- Konu Yazar
Arkadaş Alkollüü Değilmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...hem Alkollü Olsa Bu Insana Merhamet Edip Allah Rahmet Eylesin Denmeyecekmi...arkadaşlar şu Alkolu Yazmayın Artık Allah Aşkına Yeter..
Ben bu sitede bazı saçmalıklara tahammül edemiyorum..Canım yanıyor yahu,,isyan ediyorum böğle aymazlıklara,,saçma sapan yazılara..insan insana insan olduğu için merhamet eder,,sever sayar,,ufak bir hatadan dolayı canından olmuş insana acıyı içinde hissederek,,koftiden değil gerçekten içinde hissedereküzülmem gerek..Bu gün eğlenmeyecem bu gün gerçekten yas tutacağım..Ne tanırım ne bilirim az önce resmini gördüm,,içim ezildi..O kadar pislik torbası insan varken bu gencecik çocuk..ALLAH RAHMET EYLESİN..Yazık çok yazık...
Yahu alkollü olsa ne olacakki..Gencecik bir can gitmiş ,,taziyesini üzüntüsünü bildiren buyursun bildirsin,,hayret bi,şe yahu ,,yok alkolmüş,, yok hızmış hangimiz 4 --4 lük insanız..Gerçekten canı yanarak ,,acıyı içinde hissederek üzülmeyen insan insanmıdır..
Çok doğru yazmışsın arkadaş..İnsanlar için üzülmek bir insanlık görevidir....
Bu arkadaşımızın yazdığı mesajlar,bize mualefet etti,vatan millet sakarya yaptı,üzgünüm ağlarım bugünü yas ile geçiririm dedii,bizde duygularındaki samimiyete güvenerek tartışmaya son verdikk
Alkollü Araç kullananın Kafasına Bir Tane Sıkacaksın.Olay bitecek.Hemde 45 likle.....Ve bu konuda çok ciddiyimm
Buda başka bi konuda alkollü araç kullanıp yakalananlara yapılacak muamele ile ilgili yazdığı bi mesaj,sormak istiyorum nerde bu insan sevgisi,nerde bu can yanması,nerde alkollü gençlere acıma duygusu,hani insanlık,hani özgüven,neden düşüncelerimizde samimi değiliz,neden sırf ortama uysun diye karnımızdan konuşuyoruz,bide milleti gaza getirip sorun çıkarıyoruz,insanın özü neyse sözüde o olmalı ,bu mesajı şans eseri gördüm ve çok şaşırdımm,halbuki ben iyi niyetimi belirtmek için özel mesaj bile gönderdim kendisine,nedir bu çelişki anlamış değilim,yazık çok yazık ,burda bunu yapanlar ,tartışma çıktığında masa başında gülmüyolarsa bende hiçbişey bilmiyorum,en azından şu gördüğüm tabloda bunu düşünmek hiçte uzak değil ,nasıl bi kişik sorunu bu bilmiyorum ama yazık sadece yazık diyorum
Buda göndermiş olduğum özel mesaj ve gönderilen cvp,asıl aymaz kim merak ediyorum
ozaktasi' Alıntı:efendy_iso' Alıntı:Bahsettiğiniz konu ile benim anlatmak istediğim tamamıyla biribirinden alakasız konulardır,söz konusu içi pislik dolu insanlar değildir,insan sevgisi hiç değildir,aymazlık lafına üzüldüm,kendimle bağdaştıracağım en son yargı aymazlıktır,bunu siz nasıl söylersiniz anlamış değilim,ben bu konunun eğitimini aldım ,sebeplerimi saatlerce size anlatabilirimm ,ama bunun tartışmasını yapacağımız yer o konu değildir o yüzden özel mesaj gönderdim SAYGILAR:rendeer:
Arkadaş ben insanların alkollüymüş yok alkolsüzmüş egosuna taktım..herkes hata yapabilir ..ben çoğu zaman kask takmıyorum,,bence alkollü olmaktan kasksız olmak daha kötü..fakat kendimi yargılayabiliyorum..gencecik bir insan ölmüş bence yapılacak tek şey içim acıyacak kadar üzülmek ,,o gün o kişinin yasını tutmak..
Arkadaşlar kişiye özel konu açmak ban nedeni biliyorum ama kusuruma bakmayın,insan sevgisi şu bu diye bangır bangır bağıranların başka bi topikte böyle bi kelime etmelerine duyarsız kalamazdımm,insanların yazdıklarında ne kadar samimi olduklarını görün istedimm... ÖZÜR DİLERİM...