Regal Raptor dd250 Acil Yardım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bi yardım edin allah rızası için Motorum 100km gelince kesiliyor. normalde 120 km ye rahat geliyordu. ama şimdi 100km de kalıyor. tekliyormuş gibi yapıyor. 2 ustaya götürdüm ikiside beceremedi sadece bujilerini değiştirip hava filtresini değiştirdiler. Sonuncu usta karbüratörün diyaframı bozuk dedi sonra aradı karbüratör gitmiş senin dedi 0 karbüratör 600 tl dedi. Başından salladı beni bende aldım motoru Napıcam bilmiyorum. bi yardım edin lütfen :'(

üye olup damdan düşer gibi bütün dertlerini anlatmışsın forum kuralları gereği önce bir kendini tanıtsan
hangi şehirde olduğunu söylesen ona göre birşeyler önerebiliriz ama şimdi napalım 100 den sonra gelip ittirelim 120 mi yapsın?
istanbuldaysan karbüratörü alacağın yeri ve taktıracağın ustayı söyleyebilirim

bence de önce forum kurallarını okumalısın. İlk olarak kendini tanıtmalı ve sonra sorunlarını yazmalı, bunu yaparken de Türkçe yi düzgün kullanmalısın.
Sorununa gelince, aklıma ilk gelen şey jiklenin açık kalmış olabileceği. ikinci olarak ateşleme organları. endiksiyon bobinini ve sargısını kontrol ettilermi ? karbüratörün bozuk olduğunu anlayabilmek için bi normal karbüratör takıldımı ?
motor olduğu yerde boştayken gaz verince devir kesiyormu tam devir yapabiliyor mu ?
rr fiyatlarını bilmiyorum ama 600 liralık karbüratör yamaha royalstar da felan var. sen motoru ustadan geri al olduğu yerdeki devrini kontrol et birinin tavsiyesiyle git bir ustaya ama tavsiye üzerine geldiğini söyleme yoksa soyup soğana çevirir. bırak kontrol etsin sargısını bobinini ateşlemesini vs. netliğe kavuştur sonra karbüratör bozuk dersen yine bulunduğun şehirdeki arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar