Rezil oluyodum :) , Okuyun ,Başınıza gelebilir :P

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

düşseydin kesin gelirdi yanına işi bilmiyosun olm :p:mrgreen:
sadece gelmezdi , gülerek gelirdi :p
:p................................ ben olsam atardım kendimi yere. daha ilgi çekerdin o zman...
sonrada hayat öpücüğüyle beni kurtarırdı ve mutlu son :cherry:
"Motosiklete hava atmak için binilmez." :cat:
ben hava atmaya çalışmadımki , sadece kızların yanından geçmek istedim :) hem hava atmak istesem sakin sakin geçmem yanlarından, dikerim tekeri havaya , al sana artistlik :cherry:
Ö.Z.€.R;1163926' Alıntı:
Bu olaylar başına geldiğinde kullandığın motosiklet neydi ?
bisan shalter 125

Ö.Z.€.R;1163950' Alıntı:
K... kırık 125cc lik bir makineyle bunları yaşadıysan, sen sakın makineni büyütme. İki tane kıza hava atacağım diye yazık olur sonra. :)

anaaa kavgada söylenmez valla :queen:

Motora hatun için binmeyeceksin bilader binince böyle sorunlarla çok karşılaşırsın :p

BU COCUGUN HAYAL GÜCÜ COK FAZLA YAHU DÜŞSEN SANA NIYE HAYAT ÖPUCUGU VERSINLER

DÜŞÜNSENIZE ŞİŞKO BIR KADIN KOŞA KOŞA GELIYOR BIZIM BU SmirnouF
YERDE YATIYOR HAHAH BU GÖZUNU KAPATMIŞ YATIYOR TAM GÖZUNU ACIYOR KARŞINDAKINI GÖRUNCE VAY ANAM DÜŞÜNEMIYORUM
SONRA KADINLA BU MOTORLA GIDIYORLAR :mrgreen:A:queen:

Ulenn keko allahın kazması ben sana bölemi öğrettim ara gaz atmadan debriyaj bırakılırmı? Cahal moturcu

YERDE YATIYOR HAHAH BU GÖZUNU KAPATMIŞ YATIYOR TAM GÖZUNU ACIYOR KARŞINDAKINI GÖRUNCE VAY ANAM DÜŞÜNEMIYORUM

bkz. Recep İvedik'teki şişko kadın :mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geri dönüşte 1-2 kız görürüz diye düğün salonunun önünden geçeyim dedim.

Yapmayın lütfen yaaa, hala böyle düşüncelerle yaşamaktan vazgeçin :farao: :farao:

Ö.Z.€.R;1163950' Alıntı:
125cc lik bir makineyle bunları yaşadıysan, sen sakın makineni büyütme. İki tane kıza hava atacağım diye yazık olur sonra.

::plus1:: ::plus1:: ::rantinp:

Son düzenleme:
Ö.Z.€.R;1163950' Alıntı:
K... kırık 125cc lik bir makineyle bunları yaşadıysan, sen sakın makineni büyütme. İki tane kıza hava atacağım diye yazık olur sonra. :)
yaw hava atcak bi durumum yoktu , sadece o akşam düğün salonunda olacak düğünde eski arkadaşların olma ihtimali vardı , belki dışarda görürüm diye şeyetmiştim :p
hem niye makinamı büyütmeyeyim , sürüşüm gayet güzel ve motordaki yeteneklerime hastayım . SS motor tecrübemde güzel .Arazide cross bilgim yeterli (Monero 200 Pionerr'ı yerden yarım metreden fazla yükseltip uçuracak kadar:p), Anlaycan yaşadığım durumun motorla ve motorun hacmiyle hiz alakası yok , kim olursa olsun aragaz atıp debriyajı bırakmak üzereyken motor stop ederse aynı durumu yaşar :wiinkk:
Ulenn keko allahın kazması ben sana bölemi öğrettim ara gaz atmadan debriyaj bırakılırmı? Cahal moturcu
zaten ilk aragazda stop etti , o sırada debriyajı bırakmış bulundum :pbirde tam dönüş ortasında yer ıslak olunca başladık motorla cebelleşmeye :p

sonra motoru bırakır kaçardım :p
Yapmayın lütfen yaaa, hala böyle düşüncelerle yaşamaktan vazgeçin :farao: :farao:
durumu yukarda açıkladım aytaç , valla durum düşündüğün gibi değil :queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar