Seni arazide bi hırpalasam öz güven sorunun kalmaz.
Bu arada evet problemin öz güven.
Ben Enduro'cu olarak yanımdan scooter ile gidona yumulup rossi edasında geçen -19 çocuklara çok maruz kalıyorum, "Bu senin makina 140dan sonra zort abi yeaa" diyenlere de içimden "Senin ben motor kültürünü s..keyim" demiyormuş gibi gülüp sakince "Kardeşim bu motor hız yapmak için değil, senin 'Burda takla atarım' dediğin yollarda yanlamak için üretildi, bende bunu bilerek aldım" diyorum, anlarsa ne alâ.
Benim neden Yok ?
Senin neden 1000rr'ın yok sorusuna cevap vermek yıllar sürer.
Ben neden TE250 sahibiyim onu söylersem belki anlarsın, hayallerime ulaşmak için çok fedakarlık yaptım, dışarda gezmek, evde uzanmak varken, çalıştım.
3 yıl boyunca 1,25 tl'yi bile harcamaktan kaçıp, 3 sene boyunca işe yürüyerek gidip geldim kar kış.
Yollarda soğuk ellerimi bıçak gibi keserken, "Sabret oğlum bu karlarda tekerlerde döner elbet" dedim.
Hayallerime ulaşmak için, ben bir şeyler yaptım, senin gibi "Ya benim niye babam zengin değil" kafasında yaşamaktansa, ben nasıl zengin olabilirim kafasında yaşadım.
Hayalim te250'miydi ? Hayır.
Te250 sadece hayalimi gerçekleştirmeye giden yolda 1 küçük adımdı, ben o adımı attım.
Ve sadece 1 adım 3 yıl sürdü.
Özet: G*t büyüteceğine, bir şeyler yap.
Yakışıklılık sorununa gelelim.
Gönül işleri tiple olmaz, tiple olanlar "Gönülden" değildir.Gereksiz bir konu, ve öz güvensiz acınası bir haldesin.
Bu kadar yazdım çünkü troll olup olmaman umrumda değil, trollsen veya değilsen yaşın he türlü 18den küçük buna Husqvarnna'nın KTM'den daha iyi olduğu kadar eminim.
Sen trollsen yine birşey değişmez belki yazdıklarımın başka birine 1 gram faydası dokunur.
Full özet: Acınası bir durumdasın çocuk, aynanın karşısına geç ve kendini zorlayıp gözlerinin içine en az 5 dakika anlamsızca bak.
Kendini sevmeyen insanların benim oksijenimi tüketmesi bile zarar.
Ya ayağa kalk yada git intihar et, çevrendeki insanlarda bir gereksizden kurtulsun.
Yasadigin sürece dünyaya gereksiz masrafsın, saygılar.