Race Motorcuların Problemi

Yolda giderken birinin size yarış teklif eder gibi bakması ve hatta ileri gidip yarışalım demesi beni çok rahatsız ediyor.Motorun diğer motorlara oranla daha gösterişli olması heralde bu arkadaşların hevesini kabartıyor.Tabi ben bu tür teklifleri canım ucuz olmadığı için kabul etmiyorum.Tam anlamıyla race olmayan bi motorum olsada ben bile bu problemi daha önce defalarca yaşadım. Kimbilir büyük race si olanlar kaç defa karşılaştılar?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aslında altında gösterişli bir motor olunca tam tersi hiç bakmıyorlar bile.
muhtemelen geçmişte bir 600 lük veya 1000 lik süpersporta da benzer tavrı yapıp derslerini almış oluyorlar.

Hocam al bi pet şişe, maviye boya, arka koltuğa kelepçele, üzerine de NOS çıkartması yapıştır. Kaşınan olursa "NOS var olm bende, bozmayın kafamı" dersin :p

Senin altındaki 150-23 motosiklet Adamın altındada 125, 150, 200 lük motosiklet varsa tamam bu benim sınıfım diyor oysaki 150nin yanında yazan 23 e hiç dikkat etmiyor kenisinki 150-5 yada 9 dur onun farkında değil.

Ben bir ay önce motosikletimin motoru üzerinde biraz oynama yaptım bana ö tür teklifle gelenler ya ağızlarının payını alıyor yada yeşil ışık sonrası benim yavaş haraket ettiğimi görüp sinir oluyor

Daha bu pazar yaşadım buna benzer bi olay, iki tane genç arkadaş corsa ya binmişler yanıma yaklaştılar, camı açtı yan taraftaki, bana gazla gibilerinden bi hareket yaptı, ben de hiç oralı olmadım. Baktım adam gaz veriyo hızlanıyor, sonra tekrar yavaşlıyor sol tarafımda. Adamın yanında ilerleyipte kendimi tehlikeye atıcağıma bastım uzaklaştım, aynaya baktım arkadaşlar kaybolmuş. Corsa ya bi egsoz taktı diye 600 lük makinaya kafa tutabiliceğini sandı galiba genç arkadaşlar :mrgreen:

Bende xx1100 var ,bana da sataşıyorlar.Hiç gaza gelmiyeceksin kardeş.hele kaşınan bir araba ise uzak dur.Aynı kulvarda değilsiniz araba ile .

Motosikleti
Forza250-cygnusL
250 cc olmasına rağmen benim motorum arabalar bir şeye benzetemiyorlar....Aşağılayıcı tavırlarla sıkıştırıp duruyorlar..Ya duracaksın yol vereceksin gitsin ya da sen basıp gidiceksin....

Genelde 2. cisini yapıyorum...

1. cisini yaptığımda arkada hanım oluyor hep.....Korkuyor çünkü.....:p

Altindaki makinanin gucunu biliyorsan zaten kimseye bir sey ispatlamak gibi ego tatmin edici bir davranis gostermezsin. Tam tersi onlari hic gormezlikten gelmek en dogrusu.Onlarin amaci zaten yarismak degil cunlu bastan biliyorlar sonucu amaclari sadece "Nasil gaza getirdim enayiyi" demek. Dusmeyin bu tuzaklara!!!

Bişey farketmiyor ki, hele kız olunca; :p
Tubiş hadi kız kapışalım :mrgreen: Sinir olsam da yapıyorlar olmasam da :mrgreen:

Benim ybr ye de diolar yarışalım die :mrgreen: bende cocuklarla yarışmıom diom :cherry: yarışlar pistde olur :cat:

Bende zaten 2.nci seçeneği tercih edip çekip gidiyorum.Kaza yapsam kaza yaptığım için değil böyle birisi için kaza yaptığıma üzülürüm.

race makine ile en güzel yavaş yavaş gidince zevk alınıyo daha bir forsu oluyo herkes gaz yap istiyo sen yavaş yavaş deli ediyosun adamı :D

sen büyük bi race alda gör...şahininden torosuna,316'sından M3'e,F430'dan 911'e... herkes senle yarışmak isteyecek..

evet mesela ben motorum yokken arabayla giderken yanımdan geçen 600 lüklere hep gaz verirdim ki uzasınlarda sesini duyıyım diye işte ozamanlardan beri racing motorlara hastayım.. :)

sadece arabalar mi :p sakin veya gazlayarak arabalarla muattap olmamak en iyisi, zaten kafeste geziyorlar, bi de toz yutturup morallerini bozmayin gurur meselesi yapip sacmalayanlar var :cat:

Bir gün 5-6 araba aynı anda ışıklardan çıktık 500-600 m sonra herkesi arkada bırakmanın rehavetiyle iyice koltuğa yaslandığım anda yanımdan bişey geçti. Camda açıkmış arkadaş da tam dibime gelip ara gazı verince aklım başımdan gitti. Dünyanın sonu geldi zannettim direksiyonu falan bırakmışım. Ne zaman geldi de ne zaman geçti hiç farketmemişim. Kafanızı bozan olursa yanına yaklaşıp bir ara gazı verin diyeceğim race ci arkadaşlara ama yapmasalar daha iyi olur. E o günden sonra da race ler le arabaların arasındaki farkı anlamış bulundum.

Muhaha bana bile çok yarış teklif ediyolar :queen:
Ben kendi canımı değil de o garibanın canını düşünüyorum... Ben kendi canımı korurum da o kendi canını koruyamaz kafasız... yazıktır... acırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar