Quick Shifther hakkında

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
O; zaman QS'siz virajda bir halt edemeyenler için "kunek" desek , "gıdılık" desek, "skuterci"desek, "Taocu" desek sanırım yanlış olmaz.
Kamasutraya göre elektronik cihaz olmadan haz almak mümkün degil , Sahin K ise olaya sonuc odakli bakiyor . Hedefe giden yolda her yöntem mübahtir felsefesi ile hareket ediyor. Nokta.....

Tommykel olaya noktayi koydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi her şeye eyvallah ama skuterci olmadı sanki.
Kavgada söylenmez.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kamasutraya göre elektronik cihaz olmadan haz almak mümkün degil , Sahin K ise olaya sonuc odakli bakiyor . Hedefe giden yolda her yöntem mübahtir felsefesi ile hareket ediyor. Nokta.....

Tommykel olaya noktayi koydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kavgada söylenmez.

Şahin K öncelikle hapsız bir cacık yapmayı başarabilsin. Onun o eski "geliyorum, geliyorum, maalesef yine gelemedim" günlerini bilen kuşaktanız.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Şahin K öncelikle hapsız bir cacık yapmayı başarabilsin. Onun o eski "geliyorum, geliyorum, maalesef yine gelemedim" günlerini bilen kuşaktanız.
Yuh .....
olaya o derece hakimim diyorsun.
Su erotik islerde sende olan bilginin yarisi motosiklet hakkinda bende olsa , iki mesajda pert ederdim su yeni yetmeleri :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yuh .....
olaya o derece hakimim diyorsun.
Su erotik islerde sende olan bilginin yarisi motosiklet hakkinda bende olsa , iki mesajda pert ederdim su yeni yetmeleri :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Dişe dokunur hiçbir özelliği olmamasına rağmen 80'lerde 90'larda, 2000'lerde, 2010'lu yıllarda aktörlük yapan cesur yürek, yıllara meydan okuyan Joey Silvera abimizin izindeyiz.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Rocco Siffredi bu işin nirvanası. Seti terk eden çok erkek olmuş, adamlar neden diye diye gitmişler setten, depresyona girmişler. Kahve molasında bile hazır olda duruyormuş adam.

Motosikleti
Yamaha XJ6
Yamah XJ6 motorumda Healtech QuickShifter var. Düşük devir aralığında qs zor geçmesi veya hiç gecmemesi neyden kaynaklanır.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yamah XJ6 motorumda Healtech QuickShifter var. Düşük devir aralığında qs zor geçmesi veya hiç gecmemesi neyden kaynaklanır.

Bu sistemler genelde yüksek devirde gaza abandığınız zamanlarda iyi çalışacak şekilde ayarlı oluyor. Telefon uygulaması olan model ise farklı devirler için farklı ateşleme kesme süreleri girmenizi sağlıyor. Ama 2500dd'da QS kullanmaya neden gerek olur ben hayal edemedim açıkçası :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar