Rica ediyorum okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş Alkollüü Değilmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...hem Alkollü Olsa Bu Insana Merhamet Edip Allah Rahmet Eylesin Denmeyecekmi...arkadaşlar şu Alkolu Yazmayın Artık Allah Aşkına Yeter..
Ben bu sitede bazı saçmalıklara tahammül edemiyorum..Canım yanıyor yahu,,isyan ediyorum böğle aymazlıklara,,saçma sapan yazılara..insan insana insan olduğu için merhamet eder,,sever sayar,,ufak bir hatadan dolayı canından olmuş insana acıyı içinde hissederek,,koftiden değil gerçekten içinde hissedereküzülmem gerek..Bu gün eğlenmeyecem bu gün gerçekten yas tutacağım..Ne tanırım ne bilirim az önce resmini gördüm,,içim ezildi..O kadar pislik torbası insan varken bu gencecik çocuk..ALLAH RAHMET EYLESİN..Yazık çok yazık...
Yahu alkollü olsa ne olacakki..Gencecik bir can gitmiş ,,taziyesini üzüntüsünü bildiren buyursun bildirsin,,hayret bi,şe yahu ,,yok alkolmüş,, yok hızmış hangimiz 4 --4 lük insanız..Gerçekten canı yanarak ,,acıyı içinde hissederek üzülmeyen insan insanmıdır..
Çok doğru yazmışsın arkadaş..İnsanlar için üzülmek bir insanlık görevidir....

Bu arkadaşımızın yazdığı mesajlar,bize mualefet etti,vatan millet sakarya yaptı,üzgünüm ağlarım bugünü yas ile geçiririm dedii,bizde duygularındaki samimiyete güvenerek tartışmaya son verdikk:pr:

Alkollü Araç kullananın Kafasına Bir Tane Sıkacaksın.Olay bitecek.Hemde 45 likle.....Ve bu konuda çok ciddiyimm

Buda başka bi konuda alkollü araç kullanıp yakalananlara yapılacak muamele ile ilgili yazdığı bi mesaj,sormak istiyorum nerde bu insan sevgisi,nerde bu can yanması,nerde alkollü gençlere acıma duygusu,hani insanlık,hani özgüven,neden düşüncelerimizde samimi değiliz,neden sırf ortama uysun diye karnımızdan konuşuyoruz,bide milleti gaza getirip sorun çıkarıyoruz,insanın özü neyse sözüde o olmalı ,bu mesajı şans eseri gördüm ve çok şaşırdımm,halbuki ben iyi niyetimi belirtmek için özel mesaj bile gönderdim kendisine,nedir bu çelişki anlamış değilim,yazık çok yazık ,burda bunu yapanlar ,tartışma çıktığında masa başında gülmüyolarsa bende hiçbişey bilmiyorum,en azından şu gördüğüm tabloda bunu düşünmek hiçte uzak değil ,nasıl bi kişik sorunu bu bilmiyorum ama yazık sadece yazık diyorum:pr:

Buda göndermiş olduğum özel mesaj ve gönderilen cvp,asıl aymaz kim merak ediyorum:pr:bu provakasyon deyilde nedir ,bilen birisi bana anlatsın

ozaktasi' Alıntı:
efendy_iso' Alıntı:
Bahsettiğiniz konu ile benim anlatmak istediğim tamamıyla biribirinden alakasız konulardır,söz konusu içi pislik dolu insanlar değildir,insan sevgisi hiç değildir,aymazlık lafına üzüldüm,kendimle bağdaştıracağım en son yargı aymazlıktır,bunu siz nasıl söylersiniz anlamış değilim,ben bu konunun eğitimini aldım ,sebeplerimi saatlerce size anlatabilirimm ,ama bunun tartışmasını yapacağımız yer o konu değildir o yüzden özel mesaj gönderdim SAYGILAR:rendeer:

Arkadaş ben insanların alkollüymüş yok alkolsüzmüş egosuna taktım..herkes hata yapabilir ..ben çoğu zaman kask takmıyorum,,bence alkollü olmaktan kasksız olmak daha kötü..fakat kendimi yargılayabiliyorum..gencecik bir insan ölmüş bence yapılacak tek şey içim acıyacak kadar üzülmek ,,o gün o kişinin yasını tutmak..

Arkadaşlar kişiye özel konu açmak ban nedeni biliyorum ama kusuruma bakmayın,insan sevgisi şu bu diye bangır bangır bağıranların başka bi topikte böyle bi kelime etmelerine duyarsız kalamazdımm,insanların yazdıklarında ne kadar samimi olduklarını görün istedimm... ÖZÜR DİLERİM...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun.Aklın sıra kendini kanıtlamayamı çalışıyorsun..Beni o lafı söylemiş olmam vefat eden arkadaşa saygısızca utanmazca saldırmayımı gerektirir..Ben sadece arkadaşa vefatından dolayı ters yaklaşımda bulunulmasın istedim..

Bu arkadaşımızın yazdığı mesajlar,bize mualefet etti,vatan millet sakarya yaptı,üzgünüm ağlarım bugünü yas ile geçiririm dedii,bizde duygularındaki samimiyete güvenerek tartışmaya son verdikk:pr:

Buda başka bi konuda alkollü araç kullanıp yakalananlara yapılacak muamele ile ilgili yazdığı bi mesaj,sormak istiyorum nerde bu insan sevgisi,nerde bu can yanması,nerde alkollü gençlere acıma duygusu,hani insanlık,hani özgüven,neden düşüncelerimizde samimi değiliz,neden sırf ortama uysun diye karnımızdan konuşuyoruz,bide milleti gaza getirip sorun çıkarıyoruz,insanın özü neyse sözüde o olmalı ,bu mesajı şans eseri gördüm ve çok şaşırdımm,halbuki ben iyi niyetimi belirtmek için özel mesaj bile gönderdim kendisine,nedir bu çelişki anlamış değilim,yazık çok yazık ,burda bunu yapanlar ,tartışma çıktığında masa başında gülmüyolarsa bende hiçbişey bilmiyorum,en azından şu gördüğüm tabloda bunu düşünmek hiçte uzak değil ,nasıl bi kişik sorunu bu bilmiyorum ama yazık sadece yazık diyorum:pr:

Buda göndermiş olduğum özel mesaj ve gönderilen cvp,asıl aymaz kim merak ediyorum:pr:bu provakasyon deyilde nedir ,bilen birisi bana anlatsın

Arkadaşlar kişiye özel konu açmak ban nedeni biliyorum ama kusuruma bakmayın,insan sevgisi şu bu diye bangır bangır bağıranların başka bi topikte böyle bi kelime etmelerine duyarsız kalamazdımm,insanların yazdıklarında ne kadar samimi olduklarını görün istedimm... ÖZÜR DİLERİM...

Sana sonuna kadar katılıyor ve savlarını destekliyorum iso:cat:
bugün daha şirkette ikiyüzlü riyakarlarla uğraştım!
ne demiş Hz.Mevlana.. ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.....
bu arkadaşa da söyleyecek kelimeler bulamıyorum ama yazık... ::angry2::::yanliss:::ranntign::rantinp:::wacko::::arrow::

Forumdan Uzaklaştırıldı
O kelimeyi ben mutlaka alkollü araç kullanarak başkalarının canına malına kast eden kişiler için yazmışımdır..Burada gencecik fidan gibi bir insan vefat etmiş terbiyesizce ve utanmazca bu arkadaşa hakareyt ediliyor ve dil uzatılıyordu..benim yıllar önce yazmış olduğum yazıyla bu arkadaşa saygısızlık edilmesi arasında hiç bir alaka yok.

Alkollü kişi kaza yapıp öldüyse acıyın yas tutun üzülün ,ama ölmezse siz kafanısına sıkın dimi.... tabi çok mantıklıı....

Son düzenleme:
bir insanın ayıbını örterseniz allah c.c. de sizin ayıbınızı örter. sanki vatana ihanet etmiş gibi ifşa ediyorsunuz yazık.

QUOTE=ozaktasi;1143541]Sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun.Aklın sıra kendini kanıtlamayamı çalışıyorsun..Beni o lafı söylemiş olmam vefat eden arkadaşa saygısızca utanmazca saldırmayımı gerektirir..Ben sadece arkadaşa vefatından dolayı ters yaklaşımda bulunulmasın istedim..[/QUOTE]

Kardeş,
ispat edilecek bir konu yokki.... hiddetlenmene hiç gerek yok!
az önce Hz.Mevlananın o çok meşhur cümlesini yazdım ve tekrarlıyorum.....
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.....
Bu cümle boşuna söylenmemiş taktir edersen........

bir yerde öyle işine gelmedimi öbür tarafta böyle:farao:::shhh::[ olmazzzzzzz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Siz Adem arkadaşımızın olayında adama haksızlık ettiniz..Sürekli olarak alkollüyse,,,alkolsüzse diyerek hakaret ettiniz,,sitedekilerin tümünün tepkisini aldınız...Zaten Adem kardeşimiz Alkolsüzzdddddddddddddddddddüüüüüüüüüü...binlerce defa yazıldığı halde siz yine aynı alkol olayını irdelediniz.

Ben göründüğüm gibiyim..43 yaşındayım ve ben neysem oyum..sadece eskiden yazmış olduğum ki şimdi hatırlamam mümkün değil O yazıda mutlaka cana kasıt olduğunu ima etmişimdir

Son düzenleme:
Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
insanların hatalarından dolayı suçlu damgasını vurup ortaya atmak ve vurun abalıya misali taşlatmak bence hatalı bir davranış. bu formlarda çoğunlukla geyik yapılıyor bir çoğumuz kabul etmediğimiz davranışları bile gaza gelip övünerek anlatıyoruz. bazen anlatmak istediğimizi bile anlatamıyoruz.
bence hoş olmamış

Bu konuyu açtığım için beni suçlu görenler,lütfen arkadaşın kendi bile benimsemediği duyguları savunarak bizi zor duruma düşüren mesajlarını okumasını rica edeceğim,benim düşüncelerime tepki gösterilebilir,fakat ancak tepki konusundaki düşüncelerini benimseerse tepki gösterir,sırf tepki göstermek için ben üzülürüm ben yas tutarım deyip başka bi konuda kafasına sıkıyosa adamın,bu hiç hoş olmaz,şimdi arkadaşın yaptığı hoşta,benim yaptığımmı şık değil...

bu gösterdiğim tepki için sileribilirler bile beni hiç üzülmem,bidaha benim gibi başka birini proveke ederler ona üzülürüm....

Siz Adem arkadaşımızın olayında adama haksızlık ettiniz..Sürekli olarak alkollüyse,,,alkolsüzse diyerek hakaret ettiniz,,sitedekilerin tümünün tepkisini aldınız...Zaten Adem kardeşimiz Alkolsüzzdddddddddddddddddddüüüüüüüüüü...binlerce defa yazıldığı halde siz yine aynı alkol olayını irdelediniz.

Konuyu tekrar açıp okuyun,alkolsüz olduğunu okuduğum andan sonraki mesajlarım değişti,yazış tarzım değişti,lütfen dürüsüt olun halen milleti gaza getirmeyi bırakın...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sizin anlamadığınız,, anlamak istemediğiniz..Kendinizi haklı göstermeye çalışmanız,,hepsi ney biliyormusunuz ..Bir arkadaşımız vefat etmiş ve taziye başlığı açılmış..burada o kişiye saygısızlıkta bulunmak,,hakaret etmek ayrıdır ,,bu kabüllenilemez..benim yıllar önce yazmış olduğum yazı ayrıdır..

