- Motosikleti
- Ns200 15"
Abi her şeye eyvallah ama skuterci olmadı sanki.O; zaman QS'siz virajda bir halt edemeyenler için "kunek" desek , "gıdılık" desek, "skuterci"desek, "Taocu" desek sanırım yanlış olmaz.
Abi her şeye eyvallah ama skuterci olmadı sanki.O; zaman QS'siz virajda bir halt edemeyenler için "kunek" desek , "gıdılık" desek, "skuterci"desek, "Taocu" desek sanırım yanlış olmaz.
Kamasutraya göre elektronik cihaz olmadan haz almak mümkün degil , Sahin K ise olaya sonuc odakli bakiyor . Hedefe giden yolda her yöntem mübahtir felsefesi ile hareket ediyor. Nokta.....O; zaman QS'siz virajda bir halt edemeyenler için "kunek" desek , "gıdılık" desek, "skuterci"desek, "Taocu" desek sanırım yanlış olmaz.
Kavgada söylenmez.Abi her şeye eyvallah ama skuterci olmadı sanki.
Kamasutraya göre elektronik cihaz olmadan haz almak mümkün degil , Sahin K ise olaya sonuc odakli bakiyor . Hedefe giden yolda her yöntem mübahtir felsefesi ile hareket ediyor. Nokta.....
Tommykel olaya noktayi koydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kavgada söylenmez.
Yuh .....Şahin K öncelikle hapsız bir cacık yapmayı başarabilsin. Onun o eski "geliyorum, geliyorum, maalesef yine gelemedim" günlerini bilen kuşaktanız.
Dişe dokunur hiçbir özelliği olmamasına rağmen 80'lerde 90'larda, 2000'lerde, 2010'lu yıllarda aktörlük yapan cesur yürek, yıllara meydan okuyan Joey Silvera abimizin izindeyiz.Yuh .....
olaya o derece hakimim diyorsun.
Su erotik islerde sende olan bilginin yarisi motosiklet hakkinda bende olsa , iki mesajda pert ederdim su yeni yetmeleri![]()
![]()
![]()
![]()

Rocco Siffredi bu işin nirvanası. Seti terk eden çok erkek olmuş, adamlar neden diye diye gitmişler setten, depresyona girmişler. Kahve molasında bile hazır olda duruyormuş adam.
Bu sistemler genelde yüksek devirde gaza abandığınız zamanlarda iyi çalışacak şekilde ayarlı oluyor. Telefon uygulaması olan model ise farklı devirler için farklı ateşleme kesme süreleri girmenizi sağlıyor. Ama 2500dd'da QS kullanmaya neden gerek olur ben hayal edemedim açıkçasıYamah XJ6 motorumda Healtech QuickShifter var. Düşük devir aralığında qs zor geçmesi veya hiç gecmemesi neyden kaynaklanır.
Daha 11 sayfa daha gelircahilliğime soru sordum 11 sayfa cevap gelmiş yardım için sağolun