Ö.Z.€.R;1163950' Alıntı:
K... kırık 125cc lik bir makineyle bunları yaşadıysan, sen sakın makineni büyütme. İki tane kıza hava atacağım diye yazık olur sonra.
yaw hava atcak bi durumum yoktu , sadece o akşam düğün salonunda olacak düğünde eski arkadaşların olma ihtimali vardı , belki dışarda görürüm diye şeyetmiştim

hem niye makinamı büyütmeyeyim , sürüşüm gayet güzel ve motordaki yeteneklerime hastayım . SS motor tecrübemde güzel .Arazide cross bilgim yeterli (Monero 200 Pionerr'ı yerden yarım metreden fazla yükseltip uçuracak kadar

), Anlaycan yaşadığım durumun motorla ve motorun hacmiyle hiz alakası yok , kim olursa olsun aragaz atıp debriyajı bırakmak üzereyken motor stop ederse aynı durumu yaşar :wiinkk:
Ulenn keko allahın kazması ben sana bölemi öğrettim ara gaz atmadan debriyaj bırakılırmı? Cahal moturcu
zaten ilk aragazda stop etti , o sırada debriyajı bırakmış bulundum

birde tam dönüş ortasında yer ıslak olunca başladık motorla cebelleşmeye
BU COCUGUN HAYAL GÜCÜ COK FAZLA YAHU DÜŞSEN SANA NIYE HAYAT ÖPUCUGU VERSINLER
DÜŞÜNSENIZE ŞİŞKO BIR KADIN KOŞA KOŞA GELIYOR BIZIM BU SmirnouF
YERDE YATIYOR HAHAH BU GÖZUNU KAPATMIŞ YATIYOR TAM GÖZUNU ACIYOR KARŞINDAKINI GÖRUNCE VAY ANAM DÜŞÜNEMIYORUM
SONRA KADINLA BU MOTORLA GIDIYORLAR :mrgreen:A:queen:
sonra motoru bırakır kaçardım
Yapmayın lütfen yaaa, hala böyle düşüncelerle yaşamaktan vazgeçin :farao: :farao:
durumu yukarda açıkladım aytaç , valla durum düşündüğün gibi değil :queen::queen: