Bu arkadaş sırf yaşlıyım diye çok bildiğimi iddia ediyor ya vallahi beni çok güldürdü. Allah da kendisini güldürsün inşallah.
Yavrucuğum ben profesyonel olarak motosiklet hakkında ahkam kesen bir adamım. Senden para almadım diye sevinmen gerekir , alınman değil.
İşim bu benim her seviyeden binici yetiştiririm. Bu konularda alınmış uluslararası eğitimlerim ve diplomalarım ve eğitmen sertifikalarım var. Hala üst düzey eğitimleri alıp kendimi geliştirmek için gece gündüz çalışıyorum.
Beni tanımıyor olman doğal , küçük özel bir grup dışında Türkiyede eğitime gelmiyorum. Eğitimlerimi Avrupada veriyorum.
Elektronik mühendisiyim deyince kafan karışmış senin. O benim artık hobim sayılacak kadar az zaman harcadığım bir konu.
Herşeyi bir kenara koydum , motosiklet konusunda okunabilecek ne var ise durmadan takipteyim. Üniversitedeyken bu kadar okusam şimdi kürsü sahibi adamdım ama maalesef üniversitedeyken tek derdim bir an önce dersten çıkıp motora atlamaktı. Son sınıftayken kampüs içine motosikletle girişim yasaklandı. Fakülte tarihine geçtim yahu
Ha bütün bunlar senin benden daha uzağa işeyemeyeceğin anlamına gelmez . Aynen devam edebilirsin .
Sevgilerimle