Evet bu konuda yanılmışım , DD 250 e-9 modelinde 80 KM 'den sonra kırmız bölüm başlıyormuş.Class modeli kullanıyorum ve benim motosikletimde böyle bir durum yok.Ayrıca kırmızı bölüm yağlama problemi ile ilgili bir uyarı olduğunu ilk defa duyuyorum.
Selka , bu durum senin bilip bilmeden atıp tuttuğun gerçeğini değiştirmemekte.Daha önce de olduğu gibi kullanmadığın motosikletler hakkında kulaktan dolma bilgilerle iddialı yorumlar yapıyorsun , kesin hükümler veriyorsun.
Bilgi sahibi olmadığın konularda bu denli temelsiz savların oldu ve sonucunda ne yazık ki neredeyse alay konusu olacak noktaya geldin.(GV 250 ve Dragstar 650'yi kıyasladığın ve GV 250'yi üstün bulduğun o talihsiz başlıklar...)
Tavsiyemi tekrarlıyorum ;
Sevgili Selka , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun.Bu seni pek de hoş olmayan durumlarda bırakıyor , bu tutumundan vaz geç.Lütfen vaz geç.
Keyifli ve kazasız sürüşler dilerim.
Konuyu daha fazla dağıtmak da yersiz , Ben sahibi olduğum motosiklet hakkında yorumlarımı önceki mesajımda yazmıştım.Tabii ki kullanmadığım ve ciddi bilgi sahibi olmadığım için Bisan hakkında bir yorum yapmam söz konusu bile olamaz.