Rezil oluyodum :) , Okuyun ,Başınıza gelebilir :P

az önce kardeşimi motosikletle merkeze bıraktım , geri dönüşte 1-2 kız görürüz diye düğün salonunun önünden geçeyim dedim .Neyse , karakol yolundan aşağı sarkıldım , motor 2. viteste , debriyak sıkık ve boşta aşağı iniyom .sağa doğru tatlı bi dönüştem dönüyom , tam debriyajı bırakmak üzereyken motor stop etti , yerdede ıslaklık varmış , debriyajı bırakmamla dönüşün ortasında arka sola doğru attı , lenn baktım karşıda bi kupa kız , düşersem bi daha sokağa çıkamam , iyisimi dedim sen sık debriyajı :p sağda durdum ve acil stoba bastığımın farkında değilim , 2-3 dakikada onla oyalandım :cherry: , sonrası malum :)

Kendimi bahtsız bedevi gibi hissettim , varmı benim kadar şanlısı :queen::queen::p

Dediğin mekan-yolu çok iyi bildiğim için gözümde canlandırabildim olayı.:D Trakyanın güzel kızları yüzünden adam ayakçıktaki motoru düşürür walla :queen::queen::queen::queen:

aynı şey benm başıma gelmişti.6 ay önceydi.okulumun önünden geçiyorum.taby millet benm makinayı bişy zannediyo.kavşakta bi dönüyorum ki görmeyin.sanki moto gp deyim.kulağımdada kulaklık.bide kask.motoru hiç duymuyorum.tam dönüş bitti derken gaza bi yüklendim virajda ön lastik yerden kesildi.allahtan düşmedim.kızlarda farketmdi.(yada inş. farketmemişlerdir:p)

hihiii trakya kızları aklını almış anlaşılan ne yaptığını bilmiyosun simir allahın sevgili kuluymuşsun geçmiş olsun acil stop' un zararları :p len insan bir iki gösteri falan yapardı motoru yatırarak düşme hareketleri falan :mrgreen:

Dediğin mekan-yolu çok iyi bildiğim için gözümde canlandırabildim olayı.:D Trakyanın güzel kızları yüzünden adam ayakçıktaki motoru düşürür walla :queen::queen::queen::queen:
valla ne diyim emrah , trakya kızlarını övüyolar ama ben hiç beğenmiyom valla :p , pabuç kadar dilleri var :cherry:
( ne ara kaçmayı düşünüyon buralara ? )
aynı şey benm başıma gelmişti.6 ay önceydi.okulumun önünden geçiyorum.taby millet benm makinayı bişy zannediyo.kavşakta bi dönüyorum ki görmeyin.sanki moto gp deyim.kulağımdada kulaklık.bide kask.motoru hiç duymuyorum.tam dönüş bitti derken gaza bi yüklendim virajda ön lastik yerden kesildi.allahtan düşmedim.kızlarda farketmdi.(yada inş. farketmemişlerdir:p)
farketseler nolcakki , şovun bi parcasıydı derdin :p

len insan bir iki gösteri falan yapardı motoru yatırarak düşme hareketleri falan :mrgreen:

o zaman kesin dikkat çekerdim :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
yere yapışsaydın kesin sana yardıma gelirdi.... gelirmiydi acep ... tanışma fırsatını kaçırmışsın bence .... bi daha öle güzel bi kız gördünmü keterezi al usturupluca düş.. yalandan ah uh de bakalım hatun yardıma gelecekmi.... insanlık ölmediya dimi ama :p

yere yapışsaydın kesin sana yardıma gelirdi.... gelirmiydi acep ... tanışma fırsatını kaçırmışsın bence .... bi daha öle güzel bi kız gördünmü keterezi al usturupluca düş.. yalandan ah uh de bakalım hatun yardıma gelecekmi.... insanlık ölmediya dimi ama :p

yok abi yok kesin abisi gelir yardıma :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bütün alengirli olaylar sana oluyor..Tesadüf olmadığı kesin.... :queen:

Oda güzel abi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Geçmiş olsun SmirnouF ucuz atlatmışsın. :cat:

GKN

işte budur, feyiz al olm büyüklerinden..
unutmaki her zaman tekere almak deil, tekerde patlamakta ekmek yedirir:cherry:

arkadaşım ğeçmiş olsun yokuş aşağı inerken depriyajı neden basılı tutuyorsunki balataya ve baskı ya zarar verirsin ya boşa al yada yüksek vitesle in

barış abi , zamanında denemiş gibi konuşuyon , acaba bigün denesem olurmu hakkatten :cherry: , çok hoşuma giden bi kız var , belkide tanışmak için büyük bi fırsat olur :p
Geçmiş olsun SmirnouF ucuz atlatmışsın. :cat:
saol :p
işte budur, feyiz al olm büyüklerinden..
unutmaki her zaman tekere almak deil, tekerde patlamakta ekmek yedirir:cherry:
tekerde patlamak babandan bi ton azarda yedirir ama :queen:
kesinlikle abisi gelır , nea bırader hayırdır bacıma hava yapacam dıye yeremı yapıstın al sana al sana - ah ah ne vuruyon lan bacınla ne ısım olur benım
bişey olmazdı , karakol 20 metre uzakta,hemen kaçardım kanun amcaların yanına :cherry:
arkadaşım ğeçmiş olsun yokuş aşağı inerken depriyajı neden basılı tutuyorsunki balataya ve baskı ya zarar verirsin ya boşa al yada yüksek vitesle in
çok iyi biliyorum zarar verdiğini , zaten 10 metre basılı kalmamıştı debriyaj , yineden uyarın için saol :wiinkk:
Geçmiş olsun kardeşim :) ucuz atlatmıssın :p
eywallah cako , hakkatten ucuz atlattım , bi düşsem karizmaya kocama bi çizik attırmıştım , bi daha pasta çeksem bile kapanmazdı :p

ya bırakın ya bende dedım hareket yaparken rezıl oldu neymiş kızlara rezıl olmuş
ellini saglasan ellisi gelır

:p................................ ben olsam atardım kendimi yere. daha ilgi çekerdin o zman...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar