Riva dolaylarından ufak bir gezi

Havanın güneşli olduğunu görünce şu hep metedilen Riva yoluna bir çıkayım dedim.ki gerçekten metettikleri kadarda varmış.asfalt süper virajlar harika motor kullanmak için çok ideal bir yol.zaten bir sürü motorcuda gördüm.Rivada çok güzeldi.bir kaç tane resimde çektim paylaşmak istedim.buyrun...:)

DSC01165.jpg

DSC01166.jpg

DSC01167.jpg

DSC01168.jpg

DSC01169.jpg

DSC01170.jpg

DSC01171.jpg

DSC01172.jpg

DSC01173.jpg

DSC01174.jpg

DSC01175.jpg

DSC01188.jpg

güzel bir gezi olmuş eline sağlık:rendeer:bu arada motorunun er6f olduğunu görünce nazıl bir motor yakıt durmu nasıldır memnunmusun :)Bende biraz zaman sonra parayı bulunca bu motordan alamk istiyorum.Nasıldır gücü falan ? 2 kişi performans hahhkında kısaca bir bilgielndirirsen çok makbule geçer sağlıcakla :)çokmu oldu ne :p

evet bende katılıyorum riva şile yolları süperdir arabayla bile çok zevkli

abicim motorun ne güzel ya :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok pis riva yapasım geldi :mrgreen:

merhaba, aynı motordan bende de var.benim ilk motorum oluyor kendisi :) başlangıç için ideal motorlardan bitanesi bence.ben 250ccliklerde ders aldım daha sonra bunu kullanmaya başladım. ilk başlarda biraz fazla geldi ama kısa zamanda alıştım ve şu anda performansından çok memnunum. tek kişi performansı yeterince makul.cok fazla hız yapmıyorum ben, en fazla 160 km yi gördüm o da bikaç sn sonra hemen yavasladım :) ama bastın mı gidiyor alet ve 7 bin devirden sonra motorun sesi süper oluyor :) 2 kişi performansıda gayet iyi yani arkanda 80-90 kilo birini taşımazsan :)

dostum bu arada bi dahaki riva gezisine, gerçi bi daha yakın zamanda güzel hava olur mu bilinmez ama bende katılmak isterim. 2 tane er-6f yollarda süzülürüz :)

işte benim kawasaki de bu :cherry:

photo.php

Son düzenleme:
güzel yerdir riva bilirim, çünkü o gün kuzenle bizde ordaydık,ama sanırım seni görmedik,biz iki cbf yaklaşık bir saat orda dolaştık,ama biz saat 17.00 de ordaydık.sanırım sen 15,30 da ordaymışsın.
paylaşımın için saol

arkadaslar şu rıva gezılerıne gelırken haber verın ben orda oturuyorum bızım buralara kadar gelıpte gorusup tanısmadan bır yemegımızı yemeden gıtmeyın yanı dımı[email protected]

mes

çok güzel..Çok beğendim tebrik ve teşekkürler....:cat::rendeer:

Moderatör (forrap)
Güzel bir gezi olmuş,fotoğraflar için teşekkürler..:cat:
Devamlarını bekliyoruz :wiinkk:

güzel bir gezi olmuş eline sağlık:rendeer:bu arada motorunun er6f olduğunu görünce nazıl bir motor yakıt durmu nasıldır memnunmusun :)Bende biraz zaman sonra parayı bulunca bu motordan alamk istiyorum.Nasıldır gücü falan ? 2 kişi performans hahhkında kısaca bir bilgielndirirsen çok makbule geçer sağlıcakla :)çokmu oldu ne :p

hocam motordan son derece memnunum.yakıt durumu bi depoyla(yaklaşık15 lt)300-350km arası gidebilirsin.agresif kullanmıyorsan daha fazlada yapabilirsin.valla artçı almayı pek sevmiyorum ama binenler peglerdeki titreşimden çok şikayetçi özellikle yüksek devirlerde çok rahatsız edici oluyormuş.birde sele rahatsız diyorlar.:)onların görüşü.2 kişi performanstan pek bişi kaybetmiyor.sonuç olarak çok çok memnunum ufak bir titreşim sorunu var oda 2 silindir olacak okadar nede olsa.

dedigin gibi yollar cok guzel ama denızı berbat gectıgımız yaz gıtmıstım yosundan gecılmıyor.paylasım ıcın saol.

güzel yerdir riva bilirim, çünkü o gün kuzenle bizde ordaydık,ama sanırım seni görmedik,biz iki cbf yaklaşık bir saat orda dolaştık,ama biz saat 17.00 de ordaydık.sanırım sen 15,30 da ordaymışsın.
paylaşımın için saol

ee hocam 15. saatlik farkda bırakda olsun.Bizim aletlerle bu birmi 600cc :)Bastınmı gidiyor :p 90-100km7s ile nereye gidicen :queen::queen::queen: Şak şaka ben motorumu seviyorum:)

ee hocam 15. saatlik farkda bırakda olsun.Bizim aletlerle bu birmi 600cc :)Bastınmı gidiyor :p 90-100km7s ile nereye gidicen :queen::queen::queen: Şak şaka ben motorumu seviyorum:)

dikkatini çekerim 650cc sonra alınıyo ufaklık:queen::queen:

riva yolu yeni yapıldı ve gerçekten güzel.eskisi berbatdı.
dostum sen bide ağva yollarını görsen tam yatmalık acayip tatlı virajları var.bu yaz 2 kere gitdim scooter olmasına rağmen motoru öyle yatırdımki sorma(ee o yolda insanın yatırası geliyor) yatmayı orda öğrendi diyebilirim.paylaşım için teşekürler güzel gezi olmuş:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar