Merhaba, ben de bir mt kullanicisiyim. Cok uzun vakitlerdir benimle degil ama gorusumu belirtmek isterim. SS motor kavraminda hiz, agresyon, sekil ve hacim ilk adimda one cikiyor. Tum bunlarda genel kabul itibariyle 600 cc ve uzeri motorlarda gercek anlamda karsilanabiliyor. 125 ve 250 cc ss ler de baslangic motoru olmasi sebebiyle sekilden, hizindan, hacminden bir miktar ödün veriliyor. Bu kacinilmaz bir sonuc. E bu durumda asil hedef olan 600-1000 lik motorlarin yavrularina binmektense, kendi tarzi olan, seklen tatmin eden, hiz acisindan guvenligimizi saglayacak bir motor olan naked motorlara yonelmemiz cok dogal ve yerinde.
Nacizane sahsi fikrim naked tan yana olurdu. Sayet mt 125 yonunde olursa kararin ivmelenmesi, viraji, durusu, titresimi, servis agi, diger insanlarin begenisi ve bakisi - yani her yonuyle seni mutlu edecegine inaniyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
Boy konusuna da deginmek isterim. Ben 1,68 cm boyumla dogru oturus pozisyonunda, ayakkabilarimin ucu ile yere degebiliyorum. 1,80cm de ise BELKI ayakkabilarinin topuklari ile tam basabilirsin. 1,85-1,90 civarinda bir mt surucusu tanidigim oldu, motor uzerinde orantili bir goruntusu vardi ve o da motorundan memnundu.