aşağı beş yukarı hepside içinden birşeyler geçirir, istemsiz bir şekilde heyecanlanır. Sebep manyaklık değil tamamen hormoneldir. Eğer bunları hissetmeseydik üreyemezdik, çoğalamaz varlığımızı sürdüremezdik. Şimdi lütfen bayan arkadaşlar biraz sakin olsunlar kimse kimseden utanmasın. Bunlar insan tabiatıyla ilgili. bazı arkadaşlar cümlelerine dikkat etmemiş olabilirler ama o da bir anlık gazın dışa vurumudur en fazla. Biraz daha anlayışlı olalım birbirimize karşı. Bayan arkadaşlar bunu anlayamayabilirler bunu da normal karşılıyorum çünkü çoğu bayan görsel nesnelere hemen hormonel tepki vermez ayrıca toplum baskısı ile daha kontrollüdür. Biz öyle değiliz kusura bakmayın ama daha kontrollü şeyler yazarsak hanım arkadaşlarımızı da rahatsız etmiş olmayız... Amacım kesinlikle bir tarafı yüceltip haklı çıkarmak veya bir tarafı küçültüp haksız çıkarmak değil. Karşı cinsler arasında bazı anlaşılamayan şeyleri anlatmaya çalışmak limden geldiğince... Umarım kimsenin kimseden utanmasına gerek kalmamıştır. Fotolar hakkında benimö yorumuma gelince gerçekten hoş hatunlar... Ama fazla bakıp da "esas" hatundan azar işitmektense yorum yapmam daha iyi...
Böyle geyik bir konuda bu kadar ciddi birşey yazdığıma inanamıyorum....
Kadın vucudu Yuz yıllardır sanatsal bir obje olarak kullanılıyor. vucudu diyorum. beyni demiyorum. yuzlerce resim vardır. yuzlerce heykel. tabi bu tip organizsayonlarda dikkat cekmek icin kullanılır guzel vucudlar. fuarlarda bile boyledir bu. kadınlar bile bakar boyle hatunlara. hatta erkeklerden daha fazla bir merakla.
Utanmiyo musunuz bakiim siz boole kizlara bakmaya HIII ? alp bunlar hep senin ba$inin altindan cikmistir..
Feminizm duygularımı biliyorsunuz, çok yüksek derecede feminist olduğumu da.. Bu resimleri ve yorumları gördüğümde o pozları veren, kadınlığını bu şekilde kullanan o yaratıklardan nefret ediyorum.. Eğer kızılması gereken geren birisi var ise o da o pozları veren kızlardır.. Yoksa ben de yakışıklı bi erkek gördüğüm zaman bakarım, kimse de engelleyemez.. Bunun ahlaki boyutlarını tartışacak olursak da " Elif ciğim, İstanbul'a geldiğimde bi parti vardı ve gecenin 24,00 ında dışardaydın.. Bunun için seni yargılayamam, ama ben akşamları çıkan bi insan değilim.. Eğer bu şekilde tepki gösterip, mazeret olarakta ahlaktan bahsedeceksen önce kendi hayatına bakacaksın... " Herkese keyifli sohbetler, takılın arkadaşlar, eminim o kızlar siz bu yorumları yapın diye vermiştir o pozları.. Yolda birisi bana yan gözle baktımı oyuyorum o adamı, herkesin yapısı işte.. :wiinkk:
hoca bunlar kaç cc?) iyi olmuş koyduğun hep iki teker nereye kadar? iki de bacak görelim biraz :queen:
kaç fotoğraf var burda böyle ya... yeter valla.. RIZLA SUZUKI kusucam....
Kızlar değil de ben Vermeulen'in şapkaya hastayım, balıkçı işi..![]()