ßana Söz düşmez ben yeniyim ama bence bunun burada yayınlanması kötü olmuş.
şahsen ben bir arkadaşımın ayıbını yüzüne söylemekten çekinirim,
arkasından konuşmak diyorsan atıyorum arkadaşım hırsız ve birisine zarar vere bileceğini düşünüyorum uyarırım.
kısa zamandır buradayım ve bir ailenin olduğunu sanıyorum burada yalnız yoğun ayrı telden çalan bazen.
5 kişiLik bir aile 3 kardeş gibi..
ama bu 3 kardeşin beş parmağın beşi bir olmuyor.
düşünceler hareketler...
ama ne olursa olsun hepimiz türküz kardeşiz ayıbını örtmemiz gerekli ha iyi bir şey yapmış demiyorum kötü bir şey yapmış da demiyorum yorumsuz kaLıyorum.
Lütfen biraz bir birimizin ayıbını örteLim oLayın etkisinde kaLa biLiriz.
uFak ßir örnek kendimden:
dün akŞamki maçta kurtardığı bir toptan doLayı rüŞtüyü tebrik amaçLı sevindim ama yediği bir goLden doLayıda açıkçası maçın etkisiyle Köfür ettim..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sizin anlamadığınız,, anlamak istemediğiniz..Kendinizi haklı göstermeye çalışmanız,,hepsi ney biliyormusunuz ..Bir arkadaşımız vefat etmiş ve taziye başlığı açılmış..burada o kişiye saygısızlıkta bulunmak,,hakaret etmek ayrıdır ,,bu kabüllenilemez..benim yıllar önce yazmış olduğum yazı ayrıdır..

hocam inanıyorumki ikinizde art niyetli değilsiniz
arkadaşımızda ölen arkadaşımıza olan üzüntüsünden yazdı sanıyorum
öpüşünde barışın :)

acılarımız biraz dinsin adamakıllı tartışırız, birbirimizi kırıpta elde edeceğimiz iyi bir sonuç yok malesef

Arkollü Yada Değil Ne Olursa Olsun Artık Aramızda Değil Saygısızlık Yapmayalım Ki ARKOLLÜ oLMUŞ OLSA BİLE BURADA KONUŞULACAK YAZILACAK ŞEYLER DEĞİLDİR SAYGISIZLIK YAPMAYALIM

ismail abi ortada çok yaman bi çelişki olduğu zaten ortada.eğer taziye ile alakalı bi konu olmasa çok daha büyük bi şekilde teşhir edilir.ama arkadaşımızın vefat etmiş olması.....ama aymaz lafı da peq hoş bişey değil.peq değil hiç hoş olmayan bi söz.karşılıklı uzlaşmanızı öneririm.

son mesajla diger mesajlar arasında baya bi zaman farkı oldugunu dusunuyorum...

@ozaktası;taziye baslıgı altında yazdıgınız yazıda duygularınız agır basmış

fakat dıger bır topıkte;
Alkollü Araç kullananın Kafasına Bir Tane Sıkacaksın.Olay bitecek.Hemde 45 likle.....Ve bu konuda çok ciddiyim
yazmanız buyuk celıskı dogurmuş..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu sitenin üyesi olan vefat etmiş bir arkadaşımızın Taziye topiğindeki yazıları bir okuyun.Kim ayıp etmiş siz söyleyin..

sanki vatana ihanet etmiş gibi ifşa ediyorsunuz yazık.

Kesinlikle katılıyorum, çok saçma bi topic açmış, kendi çapında neyi ıspatlamaya çalışıyor, ortada ölmüş biri var, alkollü veya alkösüz onun avukatlığını yapacağına, karşındaki bir canlıyı üzmemenin yollarını ara, suçladığın insan yarın ölse senin bu durumun ne olacak ben söyleyim kendine kuş beyinliymişim demessen ben de dinazorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alkollüyse,,Alkolsüzse gibi sözler yazılırmı..Kesinlikle yazılmaz..Ayrıca bana özelden mesaj yolladı ve ben o kişiye düzgün bir cevap yazmışım,,görüyorsunuz..O zaman hepimiz birbirimizin eski mesajlarını didikleyelim,,Aha diye milletin gözüne sokalım..Vefat etmiş bir arkadaşımızın arkasından densüz dünsüz sözler yazan kişi kesinlikle aymazlık içerisindedir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar