Prometheus'un Ara Motoru

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buyur gel Pro Budakaltının yanındayıım ben :)

Bu arada "neden CBF seçmedin" diye soran bir arkadaş olmuştu;
- daha kolay satacağıma inanmam
- çift silindir almak istemem
- naked motorları sevmemem
- Global Motor'a ve Ankara Çağ Motor'a güvenmem
vs. diye sıralanabilinir.

arkadaşım saydığın diğer şıklara yorum yapmamamla beraber(zevkler tartışılmazzz) daha kolay satacağın konusunda kesinlikle sana katılmıyorum , istersen aynı anda satış ilanı verelim bakalım hangisi daha kısa sürede satılıcak.....:queen: (yalnız bu dediğimi 5 ay sonra falan yapmayı düşünüyorum şimdi değil)

@Bilooo

soruyu yannışadama sormuşsun bende hem cbf hemde comet vardı .. yok 7 beygir fark değil.
arka frenler =disk/tambur =honda aynı fiyata hatta daha pahalıya sattığı halde hala ucuz teknoloji kullanıyor..
lastikler = lastik markası birinde pirelli diğerinde duro ..ama ebat olarak hyo çok daha kalın bir lastik kullanmış...
görünüş= bu konuda yorum bile yapmıyorum ..

motor teknolojisi= Amerikada yeni bir ss yapılıyo fischer motoru HYO dan alıyolar ..
malzeme kalitesi=rx iuzun zamandar beri kullandığımdan bir çok parçasını söküp taktım ..gidon rulmanı konik (en dayanıklı rulman) . önfar ampülü alındığından bu yanailk kez 7 yıl sonra değişti (philips) 50 ytllik bir ampul burgmanlarda kullanılıyomuş..
bende şu an 65000 civarında olan 2000 model bi cros var Hyo ..2002 de aldım ..hala bende biniyorum ..yani dayanıklılıkta sorun yok ...

fiyat= aynı kalitedeki motorlardan ortalama %30 daha ucuz ..

yorum = ilk olarak 83 yılında motor kullanmış biri olarak 125 ini aldım 250 sini aldım amacım aynı markanın 650 sini almak ..24 yıllık motor tecrübesi sizce azmı..

en iyi motor budur demiyorum tabiki..ama paranın karşılığını son kuruşuna kadar alırsın ..bide 7 beygir gibi küçünsenmiyecek bir fark var ..yakıtta yaklaşık %10 fazla yakarken %33 daha fazla güç üretiyo ..bu güç tabi olarak hızınada yansıyo ..

üstadım saydığın bütün bu artıların yanına arkadaşım ilk mesajında motorun eksilerini sıralamış , madem bu kadar iyi motor neden böyle sorunlar veriyo , insan aldığı zaman sadece benzin koyup gitmek ister , o servis senin bu servis benim dolaşmak motor zevkini sıfıra indirir diye düşünüyorum....

Son düzenleme:
Valla Onur cum Naked sevmem demişsin, SS makineye binmektense Naked tercih ederim :)
Aman neyse ya, hayırlı olsun... Birini sormuştum sana sende SS kullanıyor diye dalga geçmiştin, o geldi aklıma :mrgreen: :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
Bilooo

1000 bakımına kadar vites geçişlerinde sorunum vardı 1000 bakımında sorun kalmadı ve sattığımda 6600 kmde idi başka hiç bi sorun yaşamadım ..benzini koydum yürüdüm..globalden önceki distrübütörde sorunlar vardı ama global baya bi üstüne eğildi motorun ..yedek parçada sorun yaşayan yok..zaten bu konunun yeri burası değil cbf mi cometmi başlığı var kıyaslamalarda orda görüşlerimi daha öncede belirttim..

bide satış konusunda bu kadar iddacı olma ..ben satılık dediğimin 2. günü motoru sattım ..

Son düzenleme:
hayırlı olsun,kazasız sürüşler...
bende 125 ten 250 ye geçiş için düşünüyorum bu motoru :cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ara motormus, yemek mi bilader bu;

aparatif cbr125, ara sicak gtr250, salata husaberg :mrgreen:

yalan la bu adam...
sölemeyin siteye rezil olurum diyodu...hehehee
mangal mış görürsün sen zirzop...

efendim işte enduro diyip diyip ss binen arkadaşımıza hayırlı olsun yerine verilebilecek en güzel cevaplar :p :cherry: , pro öyle kendimle kafa bulabiliyorum şeklinde söz sanatına giripte kurtulabileceğini sanma dilimize düştün bikere r1200 gs te paklamaz seni :p :)

şaka bi yana kazasız belasız insalla , burdan da hayırlı olsun kardesim

İtiraz ediyorum. Hyosung ara motoru olacak bir motor değildir.
:)
olmaz olamazzz....
(hayırlı olsun)

Eğer sürmek işkenceyse, ver bana pro cum... :flower: diyerek çekerim senin yerine o işkenceyi... Bi de üstüne öyle bi dua ederim ki, deme gitsin...
Şaka bir yana, umarım hep yüzünde gülümseme ile kullanırsın ve ilk değiştirdiğin motor, hep istediğin olur...
Sevgiyle

Motosikleti
Forza250-cygnusL
15 gün olmuş bizim mod daha yeni başlık açıyo....:p

Bidahamı diyelim hayırlı olsun diye....Ben bindim iyi kaçıyo....Güzel motor...Güle güle bin....Altında eskir işallah.....:p

Hayırlı olsun dostum. Güle güle kullan. O kadar enduro dedin gtr aldın :p Bir sonraki motorun 1000rr olmasın ayıp olur bmw ye:cherry:

pro senıde bızden yapmısız anlasılan hee ne dersın..pastane motorcusu senii..

hafta sonları bahcelı 7 de seda pastanesınde toplanıyoruz bız..ogleden sonra senıde beklerız artık aramıza..:queen:

Bu süre içinde motorla ilgilenme imkanım oldu ve birçok basit hatayı giderebildim. Debriyaj müşürü, motor dururken zor vites değişimi ve kilitlenmesi vs. gibi kronik sayılabilecek ancak çözümü basit olan şeyleri halletim.
hayırlı olsun pro, rica etsem biraz daha detaylı anlatabilirmisin :)

Yalancı Endurocu Onur totohan :mrgreen:
Hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız kullan, altındaki SSe kanıp çok gazı açma. Birbirimize hep söylesek de ben bir daha uyarayım dedim. :wiinkk:

Endurocuya bu yakışırmı be Onur :p

patriote nin dediği gibi olmasında :mrgreen:

İyi günlerde kullanman dileğiyle... :rendeer:

saylon cıktı bu:)

hanı enduro abi..
biz cbrla yokluktan tarlaya gırerken sen daha beterını aldın:D
angaraya gelırsem bı ara bıncem gorkemle test etcek gt250r arıoduk:D
kazasız belasız sevgılı moderatorumuz..
gorkem gormemıs anlasılan baslıgı daha
ss cıler topıcıne alalım seni..
endurocular baslıgını devret bırısıne sana gelmez yani:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun pro dayııııı......
kuyrugu yamuk duruo ama....:p

valla bende 250 gt r düşünüyorum ara motor olarak seneye inşallah bende alıcam deneyimlerini paylaşırsan seviniriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar