regal raptorla bisanroadstar250 arasında kaldım

Resimdeki Regal Raptorun Hız Kadranıdır.. Arz ederim.. Bilgi sahiplerine..

http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/23271-satilik-dadyw-regal-raptor.html

Hız kadranı olan resime iyi bakınız....

kardeşim biz bu motoru 90/120 arası kulanan kişileriz ve arabistana gidip geldim motorla ben degil bu proglemi 8 arkadaş yaşamadı arabistanın sıcagı malumdur 1 hatalı motor vardır zaten hatalı olmasa buraya koymazdı senin şu yaptıgın pire için yorgan yakmaya benziyor ha bu arada burada yazı yazanların %85 regal iyi diyor %10 kararsız gerikalan %5 yaramaz diyen ben arkadaşa bırakıyorum yorumu

ben regal raptorun T direksiyonunu 2 yıl kullandım 12.000 km yaptım kesinlikle regal abicim tererddütsüz.bisanmış ulan bunları piyasaya sürüyorlaryaa yazıklar olsun

Evet bu konuda yanılmışım , DD 250 e-9 modelinde 80 KM 'den sonra kırmız bölüm başlıyormuş.Class modeli kullanıyorum ve benim motosikletimde böyle bir durum yok.Ayrıca kırmızı bölüm yağlama problemi ile ilgili bir uyarı olduğunu ilk defa duyuyorum.

Selka , bu durum senin bilip bilmeden atıp tuttuğun gerçeğini değiştirmemekte.Daha önce de olduğu gibi kullanmadığın motosikletler hakkında kulaktan dolma bilgilerle iddialı yorumlar yapıyorsun , kesin hükümler veriyorsun.

Bilgi sahibi olmadığın konularda bu denli temelsiz savların oldu ve sonucunda ne yazık ki neredeyse alay konusu olacak noktaya geldin.(GV 250 ve Dragstar 650'yi kıyasladığın ve GV 250'yi üstün bulduğun o talihsiz başlıklar...)

Tavsiyemi tekrarlıyorum ;

Sevgili Selka , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun.Bu seni pek de hoş olmayan durumlarda bırakıyor , bu tutumundan vaz geç.Lütfen vaz geç.

Keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.

Konuyu daha fazla dağıtmak da yersiz , Ben sahibi olduğum motosiklet hakkında yorumlarımı önceki mesajımda yazmıştım.Tabii ki kullanmadığım ve ciddi bilgi sahibi olmadığım için Bisan hakkında bir yorum yapmam söz konusu bile olamaz.

Son düzenleme:
Var Burak.Motosiklet Modelleri bölümünde ararsan bulabilirsin.

sana tatmin edecek bir cevap ta benden gelsin. raptor binicisiyim 18.000 km gittim. rutin bakım haricinde hiçbir şekilde anahtar değmedi. şehir içi kıvraklığı ve uzunyoldaki devamlı performansı ise cezbedici. 40 derece sıcakta hiç durmadan 200 km kadar yol yaptım fan 3 - 4 kez çalışmıştır. tarz değişikliği sebebiyle satıyorum başka bir sebebi olamaz... izmir de iseniz motoru görebilirsiniz.
sorun derken tekşey söylenebilir : BENZİNSİZ ÇALIŞMIO

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar