Renk seçimi hakkında fikriniz..

Web sayfasında, broşüründe turuncu gözükmüyor Hero Glamour'un. Gri-siyah , kırmızı, gümüş olmak üzere 3 renk seçeneği var.

Gümüş renk güzel.

Turuncuyu nerden bulduklarını bi sor derim :)

İlave not: 125'lik yaş, ehliyet sorunun yoksa, o fiyata seçeneklerin şıklarınla sınırlı değil...

(Demirel'in bir lafıydı; kendisine soru soran gazeteciye verdiği cevap: "Sorunuzun cevabı verdiğiniz şıklarla sınırlı değil." ... Yıl dönümünde böylece anmış da olalım...)

Web sayfasında, broşüründe turuncu gözükmüyor Hero Glamour'un. Gri-siyah , kırmızı, gümüş olmak üzere 3 renk seçeneği var.

Gümüş renk güzel.

Turuncuyu nerden bulduklarını bi sor derim :)

İlave not: 125'lik yaş, ehliyet sorunun yoksa, o fiyata seçeneklerin şıklarınla sınırlı değil...

(Demirel'in bir lafıydı; kendisine soru soran gazeteciye verdiği cevap: "Sorunuzun cevabı verdiğiniz şıklarla sınırlı değil." ... Yıl dönümünde böylece anmış da olalım...)

web sayfasında glamorun renk seceneklerınde sıkıntı var haklısın bayıyede belırttım zaten,fakat turuncu bolca var en azından benım baktıgım 3 bayıde vardı.

seceneklere gelırsek butcem ıtıbarıyle honda cb 125 ace olabılıyor,eledım...çinlileri kafadan gecıyorum,bajaj kalıyor bır baska alternatıf fakat bajaja cok cok ama cok antıpatım var,yanı 1000lıra ucuza satıp bedava kasko + trafık sıgortası verse almam o derece.glamour ıle burdan gurcıstana gıdıp gelındıgı olayını gordukten sonra kafamda en cıddı aday hero glamour,servısıde arka caddemde,yaş 30 ustu ehlıyet A1, ilk motor

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
basit bi adamım, kırmızı ve turuncu diyenleri beğenirim.

Turuncu ve kirmizi arasindayim su an

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:59 ----------

Guzel sozmus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar