Rizla Suzuki Kızları

abi ben bosunami ehliet sınavina girdim benimde bi motorum olunca belkim banada yaparlar böle:cherry:

suzuki japonya bunlarda japon mapon ne buldularsa toplamişlar:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suziki falan görmedim valla ,cennetten bir köşe mi bura:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam nerden buldun bu konuyu da hortlattın.Ama iyi yapmışın biraz gözümüz gönlümüz açıldı.Şimdi bizim pilotlar bu motorlara mı biniyo :rendeer:

hocam mılletı aksam aksam kotu yola sevketme lutfen:cherry:

etlerini kiralıyolar. motoplustada vardı bunlardan. hele biri vardıki nası süzülüp havalara giriyor, sanırsınki nası önemli birşey yapıyor. elimde değil acıyorum bunlara

etlerini kiralıyolar. motoplustada vardı bunlardan. hele biri vardıki nası süzülüp havalara giriyor, sanırsınki nası önemli birşey yapıyor. elimde değil acıyorum bunlara

Karıştırdınız sanırım etlerini kiralayan meslek grubu onlar değil. Onlar sadece ürünleri tanıtmak için oradalar. Ama onlardan başka şeyler bekleyenlerin beklentileri etlerini kiralamaları yönünde oluyor hep. Mesela fuarlara sadece mankenleri görmeye giden, ve motosikletler yerine mankenlerle fotoğraf çektirenler.

Karıştırdınız sanırım etlerini kiralayan meslek grubu onlar değil. Onlar sadece ürünleri tanıtmak için oradalar. Ama onlardan başka şeyler bekleyenlerin beklentileri etlerini kiralamaları yönünde oluyor hep. Mesela fuarlara sadece mankenleri görmeye giden, ve motosikletler yerine mankenlerle fotoğraf çektirenler.

Allah aşkına neyini tanıtıcak onlar. misal scooter üzerindeki bi mankene kaç vites bu motor de, vericeği en mantıklı cevap "bilmiyorum" olucak.
Orda bilinçaltımıza verilmek istenen mesaj şu; bu motordan alırsanız böyle hatunlarınız olur

Allah aşkına neyini tanıtıcak onlar. misal scooter üzerindeki bi mankene kaç vites bu motor de, vericeği en mantıklı cevap "bilmiyorum" olucak.
Orda bilinçaltımıza verilmek istenen mesaj şu; bu motordan alırsanız böyle hatunlarınız olur

Teknik konular mankenlerin işi mi ? Geçen yıl fuara gittiğimde motorun yanına gittiğim anda ben bir şey sormadan anlatmaya başladı motorun broşür bilgilerini. Daha fazlasını ondan zaten beklemem yetkili birini çağırmalarını isterim. Onların amacı da budur. Ön bilgiyi vermek. Bu kadar da küçümsemeyin insanları.

Neyse ne, çok da önemli değil.

F54

hay arkadaş cuma saati böyle konu hortlatılır mı yaw:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar